MeanM@ Posted September 23 Share Posted September 23 2 minutes ago, LeBron said: Maksimovic ce biti najveca prodaja u istoriji Zvezde Dobar je mali, al nazalost ovaj Partizan nije neki reper kad su u pitanju odbrambeni kvaliteti. A lepo utrcava i kombinuje napred, vaistinu Link to comment
harper lee Posted September 23 Share Posted September 23 3 minutes ago, Fanta said: A dete Maksimovic sto igra!A ima samo 17 godina! Jak je na lopti, brzo misli i ima odlicnu levu nogu. Samo jos malo da dotera igru bez lopte i da pocnemo da se pitamo zasto ne igra u prvom timu. Link to comment
roux senyurt Posted September 23 Share Posted September 23 taman sam hteo da opet izrazim nezadovoljstvo silasom Link to comment
roux senyurt Posted September 23 Share Posted September 23 2 minutes ago, harper lee said: Jak je na lopti, brzo misli i ima odlicnu levu nogu. Samo jos malo da dotera igru bez lopte i da pocnemo da se pitamo zasto ne igra u prvom timu. plus ima muda 2 Link to comment
harper lee Posted September 23 Share Posted September 23 3 minutes ago, roux senyurt said: taman sam hteo da opet izrazim nezadovoljstvo silasom Ne koristimo ga uopste, nadam se da ce ovaj gol malo i njega da podigne i da natera ekipu da ga malo vise ukljucuju. Da nije dao ovaj gol bio bi igrac manje na terenu, nista nije uradio do tog trenutka. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 23 Share Posted September 23 Kakva je povreda u pitanju kod Drkusica kad nije ni na klupi? Link to comment
Dimitrije Posted September 23 Author Share Posted September 23 Sada sam izasao sa predavanja. Vidim lep rezultat ali nikoako da nadjem radeci link. Ako neko moze da okaci neki koji radi, hvala mu/joj. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 23 Share Posted September 23 Maksimović sjajan. Uživam u svakoj suzi komentatora Link to comment
pantelia Posted September 23 Share Posted September 23 5 minutes ago, Dimitrije said: Sada sam izasao sa predavanja. Vidim lep rezultat ali nikoako da nadjem radeci link. Ako neko moze da okaci neki koji radi, hvala mu/joj. https://livetv.sx/rs/eventinfo/225170770_partizan_crvena_zvezda/#webplayer_alieztv|166027|225170770|2488925|24|1|rs 1 Link to comment
MiddleClass Posted September 23 Share Posted September 23 Silas gore reagovao od Pitera 1 Link to comment
elementary Posted September 23 Share Posted September 23 Daj guzi ovi ,kad ako ne sada . Busni su kao sira . Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 23 Share Posted September 23 Kako je dobar igrac Timi Maks... Bravo Serife, odlicna partija. Trpaj dalje. 4 Link to comment
Recommended Posts