Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sokrat said:

Srnić. Pokriva više pozicija, dobro sarađivao sa trenerom, dao neke važne golove, ljubimac navijača...

Može i Simić :)

Posted
2 hours ago, Jesper23 said:

Evo odmah zamjene stiže Dalcio iz APOEL-a, očigledno Milojev pik.

Nemoj samo njegove pikove ,nije se usrećio mnogo sa svojim pikovima ,Žander,Čauš ,ima ih još . Ben je kao bio njegov pik isto ali njega smo već bili zapazili kada je dao komšijama golčinu .

Posted
1 minute ago, elementary said:

Nemoj samo njegove pikove ,nije se usrećio mnogo sa svojim pikovima ,Žander,Čauš ,ima ih još . Ben je kao bio njegov pik isto ali njega smo već bili zapazili kada je dao komšijama golčinu .

Čauš nije Milojevićev izbor, ali Žander jeste. Ne znam šta da ti kažem, čovjek nas je 2 puta uveo u LŠ, ako to opet ponovi može igrati i Dalcio, ja zadovoljan. Mislim da će se dovesti par zvučnih pojačanja i da se neće baš rasprodati sve što valja a da se dovede random Dalcio i Stojić (mada obojica mogu piti pravi pogodak). Ima kvalitetnih igrača na Kipru, samo treba probrati, a ovoga je i trenirao, tako da vjerujem da zna šta radi. Pričalo se da gađamo Pavlidisa (epska glupost) momak vrijedi 25 miliona eura, dosta gluposti se piše. Ako opet sve rasprodaju i kupuju bez ikakvog plana, onda smo stvarno sjebani. Mada, meni djeluje da Marin radi solidan posao i da neće doći do toga.

Posted

Stamenic niti je "igrac od 20m" kako je u euforiji pisano i ovde posle mesec dana, niti je neznalica kako je krsten kada su neke mane (a koje su i odmah bile vidljive) isplivale na povrsinu. Nesto je izmedju i ovo je prodaja po meri. Bio bi on koristan u Evropi, prespreman je i ima neverovatan motor, iako je sirov. Cempionsip je taman, sreca da je i tamo pocelo da se preliva para pa je sveukupno sa njegovim dovodjenjem za dz i ovom prodajom napravljen super posao.

Sada bas fali jedna šestica, dosta je ovih box to boxeva

Posted

Stamenić će vredeti 20 miliona. Moraće zaobilaznim putem, al biće.

Dovešće Terza opet 2-3 igrača koje klubovi očajnički pokušavaju da zavale tamo pred kraj prelaznog roka.

• +1 1
Posted
38 minutes ago, kralj said:

Stamenić će vredeti 20 miliona. Moraće zaobilaznim putem, al biće.

Dovešće Terza opet 2-3 igrača koje klubovi očajnički pokušavaju da zavale tamo pred kraj prelaznog roka.

coventry je super klub za stamenica. samo je pitanje vremena kad će da se vrate u premier ligu, imaju stabilne finansije, dobrog trenera, zanimljiv i mlad tim...

• +1 1
Posted

Moguće je da si u pravu. Pratim ih sporadično, obožožavao sam ih kad su bili u EPL onomad senzacija.

A još od kako sam čuo da su pobratimski grad sa BGD.

Posted

To bratimljenje je jos od 1950-ih.  U UK, grad Koventri je sinonim za ratna razaranja usled nemackog bombardovanja.  Kako je i Beograd stradao od istih zlotvora, doslo je do bratimljenja dva grada u vreme kada se Tito otvarao prema Zapadu.

https://kaldrma.rs/britanski-beograd/

• Hvala 2
Posted

Šta je bre ovo ,ne mogu da nadjem temu ,4 dana star post 😀

Kako je odigrao Stojic protiv Švedske ,imam osecaj sa će biti odlično pojačanje ,došao tiho niko ne ocekuje previše .

Posted

Odličan je bio. Jak na lopti čini mi se (ovo je prvi put da sam obratio pažnju na njega). Vrlo staložen i skoncentrisan uzevši u obzir da su mu ovo najvažnije utakmice u karijeri.

Posted

Igrao je zadnjeg veznog ranije ,u Tsc sam video da zna fino da započne napad tako da će biti koristan . Nama su najveći problem bekovi i ako to rešimo odbrana će biti mnogo bolja .

Posted

Ovaj Stojić iz TSC je juče bio u startnoj protiv Šveda?

• +1 2
  • Krošek pinned this topic
Posted

Bio & bio je sasvim dobar.

• Hvala 1
Posted

Vidim mozzart piše da smo završili beka i Pumu 😂 Ne znam šta da mislim ,svaka čast Marinu ako je ovaj dobro skautiran i ispadne pogodak ,ono sto malo videh slabo deluje .Mada ako menja Bukarija sem brzine gde je lošiji ne može da bude gori u realizaciji i odlukama pred golom. Kako vuče loptu podseća me na onu Severinu iz Partizana . Videcemo bar je bek stigao konačno .