MiddleClass Posted September 19 Posted September 19 3 minutes ago, assignment said: A zid izgleda takodjer nije bio dobro postavljen.... Jes za sut Di Marije 1 1
villiem Posted September 19 Posted September 19 Ne bi smeo tim koji godinama igra grupne faze da bude ovako pogubljen, kao da su se sreli prvi put u tunelu 1
MiddleClass Posted September 19 Posted September 19 Ako vec nemamo bekove bolje da smo presli sa 3 pozadi 2
kralj Posted September 19 Posted September 19 Just now, villiem said: Ne bi smeo tim koji godinama igra grupne faze da bude ovako pogubljen, kao da su se sreli prvi put u tunelu Baš smo ih stisli, ali Mimovićeva povreda nas je raznela. Navići ćemo se, ali kasno sad.
Ratamahatta Posted September 19 Posted September 19 Duarte mi se cini da je dobar igrac, lepo se snalazi, steta sto nije pucao jace ono s 25 metara 1
kralj Posted September 19 Posted September 19 Dobar je Duarte, al treba nam enerdži desetobojca. Olajinka hoće, ali ne ume jbg.
MiddleClass Posted September 19 Posted September 19 3 minutes ago, Ratamahatta said: Duarte mi se cini da je dobar igrac, lepo se snalazi, steta sto nije pucao jace ono s 25 metara Ne jace vec preciznije. Skoro da je po sredini islo
sasha Posted September 19 Posted September 19 Dobri smo, malo gledam kako Lever masakrira Fejenord u Roterdamu.
Dankan Ajdaho Posted September 19 Posted September 19 (edited) 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Izbaci Krunića, ubaci Kangu. @MiddleClass Smej se koliko hoćeš, ovde trebaju igrači s mudima a ne pizde. Edited September 19 by Dankan Ajdaho
Babu Bhatt Posted September 19 Posted September 19 1 minute ago, sasha said: Dobri smo, malo gledam kako Lever masakrira Fejenord u Roterdamu. Nevjerojatan rezultat, laganih 0:4 za 45 minuta
Dimitrije Posted September 19 Author Posted September 19 Dobar tim ima Benfika. Bolje kontrolisu loptu od nas, opasniji su u napadu od nas. Lako udju u nas sesnaesterac. Mi pretimo jedino sutevima sa distance.
Bogotac Posted September 19 Posted September 19 Znam da smo ostali bez Hvanga,ali smo pozadi bas tanki u vezi kad oni napadaju,ne mogu odbrani nista da zamerim
Recommended Posts