sasha Posted September 25 Share Posted September 25 Ima večeras u 15 do 7 na areni2 bodo-porto u le, baš me zanima kako će izgledati bodo. Link to comment
Dimitrije Posted September 25 Author Share Posted September 25 3 hours ago, Jesper23 said: Napokon odgledah cijelu utakmicu, mali me je fscinirao. Odlične kretnje, stalno se nudi, stalno je između linija, odlična tehnika i osjećaj. Mislim da će Elšnik malo napred, a Dalsio ili Luka Ilić u sredinu. btw Inter igra bez Barele, odlične vijesti. Moze link da i ja odgledam? Link to comment
sasha Posted September 25 Share Posted September 25 14 minutes ago, Dimitrije said: Moze link da i ja odgledam? Imate na ovom linku da skinete utakmicu https://filedot.top/fc9p58lagbw8 2 Link to comment
samo_opusteno Posted September 25 Share Posted September 25 4 hours ago, sasha said: Ima večeras u 15 do 7 na areni2 bodo-porto u le, baš me zanima kako će izgledati bodo. Skoro pa rutiniranje, lagano ih okrenuli posle gola Porta, delovalo je u tom intervalu kao protiv nas. 1 Link to comment
John Coltrane Posted September 25 Share Posted September 25 Bodo tukao Porto 3:2 sa igračem manje skoro celo drugo poluvreme. Link to comment
Jesper23 Posted September 26 Share Posted September 26 12 hours ago, Dimitrije said: Moze link da i ja odgledam? Vratio na Areni, imam onu opciju vracanja 72 sata pa sam tako gledao. Inače Bodo je jako zajebana ekipa, gledao sam ih juče. Mislim da bi oni i Benfiki otkinuli barem bod, jako zajeban domaci teren imaju a trče kao navijeni. Link to comment
kralj Posted September 26 Share Posted September 26 Jel su igrali Duarte i Šerif bar koji minut skupa na terenu? Link to comment
Jesper23 Posted September 26 Share Posted September 26 (edited) 1 hour ago, kralj said: Jel su igrali Duarte i Šerif bar koji minut skupa na terenu? Protiv Lučana. Šerif je bio od starta, a Duarte je ušao i postigli smo 2 gola u tom sastavu. edit: Mocart piše da je mali Jovanovic bio na ribanju kod Doktora i Spajića, nadam se da je naučio lekciju. Edited September 26 by Jesper23 2 1 Link to comment
kralj Posted September 26 Share Posted September 26 I meni se čini, to je Brunov debi, kad je skucao prvi kontakt sa loptom? Mešam ta Jedinstva, IMT, Tekstilac... Link to comment
harper lee Posted September 26 Share Posted September 26 4 minutes ago, kralj said: I meni se čini, to je Brunov debi, kad je skucao prvi kontakt sa loptom? Mešam ta Jedinstva, IMT, Tekstilac... Ne. Gol na debiju je dao protiv Jedinstva u prvom kolu, tada je usao umesto Serifa. 1 Link to comment
Milosh76 Posted September 26 Share Posted September 26 19 minutes ago, Jesper23 said: mali Jovanovic bio na ribanju kod Doktora i Spajića, nadam se da je naučio lekciju. Nije, osim ako ne snime tik-tok video do 2 minuta, cisto sumnjam da ima koncentraciju da slusa vise od toga. Ako ima malo soli u glavi i ako je svestan talenta, mozda se trgne. Vise bi mu koristio razgovor sa Maksimovicem ili nekim drugim vrsnjakom nego sa Terzicem i Spajicem. Link to comment
bejzbolka Posted September 26 Share Posted September 26 Najviše bi mu koristio razgovor sa sopstvenim ocem, valjda je bar on dovoljno veliki autoritet u njegovim očima. 2 Link to comment
kralj Posted September 26 Share Posted September 26 11 minutes ago, harper lee said: Ne. Gol na debiju je dao protiv Jedinstva u prvom kolu, tada je usao umesto Serifa. Tačno, tada je Stamenković imao 36 odbrana i otprilike toliko % loptu u posedu. Nije baš reprezentativni uzorak, gubili smo, ali fino su igrali zajedno ako sam napokon dobro premotao. Link to comment
harper lee Posted September 26 Share Posted September 26 18 minutes ago, Milosh76 said: Nije, osim ako ne snime tik-tok video do 2 minuta, cisto sumnjam da ima koncentraciju da slusa vise od toga. Ako ima malo soli u glavi i ako je svestan talenta, mozda se trgne. Vise bi mu koristio razgovor sa Maksimovicem ili nekim drugim vrsnjakom nego sa Terzicem i Spajicem. Ma kakav razgovor, nije to bio nikakav razgovor. Link to comment
sasha Posted September 26 Share Posted September 26 3 minutes ago, harper lee said: Ma kakav razgovor, nije to bio nikakav razgovor. 2 3 Link to comment
Recommended Posts