elementary Posted October 1 Share Posted October 1 Dobar pocetak ali mora bez ovih glupih gresaka . Stvarno nemamo sreće,ali sami smo krivi za ovu glupu izgubljenu loptu . Link to comment
kralj Posted October 1 Share Posted October 1 Samo još reč da čujem protiv Šerifa, a čuću! Idi Elšniče u peršun, Maksim ne jebe živu silu. Totalno hladnokrvan. Link to comment
Milosh76 Posted October 1 Share Posted October 1 Jbt, kakav gol... Ovo Bufon ne bi odbranio 1 2 Link to comment
Babu Bhatt Posted October 1 Share Posted October 1 Opet nepotrebno izgubljena lopta, jbg. 1 Link to comment
pantelia Posted October 1 Share Posted October 1 Jel kacila naseg igraca u zivom zidu ili mi se samo cini? 3 Link to comment
MiddleClass Posted October 1 Share Posted October 1 Jbg, Elsnik oslobodi se lopte. Njegov gol 2 Link to comment
kralj Posted October 1 Share Posted October 1 Bufon bi skinuo, ali ne još mnogo golmana. 1 2 Link to comment
elementary Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) Izgubim volju da gledam utakmicu kad ovako glupo primimo gol na početku . Neka bude kao protiv Milana . Edited October 1 by elementary Link to comment
MiddleClass Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, pantelia said: Jel kacila naseg igraca u zivom zidu ili mi se samo cini? Kacila. Naravno krivice neznalice golmana umjesto amaterski potez Elsnika 3 1 Link to comment
sasha Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, pantelia said: Jel kacila naseg igraca u zivom zidu ili mi se samo cini? I meni izgleda da je nekog malo zakačila Link to comment
FPLS Posted October 1 Share Posted October 1 Elsnikov gol, kakav Glazer, ne bi je skinuo da je jos ovoliki 3 2 Link to comment
Recommended Posts