harper lee Posted July 19 Posted July 19 1 hour ago, Dimitrije said: Anan izgleda prosledjen u OFK. Milojevic navodno insistira da Prucev ostane (a nije ga vodio na pripreme). Prucev je bio na pripremama.
Milosh76 Posted July 19 Posted July 19 A u Rusiju nije isao zbog "administrativnih problema", zavrsen citat. Nego, oce li to pojacanje skoro? @harper lee
Dimitrije Posted July 19 Author Posted July 19 3 minutes ago, harper lee said: Prucev je bio na pripremama. U Rusiji?
harper lee Posted July 19 Posted July 19 (edited) 2 minutes ago, Milosh76 said: A u Rusiju nije isao zbog "administrativnih problema", zavrsen citat. Nego, oce li to pojacanje skoro? @harper lee Otkud znam? Ne bavim se time, ne pitam, ako bude super, ako ne bude super. Trazimo jos tog jednog krilnog igraca i to bi trebalo da bude to, s tim sto prelazni rok traje jos mesec i po dana i svakakva su iznenadjenja moguca. Edited July 19 by harper lee
Milosh76 Posted July 19 Posted July 19 Pomnjao si pojacanje na krilu, zato te i pitam NEgde sam video da se pominje onaj Iranac...
harper lee Posted July 19 Posted July 19 Just now, Dimitrije said: U Rusiji? Ne znam, nisam obratio paznju. Znam da je bio na Zlatiboru kad je odradjen kondicioni deo.
harper lee Posted July 19 Posted July 19 Just now, Milosh76 said: Pomnjao si pojacanje na krilu, zato te i pitam NEgde sam video da se pominje onaj Iranac... Iranci su vec objavili da smo se dogovorili i da bi trebalo ovih dana da prodje lekarske preglede u Beogradu ali on nije taj igrac na krilu koji se trazi. 1
Milosh76 Posted July 19 Posted July 19 (edited) Vidis da znas mnogo vise nego prosecan tzv. novinar u Srbiji Licno bih trazio veznjaka kao para Hvangu, ali moze i osmo krilo u ekipi, sto da ne Edited July 19 by Milosh76
harper lee Posted July 19 Posted July 19 6 minutes ago, Dimitrije said: U Rusiji? Evo ga Prucev na pripremama za utakmicu protiv Jedinstva. Lik je inace bas savladao srpski, parla kao da je rodjen u Kraljevu.
harper lee Posted July 19 Posted July 19 1 minute ago, Milosh76 said: Vidis da znas mnogo vise nego prosecan tzv. novinar u Srbiji Licno bih trazio veznjaka kao para Hvangu, ali moze i osmo krilo u ekipi, sto da ne Ako ne prodamo Hvanga ne treba nam veznjak, doveli smo Dalsia i Ilica da igraju i pokazali su protiv Zenita obojica da mogu, imamo Ivanica, Kanga je jos uvek tu i igrace sigurno neke utakmice, tu je i grupa klinaca kao sto su Sljivic i Knezevic, realno je da i Mijailovic bude vracen na poziciju zadnjeg bezveznog. Na krilu smo tanki, posebno nakon ove zajebancije sa Olajinkom. Osim Pume nemamo nijednog igraca koji moze da iznese krilne pozicije u Evropi. Katai nije vise taj igrac, ostalo su klinci koji jos uvek ne dobacuju.
Dimitrije Posted July 19 Author Posted July 19 56 minutes ago, harper lee said: Ne znam, nisam obratio paznju. Znam da je bio na Zlatiboru kad je odradjen kondicioni deo. Znam za Zlatibor.
Dimitrije Posted July 19 Author Posted July 19 59 minutes ago, harper lee said: Evo ga Prucev na pripremama za utakmicu protiv Jedinstva. Lik je inace bas savladao srpski, parla kao da je rodjen u Kraljevu. Ma moze i kao da je iz Pirota. Meni je on izgledao kao dobar materijal, bolji od Lucica. Igrao je dobro u Sloveniji. Neka samo nastavi u Zvezdi.
levi Posted July 19 Posted July 19 2 hours ago, Dimitrije said: U Rusiji? možda nije smeo da putuje u Rusiju zbog mobilizacije ili tako nešto 3
kralj Posted July 20 Posted July 20 Nadam se da ćemo da dovedemo ovog malog iz Čukaričkog. Uopšte se ne identifikujem sa ovom nadolazećom legijom stranaca. Btw, igra li Mijat u USA? Dimitrije bi mogao da prati. Maltene se ne sećam da sam single vest čuo o njemu od kako je otišao.
sasha Posted July 20 Posted July 20 (edited) 25 minutes ago, kralj said: Btw, igra li Mijat u USA? Dimitrije bi mogao da prati. Maltene se ne sećam da sam single vest čuo o njemu od kako je otišao. Izuzetno malo. https://www.fotmob.com/players/1368656/jovan-mijatovic Edited July 20 by sasha
Recommended Posts