October 1, 2024Oct 1 Just now, Dankan Ajdaho said: Ladno izbacije Maksimovića koji je najbolji kod nas😅 Pojma on nema sta radi. Jedina smo ekipa koja nema plan u ofanzivi.
October 1, 2024Oct 1 Hahahah ma bezi bre, nismo mi ipak za ovo. Ovakvih gresaka nema ni na malo ozbiljnijim rekreativnim terminima.
October 1, 2024Oct 1 Oba gola primamo zbog spore igre i overavanja lopte. Kad se to i od koga nauci da mora brze da se igra, mnogo cesce demarkira protiv Intera nego li protiv Lucana? I evo jos jednog. Jbna odbrana
October 1, 2024Oct 1 Ma daj mu loptu u noge kretenu jedan . Kakav šaban .Sto li pa gledam i nerviram se bezveze .
October 1, 2024Oct 1 Jebo klub kome je ovo kapiten Mislim komedija al me vise boli nego sto je smesno. Vecina igraca je za invalidski fudbal.
October 1, 2024Oct 1 Just now, Ted said: jel ovo Spajić opet "briljirao" kvota 1.01 jedina jaca kvota bi bila Rodicev penal da je usao
October 1, 2024Oct 1 Sreća na cnn kukaju zbog raspamećivanja tzv Izraela pa ima šta da se gleda umesto ove bede
October 1, 2024Oct 1 Author Spajicu, ne pokrivaj glavu majcom vec je gurni u sopstvenu guzicu. Budalo.