sasha Posted September 25 Posted September 25 Ima večeras u 15 do 7 na areni2 bodo-porto u le, baš me zanima kako će izgledati bodo.
Dimitrije Posted September 25 Author Posted September 25 3 hours ago, Jesper23 said: Napokon odgledah cijelu utakmicu, mali me je fscinirao. Odlične kretnje, stalno se nudi, stalno je između linija, odlična tehnika i osjećaj. Mislim da će Elšnik malo napred, a Dalsio ili Luka Ilić u sredinu. btw Inter igra bez Barele, odlične vijesti. Moze link da i ja odgledam?
sasha Posted September 25 Posted September 25 14 minutes ago, Dimitrije said: Moze link da i ja odgledam? Imate na ovom linku da skinete utakmicu https://filedot.top/fc9p58lagbw8 2
samo_opusteno Posted September 25 Posted September 25 4 hours ago, sasha said: Ima večeras u 15 do 7 na areni2 bodo-porto u le, baš me zanima kako će izgledati bodo. Skoro pa rutiniranje, lagano ih okrenuli posle gola Porta, delovalo je u tom intervalu kao protiv nas. 1
John Coltrane Posted September 25 Posted September 25 Bodo tukao Porto 3:2 sa igračem manje skoro celo drugo poluvreme.
Jesper23 Posted September 26 Posted September 26 12 hours ago, Dimitrije said: Moze link da i ja odgledam? Vratio na Areni, imam onu opciju vracanja 72 sata pa sam tako gledao. Inače Bodo je jako zajebana ekipa, gledao sam ih juče. Mislim da bi oni i Benfiki otkinuli barem bod, jako zajeban domaci teren imaju a trče kao navijeni.
kralj Posted September 26 Posted September 26 Jel su igrali Duarte i Šerif bar koji minut skupa na terenu?
Jesper23 Posted September 26 Posted September 26 (edited) 1 hour ago, kralj said: Jel su igrali Duarte i Šerif bar koji minut skupa na terenu? Protiv Lučana. Šerif je bio od starta, a Duarte je ušao i postigli smo 2 gola u tom sastavu. edit: Mocart piše da je mali Jovanovic bio na ribanju kod Doktora i Spajića, nadam se da je naučio lekciju. Edited September 26 by Jesper23 2 1
kralj Posted September 26 Posted September 26 I meni se čini, to je Brunov debi, kad je skucao prvi kontakt sa loptom? Mešam ta Jedinstva, IMT, Tekstilac...
harper lee Posted September 26 Posted September 26 4 minutes ago, kralj said: I meni se čini, to je Brunov debi, kad je skucao prvi kontakt sa loptom? Mešam ta Jedinstva, IMT, Tekstilac... Ne. Gol na debiju je dao protiv Jedinstva u prvom kolu, tada je usao umesto Serifa. 1
Milosh76 Posted September 26 Posted September 26 19 minutes ago, Jesper23 said: mali Jovanovic bio na ribanju kod Doktora i Spajića, nadam se da je naučio lekciju. Nije, osim ako ne snime tik-tok video do 2 minuta, cisto sumnjam da ima koncentraciju da slusa vise od toga. Ako ima malo soli u glavi i ako je svestan talenta, mozda se trgne. Vise bi mu koristio razgovor sa Maksimovicem ili nekim drugim vrsnjakom nego sa Terzicem i Spajicem.
bejzbolka Posted September 26 Posted September 26 Najviše bi mu koristio razgovor sa sopstvenim ocem, valjda je bar on dovoljno veliki autoritet u njegovim očima. 2
kralj Posted September 26 Posted September 26 11 minutes ago, harper lee said: Ne. Gol na debiju je dao protiv Jedinstva u prvom kolu, tada je usao umesto Serifa. Tačno, tada je Stamenković imao 36 odbrana i otprilike toliko % loptu u posedu. Nije baš reprezentativni uzorak, gubili smo, ali fino su igrali zajedno ako sam napokon dobro premotao.
harper lee Posted September 26 Posted September 26 18 minutes ago, Milosh76 said: Nije, osim ako ne snime tik-tok video do 2 minuta, cisto sumnjam da ima koncentraciju da slusa vise od toga. Ako ima malo soli u glavi i ako je svestan talenta, mozda se trgne. Vise bi mu koristio razgovor sa Maksimovicem ili nekim drugim vrsnjakom nego sa Terzicem i Spajicem. Ma kakav razgovor, nije to bio nikakav razgovor.
sasha Posted September 26 Posted September 26 3 minutes ago, harper lee said: Ma kakav razgovor, nije to bio nikakav razgovor. 2 3
Recommended Posts