Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Meni izgleda kao da Inter igra taman koliko mu treba i da se ne cimaju previse. A Zvezda kao i svaki Javor kad igra protiv jaceg, primi debilan gol iz amaterske greske.

• +1 1

jedino sto se krunic cesto okrece oko svoje ose sa protivnickim igracem na ledjima pa moze lako da izgubi  loptu na nezgodnom mestu, bas kao i kanga, samo sto je kanga uvek padao ocekujuci faul @MiddleClass

Ima dosta prostora po bokovima ,šteta sto se Silas i Olanjinka saplicu .

Pojedini ljudi u fazonu kao da igramo našu ligu ,slabo je ovo 😂

Edited by elementary
  • +1 1

Moglo je.gore, moglo je i bolje, Spajic bukvalno isti gresku ponavlja vec jako dugo, ovo gubljenje lopte kad je zadnjih igrac. Pa ispucaj idupickumaternu, jos najiskusniji u ekipi.

Brat Gamal Abde Nasserl :hail:

• Hvala 1

Olajinka igra bočno, kao i Seol, Silas i Maksim imaju najveću slobodu i fino se raspoređuju i rotiraju, ali moramo od Seola i Pitera da dobijemo više.

• +1 1
4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Šteta.

Početnička greška, užasni Glazer.

Trebali smo dati makar jedan gol.

Glazer valjda jedini Ješa koji ne ume da postavi zid.

• Haha 2

Ja zadovoljan,  šteta što nam je napad impotentan, ali rastemo, pokušavamo da igramo napred, sve ok... Maksimović fascinantan, Djigu ako neko želi tražio bi minimum 25-30 miliona.

Ps. Mislim da se previše kenja Glazeru, ovo je bilo nebranivo...

• +1 1
2 minutes ago, kralj said:

Olajinka igra bočno, kao i Seol, Silas i Maksim imaju najveću slobodu i fino se raspoređuju i rotiraju, ali moramo od Seola i Pitera da dobijemo više.

Bas tako. Piter zatvoren, a Seol neprimjetan

Ne igra Inter na maksimalnom broju obrtaja, ali nije bas ni da otaljavaju. Svakako su druga galaksija za nas, jedan njihov stoper vredi koliko i nas citav tim. Sasvim ok poluvreme, korektno im pariramo.

• +1 1
Just now, assignment said:

Ja zadovoljan,  šteta što nam je napad impotentan, ali rastemo, pokušavamo da igramo napred, sve ok... Maksimović fascinantan, Djigu ako neko želi tražio bi minimum 25-30 miliona.

Ps. Mislim da se previše kenja Glazeru, ovo je bilo nebranivo...

Verovatno, ali bio je kratak, kasno je krenuo.