Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

5 minutes ago, Milosh76 said:

Najlepsi na svetu ♥️

Uvek bili, samo da maknemo reklamu sto zaklanja dres

Ja dok ne izbacim gasprom necu se smiriti, dosadio sam i bogu i ljudima, niko me ne slusa vise

• +1 2

Ti pumini sa širokim šarama su verovatno kopija ovih iz Barija. Dve crvene široke šare napred i grb kluba na levoj. 

Opet Gasprom sve upropasti. Bar onu (ponovo jezivu) tipografiju da su ostavili na miru, nego joj udaraju i ovo G u ulozi upaljača. 

Horor.

12 hours ago, sasha said:

+1, sve sa igračima

image.jpeg.89fa729cba67be17e28f1851b80af14c.jpeg

Kakva mocna slika i kakav veliki evropski tim, steta sto ovaj prvi nije dosao na krov Evrope.

Bio je Tempo, kada je potpisao, sa naslovom "Moze li Zvezda na vrh Evrope",  i slika Piksija sa komentarom: "Sa njim - druga igra".

Tacno je prelomio niz neuspeha.

Edited by villiem
  • +1 2
15 hours ago, villiem said:

Ja dok ne izbacim gasprom necu se smiriti, dosadio sam i bogu i ljudima, niko me ne slusa vise

Kakav problem imas sa Gasprom - Nije ti njigov logo po ukusu, ili je politicke prirodne?

• Haha 1
  • Tužno 1
13 minutes ago, assignment said:

Kakav problem imas sa Gasprom - Nije ti njigov logo po ukusu, ili je politicke prirodne?

Da nema bele pozadine oko slova ne bi rec reko, dres je bukvalno prelepljen, sem jedne sezone kada su bila samo plava slova. Pogledaj druge klubove i reklame na dresovima. Pogledaj Salke/Zenit dres, sto tamo nisu prelepili traku od kvadratnog metra

11 minutes ago, villiem said:

Da nema bele pozadine oko slova ne bi rec reko, dres je bukvalno prelepljen, sem jedne sezone kada su bila samo plava slova. Pogledaj druge klubove i reklame na dresovima. Pogledaj Salke/Zenit dres, sto tamo nisu prelepili traku od kvadratnog metra

Pa  mislim to nije do Gazproma, vec ili Macrona ili cak kluba...  Mi smo to lose lepili jos dok je bio "Pils" na dresu. Na dresu "Beobanka" nista nije bilo lepljeno, vec je bilo "na dresu"

Pa i Beobanka je bilo na belom backgroundu, nije išlo preko pruga. Btw, meni je taj dres najgori samo zbog onih kapa plavih traka duž celog rukava. Čak ni ne toliko iz estetskih koliko zbog toga što me asocira na dizelaške relikvije.

• Haha 1