tsva Posted October 1 Share Posted October 1 2 minutes ago, samo_opusteno said: Glupo je reci da smo igrali sjajno kad izgubis 0-4 ali ovo je bila vrlo dobra utakmica Zvezde. Zamerano je Milojevicu da je bunkeras, ovo je bila kulturna utakmica sa nase strane, mnogo iznosenja lopte po zemlji ali u tim situacijama limitiranost dolazi do izrazaja. Vrlo cesto smo dolazili do njihove trecine ali i tu smo limitirani i uglavnom bezopasni, promasujemo suteve, lose ubacujemo itd. Krunic je prodao drugu utakmicu u nizu (pokusao je isto i u prvenstvu) a sto je najgore do tada nije bio toliko los. Elsnik mi se ne dopada, spor i nevidljiv a i on precenjuje. Sve u svemu zelimo da igramo, lici to na nesto ali jasno je zasto su njihovi igraci mnogo skuplji. I da, mali Maksimovic je strasan talenat, oparice se Terzic na njemu. A zasro su nasi mnogo skuplji od Lucana ili Zeleznicara pa se ne vidi na terenu 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 1 Author Share Posted October 1 Njihovi igraci su skuplji jer su bolji. Njihovi igraci su iskusniji. Njihov tim je uigran jer su dugo zajedno i dugo gaje isti sistem igre. Prema tome, traziti od Zvezde da se sa njima posiba i da ostane nepobedjena je besmisleno. Posibali smo se, imali svoje dobre momente, ali smo isto tako pokazali da nismo tim u njihovoj klasi. To pokazuje rezultat. Moglo je da bude i 6-1 ili 7-2. 1 1 Link to comment
samo_opusteno Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, tsva said: A zasro su nasi mnogo skuplji od Lucana ili Zeleznicara pa se ne vidi na terenu Kako se ne vidi kad dominiramo ligom? Pritom veca je razlika između nas i Intera nego nas i Lucana, igraci vrhunskih ekipa imaju talenat da kazne svaku gresku i dodju u gol sansu. 1 Link to comment
MiddleClass Posted October 1 Share Posted October 1 4 minutes ago, Dimitrije said: Nadam se. Ja njih kritikujem samo kako su danas odigrali. Inace obojca kod mene imaju . Za sada. Sto je najgore, Krunic je bio dobar do one greske. Ali ono pomracenje i jbg... Link to comment
Dimitrije Posted October 1 Author Share Posted October 1 14 minutes ago, sigurnost said: Bosansko brdsko goveče Rade Krunić. Popularno- buša. Bas me zanima kako ce da reaguju forumski Bosanci na ovo. A oni su medju najzescima kada treba da se pljuju igraci i treneri Zvezde. Da vidimo umeju li ovu uvredu da otrpe. Link to comment
Ted Posted October 1 Share Posted October 1 nema ovde razloga za neku veliku nervozu. razlika u klasi je evidentna, pri čemu Inter trenutno nije na maksimalnom broju obrtaja, zapravo nije ni blizu. još večeras nije bilo ni Dimarka levo, nego ovaj mučeni Augusto koji nije ni pola Dimarka. o Arnautoviću da ne pričam lošiji utisak ostaje pošto su tri gola primljena dosta glupo, direktnim greškama i poklonima odbrane i zadnjeg veznog, što će na ovom nivou biti kažnjeno gotovo izvesno Link to comment
Arthur Kirkland Posted October 1 Share Posted October 1 Igranje Krunica za Milan su njihovi crni dani kao kad je za nas igrao Brigel Ignjatijevic 2 Link to comment
Dimitrije Posted October 1 Author Share Posted October 1 2 minutes ago, samo_opusteno said: Kako se ne vidi kad dominiramo ligom? Pritom veca je razlika između nas i Intera nego nas i Lucana, igraci vrhunskih ekipa imaju talenat da kazne svaku gresku i dodju u gol sansu. Tesko da se poredi jer se u nasoj ligi igra drugi sport. Tacno je da se lopta sutira nogama, da je teznja da se ugura u gol, ali nema teznje da se ta igra unapredi, nema ambicije da se pokusa da osvoji titula, nema nikakve zelje da se napravi neki napredak. Izuzetak su Zvezda i Partizan, a i Zbiljic se isto tako nalozio. Malo je to. Tri kluba koja imaju ambiciju da nesto postignu, da se takmice, i 13 klubova koji nemaju ama bas nikakvu ambiciju. Link to comment
tsva Posted October 1 Share Posted October 1 13 minutes ago, samo_opusteno said: Kako se ne vidi kad dominiramo ligom? Pritom veca je razlika između nas i Intera nego nas i Lucana, igraci vrhunskih ekipa imaju talenat da kazne svaku gresku i dodju u gol sansu. Ja vidim da se pobedjuje milom ili silom ali dobar fudbal i puno golova ne vidim. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 1 Share Posted October 1 Ilić je fudbaler ranga Železničara iz Pančeva. Olajinka jednostavno ne zna. Dobre fizikalije, ali premalo znanja. Što pre se Milojević otarasi iluzija da može od njih da dobije nešto u Evropi to će bolje biti po nas. 1 Link to comment
Meduzalem Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) 1 hour ago, kralj said: Hteo je da Ilićem konsoliduje sredinu, imalo je logike, ali jebiga. Baš je konsolidovaotm, kao i svaki put kad gurne beskorisnog lika na krilo... Ili bilo gde drugo. Vratiti ga u Topolu i mirna Bačka. 1 hour ago, sigurnost said: Idi bre Drkušhću u q Uopšte me nije kupio otkad ga gledam u FKCZ, ali kad sam video pokojnog Rodića da se zagrevatm, rekoh idi bre u pičku materinu, ima i gorih zala od ovog ćelavog. Edited October 1 by Meduzalem 2 1 Link to comment
Meduzalem Posted October 1 Share Posted October 1 @assignment Ako smem da pitam, zbog čega se konkretno kerebečiš? Link to comment
Fakundo Sava Posted October 1 Share Posted October 1 Jel još u zvezdi onaj što je špartao po levoj strani ? Jel beše to Lučić ? Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 1 Share Posted October 1 Dalsio mi se daleko više dojmi od Krunića na položaju zadnjeg veznog. Manje je sklon glupostima. Link to comment
tsva Posted October 1 Share Posted October 1 47 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Dalsio mi se daleko više dojmi od Krunića na položaju zadnjeg veznog. Manje je sklon glupostima. Ima logike ali to je tragedija. Link to comment
Recommended Posts