sasha Posted September 27 Share Posted September 27 Ma oni i ne gledaju utakmice, pišu po nekom automatizmu a plus su i nepismeni. 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 27 Share Posted September 27 Ne znam u kom minutu je bio taj faul Milunovića? Fun fact, Prucev ima snage max za 50-60 minuta, a delovao mi je kao jedan od najspremnijih. Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Ne znam u kom minutu je bio taj faul Milunovića? Fun fact, Prucev ima snage max za 50-60 minuta, a delovao mi je kao jedan od najspremnijih. Prucev je pokrivao celu desnu stranu veci deo utakmice. Ne znam u kojem je tacno minutu bilo, mozda nekih desetak minuta posle nedosudjenog penala na Duarteu. Nema te situacije na highlights-ima. Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 U svakom slucaju nije ni toliko bitno, Jovanoviceva epizoda spasavanja redova grobarajana na kraju nije rezultirala nicim znacajnim. Morace da se preseli na Partizanove utakmice ne bi li nas velikomucenik iz Humske konacno pobedio nekog. Morace malo da se pomogne novom velikom treneru koji je prosli put rekao da se nikada vise nece vracati u srpski fudbal nakon sto je napucao mikrofon volejom. Da ne bude opet 1 1 2 1 Link to comment
Miljenko Posted September 28 Share Posted September 28 A jel mozemo mi da trazimo njegovo izuzece, za nase utakmice (nemam pojma kakav nam je uticaj u savezu), no ovo je bilo skroz tendenciozno. Ili to, ili je stavio pare na under u kladionici. 2 Link to comment
Milosh76 Posted September 28 Share Posted September 28 Vec smo trazili i dobili izuzece za Derbi i to treba da ostane tako u sledecih 3000 godina... sramotno je kako sudi Zvezdi 3 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 28 Share Posted September 28 Ono djubre nas je sinoc ostetilo za najmanje 2 penala, vjerovatno i sva 3, bar 1 crveni i masu zutih za goste. Onom seljaku Milunovicu, sto je krsio i tukao ko da igra protiv najgorih neprijatelja je tek u nadoknadi dao zuti. I to je "najbolji srpski sudija"... I na kraju se usro i prekinu njihovu akciju pred nasim kaznenim prostorom. Zao mi je sto smo se nekako olako odrekli Popovica, mozda je i on htio da ode negdje gdje ce redovno braniti, ali legao bi nam u ovoj situaciji sa Glazerom ko budali samar. Sale Katai treba da ulazi ako vec.mora zadnjih 20 - 25 minuta, djubre 23 je do sada imao najbolju uligu na tribinama. 1 Link to comment
sasha Posted September 28 Share Posted September 28 45 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Sale Katai treba da ulazi ako vec.mora zadnjih 20 - 25 minuta, djubre 23 je do sada imao najbolju uligu na tribinama. Ne može Katai ni toliko, baš izgleda penzionerski u odnosu na druge. Rodić mislim da će startovati protiv Intera, voleo bih da grešim ali strepnja mi je veća od nade. Link to comment
harper lee Posted September 28 Share Posted September 28 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Ono djubre nas je sinoc ostetilo za najmanje 2 penala, vjerovatno i sva 3, bar 1 crveni i masu zutih za goste. Onom seljaku Milunovicu, sto je krsio i tukao ko da igra protiv najgorih neprijatelja je tek u nadoknadi dao zuti. I to je "najbolji srpski sudija"... I na kraju se usro i prekinu njihovu akciju pred nasim kaznenim prostorom. Zao mi je sto smo se nekako olako odrekli Popovica, mozda je i on htio da ode negdje gdje ce redovno braniti, ali legao bi nam u ovoj situaciji sa Glazerom ko budali samar. Sale Katai treba da ulazi ako vec.mora zadnjih 20 - 25 minuta, djubre 23 je do sada imao najbolju uligu na tribinama. Nase sudije s odredjenim pedigreom vole da preglumljuju. Malo sam se zajebavao sinoc da bih provocirao ove "pomozite bratu grobaru" forumase, nije on nameravao da osteti Zvezdu nego je glumio patricijskog teoreticara koji, za razliku od plebejskih sudija, vodi racuna o finesama poput intenziteta kontakta, ruci koja pravi ili ne pravi telo vecim i slicnim budalesanjima. I onda dobijes da Pop na 30 metara od gola u punoj brzini i s rukama napred skoci na Duartea i oduva ga a ovaj genije sudi faul za Zeljeznicar. Ipak, pored svih odluka na stetu Zvezde Jovanovicev mentalitet se najvise pokazao onim ulicarskim ponasanjem prema igracu Zeljeznicara nakon sto je odsvirao kraj bukvalno u trenutku kad se ovaj spremao da sutira na gol. Kapiram da igraci jebu sudijama sve po spisku tokom utakmica, daleko su oni od cvecki, ali sluzbeno si lice jebem mu mater, istrpi na terenu pa ga nadji posle utakmice i isamaraj ako ti je do toga. Link to comment
harper lee Posted September 28 Share Posted September 28 49 minutes ago, sasha said: Ne može Katai ni toliko, baš izgleda penzionerski u odnosu na druge. Rodić mislim da će startovati protiv Intera, voleo bih da grešim ali strepnja mi je veća od nade. Startovace Seol ako bude mogao a desno ce verovatno Drkusic. Rodic je bivsi igrac, ako to strucni stab sinoc nije shvatio onda nikad nece. Bio je jedan momenat kad je Drkusic ispred naseg gola na kraju zagradio loptu i izvukao faul gde je Rodic pre toga na svecu od centarsuta Pancevaca imao jedan ozbiljan WTF momenat. Izgledalo je kao da slepi dementni paraplegicar pokusava da izbije loptu glavom. Link to comment
papapavle Posted September 28 Share Posted September 28 Ništa odvratnije od ovog natpisa Gazprom, sjebe svaku kombinaciju. Vratite nam Mister Baby! 1 1 Link to comment
Nikodije Posted September 28 Share Posted September 28 1 hour ago, sasha said: Treći dres Lol jel ovo neka sprdnja? Zašto bi neko stavio jna na Zvezdin dres? Link to comment
harper lee Posted September 28 Share Posted September 28 4 minutes ago, Nikodije said: Lol jel ovo neka sprdnja? Zašto bi neko stavio jna na Zvezdin dres? Mislim da ovo nije JNA vec stari stadion koji je srusen i na njegovom mestu izgradjena Marakana. Link to comment
Gutterball Posted September 28 Share Posted September 28 1 hour ago, papapavle said: Ništa odvratnije od ovog natpisa Gazprom, sjebe svaku kombinaciju. Vratite nam Mister Baby! Još ovaj latinično-ćirilični... Link to comment
Recommended Posts