MiddleClass Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Just now, Dankan Ajdaho said: Smej se koliko hoćeš, ovde trebaju igrači s mudima a ne pizde. Nama trebaju igraci sa znanjem. 1
sasha Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Očajno smo ušli u utakmicu, brzo primili gol kod kog mislim da je Krunić mogao izbaciti loptu ali nije osetio njihovog igrača. Svakako su klasa iznad nas, tako je kako je. 1
TS-CS Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 igra Hvangara ali dzaba, rod lejverkuzen nemilosrdan 0:4, notifikacije samo vriste .... 1
MiddleClass Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 1 minute ago, bejzbolka said: Hebo te Dalsio da te hebo. Eto moze Kanga umjesto njega
pantelia Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Jezivo smo sasrani i neuigrani Ja bih odmah pored Radonje i Drkusica unutra, Spajic je ocajan
villiem Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Ne svidja mi se ovaj novi sistem, uefa mafia
Dimitrije Posted September 19, 2024 Author Posted September 19, 2024 (edited) Nema smisla kritikovati nase igrace osim da ljudi koji su malo toga uradili u zivotu daju sebi oduska. Nasi se trude, grese, ali ne odustaju. Nije dovoljno za Benfiku, ali ne zasluzuje kritiku. Edited September 19, 2024 by Dimitrije 2
kralj Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 (edited) Điga ima još da se razvija, ali kako instinktivno anticipira i drži ove misaone lopte u prostor, divota 1. Realno, fino smo se pošibali, ali nismo uigrani. Ivanić je isto dobar, ubacio je u treću, uzima igru u svoje ruke, nudi se, valjda će biti nešto konkretno da se zakoprca. Edited September 19, 2024 by kralj
bejzbolka Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 1 minute ago, MiddleClass said: Eto moze Kanga umjesto njega Može, ali Milojevic voli ove Čaušićaste igrače koji ne služe ničemu. 1
harper lee Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Kad bismo mogli trenera da zamenimo na poluvremenu bilo bi fenomenalno. Igrali smo sasvim dobro do povrede Mimovica a onda je Milojevic posegao za najglupljim mogucim rotacijama osim da je uveo rezervnog golmana da igra spica i razvalio nam igru. Samo kompletan moron bi izvukao Elesnika koji je bio nas ubedljivo najbolji igrac iz sredine i poslao ga na levog beka a na njegovo mesto uveo mrtvog Dalsia koji se usrao. Bila je odlicna prilika da udje Drkusic pa da predjemo na 3-4-3 sa Seolom i Olajinkom na ving bekovima ali Milojevic je savladao tu jednu formaciju i drzao bi se nje pa taman nemao nijednog igraca da je igra. Odavno nisam video da jedan trener ovako razvali sopstvenu ekipu, jedna povreda i covek se pogubio. Koliko se pogubio dovoljno govori to da nije imao pojma sta ce pa smo igrali sa deset igraca par minuta, cak je i Ivanic poceo da doziva klupu da se napravi izmena. Ovo smo vec gledali sa Milojevicem. On zna da namesti ekipu za kvalifikacije i da igra protiv slabijih u domacoj ligi ali opet je dobio preskupu igracku za svoj kvalitet i nista necemo uraditi u LS ako ga ne smenimo odmah posle ove utakmice. 8 1
TS-CS Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Seolu kapa dole, mali ne patise iako igra povredjen. steta za Mimovica. bas peh Olainka u graficar
harper lee Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 10 minutes ago, MiddleClass said: Spajic, Djiga i Ivanic dobri. Ostali tanko... Elsnik je bio odlican dok ga Milojevic nije poslao na beka, drzao nam je celu sredinu. 4
bejzbolka Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Ali izmena Mimović-Dalsio i pomeranje Elšnika na beka, ja ne mogu. Mislim da ću sanjati ovu izmenu, nikad nisam video ništa slično. 5
Recommended Posts