sasha Posted July 20 Posted July 20 8 minutes ago, Hamlet Strašni said: Није. ЛЕ има исти систем као ЛШ Tako je, LŠ i LE imaju isti sistem, igra se 8 utakmice do kraja januara a LK se igra 6 utakmica do decembra. Nema više prelaženja iz lš u le i iz le u lk.
MiddleClass Posted July 20 Posted July 20 36 minutes ago, sasha said: Tako je, LŠ i LE imaju isti sistem, igra se 8 utakmice do kraja januara a LK se igra 6 utakmica do decembra. Nema više prelaženja iz lš u le i iz le u lk. A kad se zavrsi jesenji dio domace lige sta ce igraci da rade od decembra do kraja januara bez takmicarskih utakmica?
elementary Posted July 20 Posted July 20 (edited) Očekujem jednu rutinu veceras sa bar 3 gola razlike .Djiga posle ove sezone ide u lige petice za dobre pare . Edited July 20 by elementary
Milosh76 Posted July 20 Posted July 20 Crvena zvezda (4-2-3-1): M.Ilić – Mimović, Điga, Stojić, Rodić – Dalsio, Hvan – Puma, L.Ilić, Katai – Endijaj. Protiv Jedinstva iz Uba u 20h
Ros Posted July 20 Posted July 20 tu je rodić. dobro je slabo sam pratio letnja dešavanja. sta je sa glazerom?
kralj Posted July 20 Posted July 20 Povreda. Ovo je prava prilika da Magiko izdominira na svežinu i nedostaj. 1
harper lee Posted July 20 Posted July 20 11 minutes ago, Ros said: tu je rodić. dobro je slabo sam pratio letnja dešavanja. sta je sa glazerom? Cuvena "Dejova povreda".
Ros Posted July 20 Posted July 20 6 minutes ago, harper lee said: Cuvena "Dejova povreda". primicač? 1
Milosh76 Posted July 20 Posted July 20 Zvezda odustala od Hoseinedžada Mladi reprezentativac Irana Džavad Hoseinedžad bio je interesantan Crvenoj zvezdi, ali su na Marakani hteli prvo da ga vide na probi, što su njegovi menadžeri odbili, tako da od posla nema ništa. 1 1
John Coltrane Posted July 20 Posted July 20 Seol i Anan nisu ni u protokolu? Znam da nisam baš pazio na času zadnjih nedelja, ali vidim Rodu pa reko da proverim…
hrkljush boys_2 Posted July 20 Posted July 20 (edited) Ali Gutesa odradi cijele pripreme sasvim pristojno, i onda na prvoj zvanicnoj brani golman koji je juce stigao. Toliko o povjerenju u njega.. Edited July 20 by hrkljush boys_2
Recommended Posts