Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Dres za ovu sezonu

Screenshot_20240718_151606.thumb.jpg.d98c3a8ad86844fd85cf963541496abb.jpg

Ако узмемо у обзир да смо изгледа осуђени на бијели газпромов правоугаоник, дрес је одличан. Макрон ради посо.

• Author
1 hour ago, levi said:

Treba da dođe Radonja, ne znam zašto se odugovlači sa tim

Zato sto on izgleda ima ponudu iz Saudijske Arabije.

2 hours ago, levi said:

Treba da dođe Radonja, ne znam zašto se odugovlači sa tim

Zato sto bi, navodno pre u Arabiju ili Ameriku, nego kod nas.

Ma manite se Radonje. Ta luda glava nam ne bi legla nikako u tim. 

38 minutes ago, dragance said:

Ma manite se Radonje. Ta luda glava nam ne bi legla nikako u tim. 

umeo je Miloe sa njim

I Miloje a i generalno se ozbiljno vodilo računa da se Nemanja ne zajebava po BGu.

• Author

Miloje (a isto tako i nas pomocni drener koji je pre par godina umro) je od njega napravio igraca koga je Zvezda prodala u jednu od Ligu petice za osmocifrenu svotu novca.  Njegov razvoj se od tada usporio i mozda je cak i nazadovao.  Da ga sada ovakvog matorijeg i uobrazenijeg Miloje ponovo tese i izganja iz njegove glave demone - neka hvala.  Saudijska liga bi mu bila potaman.

bio je miran i igrao najbolje u karijeri, sve govori da treba da se vrati

ali ok ako su na stolu pare iz Arabije onda ništa

Edited by levi

• Author

Izgleda da Lazar Nikolic odlazi u Vojvodinu za dzabe.  Zasluzio je sredinu u kojoj ima sanse da bude u prvoj postavi, a Vojvodina je solidan klub.

ZVEZDA POKRENULA POSTUPAK PROTIV OLAJINKE I ODBILA PONUDU SLAVIJE

Šteta što se ovako odvija. Olajinka je pod Milojem po meni igrao dosta bolje na krilu nego u špicu pre dolaska Šerifa. Zapravo se ispostavilo da ima sasvim pristojnu tehniku, da ume da stane na loptu, i da napada mimo otvaranja za loptu u prostor.

Meni je on najprijatnije iznenađenje u finišu sezone.

• Author

Koja korist od pokretanja postupka?  Igrac ce i dalje biti nezadovoljan; odnos sa upravom ce da dodje do stanja u kome nema pomirenja.  Niko ne dobija, svi gube.

Pretpostavljam da su se pomirili da će Slavija da plati manje nego što očekuju, ap hoće da uštinu od njegove plate.

• Author

Anan izgleda prosledjen u OFK.  Milojevic navodno insistira da Prucev ostane (a nije ga vodio na pripreme).