villiem Posted September 28 Share Posted September 28 1 hour ago, papapavle said: Ništa odvratnije od ovog natpisa Gazprom, sjebe svaku kombinaciju. Vratite nam Mister Baby! Slazem se, ali ovako treba da izgleda i glavni dres Reklame na dresovima su sporedne spram grba i boja kluba. Postoji nacin da se uklope u podnosljiv dizajn, kao svi ostali sto rade. Bila su cak, samo plava slova, dok nekom seratoru nije palo na pamet da je Gasprom vazniji od Zvezde. Nas Gasprom ponizava i niko nista ne sme da kaze godinama, jer daju neke pare i jer su odakle su. Link to comment
Dimitrije Posted September 28 Author Share Posted September 28 (edited) 1 hour ago, harper lee said: Mislim da ovo nije JNA vec stari stadion koji je srusen i na njegovom mestu izgradjena Marakana. Jeste JNA. Prugasti tim mozda nije Zvezda. Edited September 28 by Dimitrije Link to comment
Dimitrije Posted September 28 Author Share Posted September 28 Da je bar Gazprom napisan zlatnim slovima. Link to comment
villiem Posted September 28 Share Posted September 28 JNA Mogli su da prikazu detalj Zvezda-Manchester Link to comment
Dimitrije Posted September 28 Author Share Posted September 28 Zanimljivo da dresovi za mali decu nemaju Gazprom. Do sada su imali. Prosle nedelje sam narucio novi dres za unuka i stize straftasta majca bez Gazproma. Mnogo lepse izgleda. 1 Link to comment
harper lee Posted September 28 Share Posted September 28 5 minutes ago, Dimitrije said: Jeste JNA. Prugasti tim mozda nije Zvezda. Da, sad sam video ovaj tunel na sredini tribine. Link to comment
Dimitrije Posted September 28 Author Share Posted September 28 4 minutes ago, harper lee said: Da, sad sam video ovaj tunel na sredini tribine. Stari Zvezdin stadion Avala imao je vrlo niske tribine, osim centralne zapadne pod krovom. Plus teren je bio sljaka. Zato smo zvanicne evropske utakmice morali da igramo na JNA. 1 1 Link to comment
Dimitrije Posted September 28 Author Share Posted September 28 Treci dres nije los uprkos Gazproma. Problem bi mogao da bude ako na slici nije Zvezdina utakmica. Neko bi trebalo da se raspita sa koje utakmice je slika. Link to comment
sasha Posted September 29 Share Posted September 29 (edited) Milojević u Žurnalu o Glazeru: - Pregled na magnetnoj rezonanci pokazaće stepen povrede Glazera. Sa terena nije delovalo dobro. Mislim da je u pitanju isto mesto kao ranije. Imao je opasku Vladan Milojević na pitanje da li je čuvar mreže crveno-belih mogao da ima gori meč, jer je pre povrede napravio kardinalnu grešku za izjednačenje. - Moglo je... Kako ste mi postavili pitanje, još jedino voz da ga je pregazio... Edited September 29 by sasha 1 1 Link to comment
sigurnost Posted September 29 Share Posted September 29 11 hours ago, Dimitrije said: Stari Zvezdin stadion Avala imao je vrlo niske tribine, osim centralne zapadne pod krovom. Plus teren je bio sljaka. Zato smo zvanicne evropske utakmice morali da igramo na JNA. Jel ima neka slika tog stadiona? Moj tata ga se ne seća. Prve utakmice Zvezde, na koje je počeo da ide krajem pedesetih, gledao je na armijskom stadionu. Link to comment
sasha Posted September 29 Share Posted September 29 (edited) 19 minutes ago, sigurnost said: Jel ima neka slika tog stadiona? Moj tata ga se ne seća. Prve utakmice Zvezde, na koje je počeo da ide krajem pedesetih, gledao je na armijskom stadionu. Edited September 29 by sasha 2 1 Link to comment
Milosh76 Posted September 29 Share Posted September 29 Crvena zvezda je produžila ugovor sa još jednim mladim igračem. Posle Ognjena Mimovića i Andrije Maksimovića, potpisao je i štoper Veljko Milosavljević. Kakav je ovaj klinac? Link to comment
sasha Posted September 29 Share Posted September 29 (edited) Koliko vidim ove godine je igrao 6 utakmica za Grafičar i dobio 5 žutih kartona, znači prilično aktivan. Visok 190. Edited September 29 by sasha Link to comment
Ted Posted September 29 Share Posted September 29 1 hour ago, sasha said: Koliko vidim ove godine je igrao 6 utakmica za Grafičar i dobio 5 žutih kartona, znači prilično aktivan. Visok 190. da nije u srodstvu sa Kristijanom Belićem? 3 Link to comment
FPLS Posted September 29 Share Posted September 29 Quote Prema saznanjima Sport kluba, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da kod Glazera nema novog oštećenja, pa je najverovatnije došlo samo do grča. Još nije potpuno izvesno da će biti spreman za meč u Milanu, ali veće su šanse da brani. 2 1 Link to comment
Recommended Posts