tsva Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Dankan Ajdaho said: Ladno izbacije Maksimovića koji je najbolji kod nas😅 Pojma on nema sta radi. Jedina smo ekipa koja nema plan u ofanzivi. 2 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 1 Share Posted October 1 I neobjašnjiva zaljubljenost Milojevića u Ilića. 2 Link to comment
FPLS Posted October 1 Share Posted October 1 Hahahah ma bezi bre, nismo mi ipak za ovo. Ovakvih gresaka nema ni na malo ozbiljnijim rekreativnim terminima. Link to comment
MeanM@ Posted October 1 Share Posted October 1 Oba gola primamo zbog spore igre i overavanja lopte. Kad se to i od koga nauci da mora brze da se igra, mnogo cesce demarkira protiv Intera nego li protiv Lucana? I evo jos jednog. Jbna odbrana Link to comment
elementary Posted October 1 Share Posted October 1 Ma daj mu loptu u noge kretenu jedan . Kakav šaban .Sto li pa gledam i nerviram se bezveze . Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 1 Share Posted October 1 Ali jebeno NIKADA neće naučiti. Link to comment
tsva Posted October 1 Share Posted October 1 Jebo klub kome je ovo kapiten Mislim komedija al me vise boli nego sto je smesno. Vecina igraca je za invalidski fudbal. Link to comment
tsva Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, Ted said: jel ovo Spajić opet "briljirao" kvota 1.01 jedina jaca kvota bi bila Rodicev penal da je usao Link to comment
Nikodije Posted October 1 Share Posted October 1 Sreća na cnn kukaju zbog raspamećivanja tzv Izraela pa ima šta da se gleda umesto ove bede Link to comment
Dimitrije Posted October 1 Author Share Posted October 1 Spajicu, ne pokrivaj glavu majcom vec je gurni u sopstvenu guzicu. Budalo. 3 Link to comment
Ratamahatta Posted October 1 Share Posted October 1 51 minutes ago, Ratamahatta said: Mi cemo primiti 25 istih golova Jos samo 20 1 Link to comment
Recommended Posts