Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

51 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Dalsio mi se daleko više dojmi od Krunića na položaju zadnjeg veznog. Manje je sklon glupostima.

Ne znam. Nije bio puno na terenu da to pokaze...

Igrao je u pripremnom periodu sasvim solidno. Nisam primetio da je sklon katastrofalnim greškama.

Previše se kuka ovdje, vidite li kako prolaze Seltik, Salzburg, Dinamo...

Dinamo koji ima neku konstantnost već 20+ godina i opet ne može da dobaci više od toga da bude vreća za udaranje. 

Da nismo primili golove nakon grešaka, ne sumnjam da bi Inter pritisnuo i svakako dao bar 3+.

Razlika je prevelika i nije fer baš stati po igračima, treneru itd.

Ja bih čak rekao da makar igramo malo odvažnije nego u nekim prošlim sezonama, ali ovdje kao da se jedva čeka da se istovari po igračima.

• +1 1

Možda bi i valjalo stati u njihovu odbranu da ne zarađuju koliko zarađuju a ovamo se i oni trude da se istovare po nekome. Spajićeva izjava posle Bodea nešto u fazonu pokazali smo internet kritičarima ko smo i šta smo. Kao favoriti dobili autsajdera, bravo. 

Ovaj klub i tim imaju više nego dovoljno lufta u svakom smislu da im se lagana četiri komada protiv kombinovanog tima ne podvode kao nekakav uspeh, u fazonu lepo smo se kretali po terenu. Stankovićeva Zvezda je pre tri sezone došla na isti ovaj stadion i jedan volej sa peterca bila udaljena od prolaza dalje, sa sve lepim kretanjem po terenu. Ovaj Inter je za klasu bolji od tadašnjeg Milana, ali između 0:4 i 1:1 nije jedna klasa.

8 hours ago, Dimitrije said:

Bas me zanima kako ce da reaguju forumski Bosanci na ovo.  A oni su medju najzescima kada treba da se pljuju igraci i treneri Zvezde.  Da vidimo umeju li ovu uvredu da otrpe.

A u stvari je ovo tvoje gora uvreda, samo ti ne dobacujes, a i jebe se tebi, ako ti se odgovori kako dolikuje, tu je moderacija da te zatiti i kazni drugi stranu, dok tvoja sranja ostaju netaknuta.

• +1 1
8 hours ago, Dimitrije said:

Bas me zanima kako ce da reaguju forumski Bosanci na ovo.  A oni su medju najzescima kada treba da se pljuju igraci i treneri Zvezde.  Da vidimo umeju li ovu uvredu da otrpe.

Bosansko nisam upotrebio kao uvredu, nego kao geografsko poreklo rase.

1 hour ago, Malvo said:

Možda bi i valjalo stati u njihovu odbranu da ne zarađuju koliko zarađuju a ovamo se i oni trude da se istovare po nekome. Spajićeva izjava posle Bodea nešto u fazonu pokazali smo internet kritičarima ko smo i šta smo. Kao favoriti dobili autsajdera, bravo. 

Ovaj klub i tim imaju više nego dovoljno lufta u svakom smislu da im se lagana četiri komada protiv kombinovanog tima ne podvode kao nekakav uspeh, u fazonu lepo smo se kretali po terenu. Stankovićeva Zvezda je pre tri sezone došla na isti ovaj stadion i jedan volej sa peterca bila udaljena od prolaza dalje, sa sve lepim kretanjem po terenu. Ovaj Inter je za klasu bolji od tadašnjeg Milana, ali između 0:4 i 1:1 nije jedna klasa.

Fudbal je čudan sport, prevrne se neretko utakmica na jednu ili drugu stranu. I ovde da nam je dunuo penal na 2:0 ko zna kako bi se završilo. Recimo, u Norveskoj smo bili inferiorniji u većini stvari, juče smo u nečemu bili i mnogo bolji.

Drugo, utakmica sa Milanom igrana je na proleće, tim je imao 30ak utakmica skupa, ovde Drkušić, Silas, Krunić, Radonjić i Maksimović jedva imaju par sati skupa na terenu, Seol, Elšnik, Ilić i Duarte tek koju utakmicu više, nisu ni cele pripreme prošli. To je 6 startera bez golmana i sve izmene sem Rodića.

U svakom slučaju, nekima je očigledno trebala H2H utakmica da shvate da je Inter bolji tim i sa takvima je teško deliti virtualne prostorije. Interu 1 Lautaro vredi kao frizirana Terzićeva procena, a ovde kao da se očekivala ravnopravna utakmica (premda smo u većem delu bili inzenađujuće konkurentni). 

Edited by kralj
  • +1 1

Meni je ok što smo probali da igramo fudbal koliko možemo  a ne bunkerštinu.

Inter spada u 6-7 najjačih timova u Evropi, igrao je skroz egal u Sitiju tako da nema šta tu mnogo da se žali.

Mogli smo i bolje da prođemo, sami smo krivi a mogli smo i još koji da primimo.

Sledeće dve utakmice da prođemo sa što manje štete a biće gadno pa posle bi mogli i neke bodove da upišemo.

• +1 1
On 17. 9. 2024. at 23:16, samo_opusteno said:

Da se nadamo da su milanski rivali i dalje verni zatvaranju utakmice nakon 2-3 komada

:cry:

40 minutes ago, salerokada said:

:cry:

Pa tako bi i bilo da Drkusic nicim izazvan nije odlucio da im pokloni penal.

8 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Igrao je u pripremnom periodu sasvim solidno. Nisam primetio da je sklon katastrofalnim greškama.

Nemojmo više taj pripremni period. Ne znam što se ljudi primaju na te utakmice. Mene da stave da odigram pripreme mislim da ne bih bio loš, ono svakako ne bih pravio neke katastrofalne greške, jer protivnik igra sa pola snage i ne pritiska.

• Haha 2

Ako smo Erakovica, Mijatovica, Nedeljkovica...prodavali u rasponu 7-9 miliona ovaj mali ne sme da ode ispod 20. Mislim da je ovo prvi bas pravi talenat koji nam se pojavio, 17 godina, majstorski gol protiv klinaca Benfike, sjajna igra u derbiju i sinoc protiv Intera. Vrhunska motorika, sitan mesijevski korak, snalazljivost... 

• +1 4

A vala ni Djiga ispod 10, sinoc je izgledao kao Maldini.

Neverovatnom brzinom je napredovao. Od prvog dana je jasno da mu je visok plafon, ali sam ocekivao da ce mu trebati par sezona da prelezi decje bolesti i dostigne ovaj nivo. Ako ga je Marin skautirao i predlozio, svaka cast, zasluzuje da mu se oprosti Kulibali.

• +1 4