tsva Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Just now, Dankan Ajdaho said: Ladno izbacije Maksimovića koji je najbolji kod nas😅 Pojma on nema sta radi. Jedina smo ekipa koja nema plan u ofanzivi. 2
Dankan Ajdaho Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 I neobjašnjiva zaljubljenost Milojevića u Ilića. 2
FPLS Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Hahahah ma bezi bre, nismo mi ipak za ovo. Ovakvih gresaka nema ni na malo ozbiljnijim rekreativnim terminima.
MeanM@ Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Oba gola primamo zbog spore igre i overavanja lopte. Kad se to i od koga nauci da mora brze da se igra, mnogo cesce demarkira protiv Intera nego li protiv Lucana? I evo jos jednog. Jbna odbrana
elementary Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Ma daj mu loptu u noge kretenu jedan . Kakav šaban .Sto li pa gledam i nerviram se bezveze .
tsva Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Jebo klub kome je ovo kapiten Mislim komedija al me vise boli nego sto je smesno. Vecina igraca je za invalidski fudbal.
tsva Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Just now, Ted said: jel ovo Spajić opet "briljirao" kvota 1.01 jedina jaca kvota bi bila Rodicev penal da je usao
Nikodije Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Sreća na cnn kukaju zbog raspamećivanja tzv Izraela pa ima šta da se gleda umesto ove bede
Dimitrije Posted October 1, 2024 Author Posted October 1, 2024 Spajicu, ne pokrivaj glavu majcom vec je gurni u sopstvenu guzicu. Budalo. 3
Ratamahatta Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 51 minutes ago, Ratamahatta said: Mi cemo primiti 25 istih golova Jos samo 20 1
Recommended Posts