elementary Posted September 27 Share Posted September 27 Ma kakav intenzitet ,za ovo treba uvek da se svira penal,ajde da su jedan pored drugog i da se guraju ,ovaj bio iza njega i gurnuo ga i sprečio da postigne gol. 3 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 27 Share Posted September 27 Milunovic je morao dobiti zuti za onaj lakat u glavu , za takve stvari je u evro utakmicama redovno dobijao zuti. Mislim da je to i jedina greska Jovanovica koji je ocigledno pustio da se igra cvrsce u smislu da pusta duel, pravilno je iskartonirao trojicu gostiju. Link to comment
Milosh76 Posted September 27 Share Posted September 27 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Milunovic je morao dobiti zuti za onaj lakat u glavu , Mislis penal i zuti... A mislim da ga je zgazio, a ne udario laktom. 1 Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 9 minutes ago, MeanM@ said: Upravo suprotno. Da je probao da izdrzi duel i natera ovog na jaci kontakt bio bi vec penal. Ovako je pao cim je osetio ruku na ledjima, sto realno nije dovoljno ometanje Koliko dugo ti mislis da taj duel traje? Duarte je zamahnuo da sutne, lik ga je gurnuo s ledja, ko god je potrcao zna koliko je malo potrebno da coveka koji je u sutu izbacis guranjem iz ravnoteze. Kakav jaci, slabiji, ovakav ili onakav kontakt, kontakta telom nije ni bilo, covek ga je gurnuo odrucenom rukom s ledja. 1 Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 1 minute ago, Milosh76 said: Mislis penal i zuti... A mislim da ga je zgazio, a ne udario laktom. Misli na drugu situaciju, obe su bile za zuti. 1 Link to comment
FPLS Posted September 27 Share Posted September 27 42 minutes ago, roux senyurt said: ovaj komentator sa arene je jedan neverovatan dosadnjakovic sa iritantnim glasom i intonacijom Najgore su mi ove ustogljene postapalice i ograde - "ne preterano dobar pas", "ne bas idealan centarsut", "mec bez previse prilika". To se generalno zapatilo medju ovim smaracima sa arene, k'o da ce ih neko pojesti ako kazu ocajan pas, los centarsut, slab mec bez prilika... 1 Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 1 minute ago, FPLS said: Najgore su mi ove ustogljene postapalice i ograde - "ne preterano dobar pas", "ne bas idealan centarsut", "mec bez previse prilika". To se generalno zapatilo medju ovim smaracima sa arene, k'o da ce ih neko pojesti ako kazu ocajan pas, los centarsut, slab mec bez prilika... Moja omiljena fraza je "imao je dobru ideju" kad dodavanje ode jako i nikome. 2 2 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 27 Share Posted September 27 Kakva intervencija Drkušića👏👏👏 Link to comment
MeanM@ Posted September 27 Share Posted September 27 3 minutes ago, harper lee said: Koliko dugo ti mislis da taj duel traje? Duarte je zamahnuo da sutne, lik ga je gurnuo s ledja, ko god je potrcao zna koliko je malo potrebno da coveka koji je u sutu izbacis guranjem iz ravnoteze. Kakav jaci, slabiji, ovakav ili onakav kontakt, kontakta telom nije ni bilo, covek ga je gurnuo odrucenom rukom s ledja. Traje koliko traje. A sudija koji se obazire iskljucivo na pravila igre i sa iskustvom potencijalnih foliranja igraca tacno zna sta se svira i sta je vredno kazne. Ovaj je procenio da je Duarte olako pao pri prvom kontaktu i to je to. Prosto nije ocigledan penal. Na kraju krajeva nije ni dobio iz vara eventualnu proveru. Ili je ipak ovo sudija non grata? Link to comment
harper lee Posted September 27 Share Posted September 27 Vidim ja da Jovanovic opet vise nece suditi Zvezdi. 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 27 Share Posted September 27 E ovo je bio cist penal, a.propustio je ranije i zuti za Jusufa kad je sa.zemlje oborio protivnika. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 27 Share Posted September 27 Kako je Pop dobar golman. 2 Link to comment
Milosh76 Posted September 27 Share Posted September 27 Dace nekome crveni, pa ce se reci da navlaci za Zvezdu Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 27 Share Posted September 27 2 minutes ago, MeanM@ said: Traje koliko traje. A sudija koji se obazire iskljucivo na pravila igre i sa iskustvom potencijalnih foliranja igraca tacno zna sta se svira i sta je vredno kazne. Ovaj je procenio da je Duarte olako pao pri prvom kontaktu i to je to. Prosto nije ocigledan penal. Na kraju krajeva nije ni dobio iz vara eventualnu proveru. Ili je ipak ovo sudija non grata? Nije moglo biti naknadnog kontakta jer nakon prvog nije bilo moguće ostati na nogama. Link to comment
sigurnost Posted September 27 Share Posted September 27 10 minutes ago, harper lee said: Misli na drugu situaciju, obe su bile za zuti. A gaženje u kaznenom i penal. Link to comment
Recommended Posts