sigurnost Posted September 29 Share Posted September 29 2 hours ago, sasha said: Bio je prelep. 1 Link to comment
harper lee Posted September 29 Share Posted September 29 8 minutes ago, FPLS said: Quote Prema saznanjima Sport kluba, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da kod Glazera nema novog oštećenja, pa je najverovatnije došlo samo do grča. Još nije potpuno izvesno da će biti spreman za meč u Milanu, ali veće su šanse da brani. Uh, ovo je dobra vest. Bice da mu se misic zgrcio od blama. 3 3 Link to comment
kralj Posted September 29 Share Posted September 29 Ovo što je branio, malo malo pa se izblamira. Očigledno mu treba vremena da uđe u ritam i povrati fokus. Sad još ovako rovit, ja bih ga odsedeo, iako mislim da ćemo against all odds biti konkurentni. 1 Link to comment
sigurnost Posted September 29 Share Posted September 29 47 minutes ago, harper lee said: Uh, ovo je dobra vest. Bice da mu se misic zgrcio od blama. Travka stiskavac by major Kursula. Link to comment
Dimitrije Posted September 29 Author Share Posted September 29 1 hour ago, sigurnost said: Bio je prelep. To je slika od pre rata kada je Avala bio stadion SK Jugoslavije. Posle rata mislim da stadion nije imao osvetljenje. 1 Link to comment
sasha Posted September 29 Share Posted September 29 Dobro poznati nam sudija Cvajer sudi protiv Intera. Link to comment
sasha Posted September 30 Share Posted September 30 7 hours ago, Dankan Ajdaho said: Koji je taj? Nemac, bio u VAR sobi kada je Brih sudio Srbija-Švajcarska. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted September 30 Share Posted September 30 17 hours ago, sasha said: Dobro poznati nam sudija Cvajer sudi protiv Intera. 9 hours ago, Dankan Ajdaho said: Koji je taj? 1 hour ago, sasha said: Nemac, bio u VAR sobi kada je Brih sudio Srbija-Švajcarska. Pokušavam da skapiram kakve ovo veze ima sutrašnjom utakmicom, i ne ide mi. Osim što se ljudi ovde primaju na najprizemniju moguću propagandu koju domaći mediji prosipaju Link to comment
bejzbolka Posted September 30 Share Posted September 30 Glazer dok uđe u formu mi ćemo već biti van Evrope i okrenuti obavezama u domaćem blatu. Greška je što nije prodat letos. Moglo se uložiti u novog golmana, a Glazer će svakako biti prodat najkasnije na leto, verovatno za manje pare nego što su nuđene. 1 Link to comment
sasha Posted September 30 Share Posted September 30 1 minute ago, Filozof manijak said: Pokušavam da skapiram kakve ovo veze ima sutrašnjom utakmicom, i ne ide mi. Osim što se ljudi ovde primaju na najprizemniju moguću propagandu koju domaći mediji prosipaju Nema nikakve veze sa propagandom, napisao ko sudi utakmicu i da ga znamo od pre kada nam nisu svirali čist penal nad Mitrovićem. Link to comment
Filozof manijak Posted September 30 Share Posted September 30 Pa ne znamo ga, a verujem da ga nije znalo ni 97,5% forumaša sa sporta pre tog glupog članka. Link to comment
sasha Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Pa nismo ga znali pa smo saznali da je on bio u var sobi i da je trebalo da kaže da je čist penal za nas kad već nije suđen tako da ga od tada znamo bio taj članak od pre par godina glup ili ne ali je činjenica da nas je oštetio. A to nisam napisao zato što mislim da će sutra automatski oštetiti Zvezdu. Edit Raelno, nije bitno. Edited September 30 by sasha Link to comment
sasha Posted September 30 Share Posted September 30 1 minute ago, Filozof manijak said: nego zašto si napisao? Napisao sam Dobro poznati nam sudija Cvajer sudi protiv Intera. Jel tu negde piše da će nas pokrasti? Link to comment
Recommended Posts