October 1, 2024Oct 1 Meni izgleda kao da Inter igra taman koliko mu treba i da se ne cimaju previse. A Zvezda kao i svaki Javor kad igra protiv jaceg, primi debilan gol iz amaterske greske.
October 1, 2024Oct 1 jedino sto se krunic cesto okrece oko svoje ose sa protivnickim igracem na ledjima pa moze lako da izgubi loptu na nezgodnom mestu, bas kao i kanga, samo sto je kanga uvek padao ocekujuci faul @MiddleClass
October 1, 2024Oct 1 Ima dosta prostora po bokovima ,šteta sto se Silas i Olanjinka saplicu . Pojedini ljudi u fazonu kao da igramo našu ligu ,slabo je ovo 😂 Edited October 1, 2024Oct 1 by elementary
October 1, 2024Oct 1 Moglo je.gore, moglo je i bolje, Spajic bukvalno isti gresku ponavlja vec jako dugo, ovo gubljenje lopte kad je zadnjih igrac. Pa ispucaj idupickumaternu, jos najiskusniji u ekipi. Brat Gamal Abde Nasserl
October 1, 2024Oct 1 Olajinka igra bočno, kao i Seol, Silas i Maksim imaju najveću slobodu i fino se raspoređuju i rotiraju, ali moramo od Seola i Pitera da dobijemo više.
October 1, 2024Oct 1 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Šteta. Početnička greška, užasni Glazer. Trebali smo dati makar jedan gol. Glazer valjda jedini Ješa koji ne ume da postavi zid.
October 1, 2024Oct 1 Ja zadovoljan, šteta što nam je napad impotentan, ali rastemo, pokušavamo da igramo napred, sve ok... Maksimović fascinantan, Djigu ako neko želi tražio bi minimum 25-30 miliona. Ps. Mislim da se previše kenja Glazeru, ovo je bilo nebranivo...
October 1, 2024Oct 1 2 minutes ago, kralj said: Olajinka igra bočno, kao i Seol, Silas i Maksim imaju najveću slobodu i fino se raspoređuju i rotiraju, ali moramo od Seola i Pitera da dobijemo više. Bas tako. Piter zatvoren, a Seol neprimjetan
October 1, 2024Oct 1 Ne igra Inter na maksimalnom broju obrtaja, ali nije bas ni da otaljavaju. Svakako su druga galaksija za nas, jedan njihov stoper vredi koliko i nas citav tim. Sasvim ok poluvreme, korektno im pariramo.
October 1, 2024Oct 1 Just now, assignment said: Ja zadovoljan, šteta što nam je napad impotentan, ali rastemo, pokušavamo da igramo napred, sve ok... Maksimović fascinantan, Djigu ako neko želi tražio bi minimum 25-30 miliona. Ps. Mislim da se previše kenja Glazeru, ovo je bilo nebranivo... Verovatno, ali bio je kratak, kasno je krenuo.