Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Ja imam neki osecaj da ce da nas rutiniraju onako lagano0-2.

• Replies 6.9k
  • Views 360.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

Napusti komentare …

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Ivanić, Olajinka - Duarte

BENFIKA (4-3-3): Trubin - Ba, Otamendi, Silva, Fernandez - Luiš, Kokdžu, Rolhejzer - Di Marija, Pavlidis, Akturkoglu

Katai ni na klupi

6 minutes ago, MiddleClass said:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Ivanić, Olajinka - Duarte

BENFIKA (4-3-3): Trubin - Ba, Otamendi, Silva, Fernandez - Luiš, Kokdžu, Rolhejzer - Di Marija, Pavlidis, Akturkoglu

Katai ni na klupi

Katai je zavrsio sa ovim nivoom fudbala. Manje-vise se znaju i izmene ako ne bude povreda i u zavisnosti od rezultata, Milson, Radonjic, Ndiaje i Dalsio su prvi kandidati, mozda Drkusic i Ilic i to je to. To je 17 igraca koji ce izneti utakmice u Ligi Sampiona, plus rezervni golman Ilic.

Edited by harper lee

Uz svo moljakanje, reklame i poklonjene karte, mozda 40k ljudi na stadionu 10 minuta pred pocetak...

izgleda i manje

Jug skoro pa prazan...

Jesu ovo neke palije na koreografiji 

Tuga da ne možemo stadion napuniti. 

Kako je fenomenalno kada ti na teren istrci strelac gola u finalu SP

Lose

Kakav plasljiv pocetak ,šta se usrali kao pizde neke .

Kakva neverovatna opustena poza dok ti lopta seta ispred linije

Nije da smo dugo čekali :D

Iz bezopasnog napada primismo gol.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout