Dankan Ajdaho Posted October 1 Share Posted October 1 Vratite na 27:50, to od Savićevića nisam video. 1 Link to comment
Nikodije Posted October 1 Share Posted October 1 U Lučanima bolji teren nego na Meaci. 1 Link to comment
Nikodije Posted October 1 Share Posted October 1 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Vratite na 27:50, to od Savićevića nisam video. Ako misliš na Maksimovića, dečko će biti najbolji srpski igrač svih vremena, mmw 1 Link to comment
Meduzalem Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) 44 minutes ago, MiddleClass said: Silas ima goru tehniku od Serifa. Svaku je lose primio Baš sam o tome razmišljao, gledajući ga ovih mesec dana, a onda mi sevne kako je imao gol - šansu i onaj trk s početka utakmice. Fale njemu golovi. I da, večerašnja uloga lažne devetke (bar u periodima) mu dobro leži, a ista je konjina kao Šerifović. Šteta što nam nije prošao taj trik ali ovo je bilo sasvim dobro poluvreme. Spasiše nas i ofsajdi njini, inače bi obrali bostan... Edited October 1 by Meduzalem 1 Link to comment
MiddleClass Posted October 1 Share Posted October 1 Ako Drkusic ne bude mogao uce Roda da napravi penal i crveni Link to comment
kralj Posted October 1 Share Posted October 1 Imaćemo valjda dobar trzaj kad ulete sveži Radonja i Milson. 1 Link to comment
Meduzalem Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, MiddleClass said: Ako Drkusic ne bude mogao uce Roda da napravi penal i crveni Slošilo mi se kad sam ga video kako trčkara pored linije. 1 1 Link to comment
assignment Posted October 1 Share Posted October 1 Jao, na poluvremenu video srpskog Murinja, koji mi je sinonim za skoro pa najgora vremena u FK..... Link to comment
Recommended Posts