Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Krunic mi je onaj tipicni karijerni overachiever a la Sasa Lukic. Zna fudbala, ali uglavnom je to neka disciplinovana alibi igra sa mnogo trcanja, a bez mnogo koristi. Mislim da je Hvang u ovom trenutku sigurno kvalitetniji igrac + bolji fit na ovo sto vec imamo u vezi, ali uz dodatak Radonjica i Silasa na nasa impotentna krila, mislim da smo overall ipak nesto jaci nego prekjuce. 

Silas mi na yt deluje kao Olajinka na steroidima. Trapav, nezgrapan, ali brzi, snazniji i tehnicki jaci od Pitera... 

što se tiče Silasa, ono što mi je interesantno jeste i činjenica da ga Štutgart daje (pozajmljuje) direktnom konkurentu u LŠ. hipotetički, baš on bi mogao da ih izbaci. pa je zanimljivo dal ima neka klauzula da ne može da igra protiv Štutgarta

što se tiče Zvezde u LŠ, biće mi zanimljivo da vidim kako će da se organizuju u toku zimske pauze, pošto se ligaški deo LŠ završava krajem januara, što će reći u doba gluve i mrtve fudbalske tišine u Srbiji. što znači da ne mogu da raspuste igrače i da bude vidimo se posle Srpske NG. šta će, gde i sa kime da igraju kako bi održali formu za ključne utakmice

Edited by Ted

Bilo bi lepo da još budemo u konkurenciji i budu ključne utakmice.

Zato i treba dosta igrača da se ovo iznese.

Verovatnk će igrati po Antalijama i slično mada pošto nema zime može i ovde  sa timovima iz le koji su u sličnoj situaciji.

1 hour ago, FPLS said:

Vise smo na Hvanga proslog leta potrosili nego na ovu trojicu zajedno...

Bice placeno nesto simbolicno za Radonjica i to je to sto se tice obestecenja. Silas dolazi na pozajmicu, jeste 10+ miliona evra otkupna cena, ali otom potom, na dugackom je to stapu...

Ako su cifre koje se pojavljuju u javnosti tacne mesecna plata Krunica i Silasa je ceo ovaj Pumin transfer, samo do kraja godine njihove plate skupa ce da izadju na 10 miliona. Ovo su ozbiljna, ozbiljna ulaganja, samo sto ljudi uvek gledaju obestecenje a o platama uopste ne razmisljaju kad racunaju koliko igrac kosta. Taj novac ce morati da se obezbedi unapred jer ti sad imas igrace u timu kod kojih ne prolazi "dodjem ti, bice u utorak" kad dodju prvog na blagajnu.

Hvang da je hteo da ostane imao bi 2 miliona mesecnu platu, toliko mu je nudjeno. To je nivo obestecenja za solidnog igraca.

4 minutes ago, harper lee said:

Hvang da je hteo da ostane imao bi 2 miliona mesecnu platu, toliko mu je nudjeno. To je nivo obestecenja za solidnog igraca.

Nešto ovde nisi lepo napisao..verovatno samo greška

7 minutes ago, harper lee said:

Ako su cifre koje se pojavljuju u javnosti tacne mesecna plata Krunica i Silasa je ceo ovaj Pumin transfer, samo do kraja godine njihove plate skupa ce da izadju na 10 miliona. Ovo su ozbiljna, ozbiljna ulaganja, samo sto ljudi uvek gledaju obestecenje a o platama uopste ne razmisljaju kad racunaju koliko igrac kosta. Taj novac ce morati da se obezbedi unapred jer ti sad imas igrace u timu kod kojih ne prolazi "dodjem ti, bice u utorak" kad dodju prvog na blagajnu.

Godisnju, ne mesecnu 😁

Odakle Zvezdi 24M evra za platu jednog igraca, recimo Hvanga.

Krunic je imao 3M godisnje, a navodno delimo po pola sa Turcima tu cifru, kao i buduci transfer.

Ako Silas ima 1M godisnje, to je Pumin izlazni transfer, ukupno 2.5M godisnje.

Edited by Milosh76

1 hour ago, Milosh76 said:

Jedino ako je sve vec dogovoreno i samo da se objavi.

Navodno neki Arapi nude 6M za Serifa...

1 hour ago, Lo Zingaro said:

Dodace i Laki svojih 100€,  a evo i ja bih rado svojih 50€.

Laki će da ga odnese na krkače do Emirata.

3 minutes ago, Milosh76 said:

Godisnju, ne mesecnu 😁

Odakle Zvezdi 24M evra za platu jednog igraca, recimo Hvanga.

Krunic je imao 3M godisnje, a navodno delimo po pola sa Turcima tu cifru, kao i buduci transfer.

Ako Silas ima 1M godisnje, to je Pumin izlazni transfer, ukupno 2.5M godisnje.

To bi bilo 450k eura nedeljno. EPL dobra plata

17 minutes ago, harper lee said:

O godisnjim zaradama se radi, nisu jos cifre otisle toliko u nebo :D

Gde 2 miliona mesecno, toliko zaradjuje mozda neki Vlahovic, a verovatno i manje. 

Edit. Brzi Milos

Edited by FPLS

26 minutes ago, Godfrey said:

Nešto ovde nisi lepo napisao..verovatno samo greška

Da, godisnju. Mi jesmo poludeli ali Mancester Siti jos uvek nismo.:laugh:

Ganjam neku stolariju jer treba da zamenim kod keve, svaku sledecu glupost koju napisem otpisite na to.:D

2 minutes ago, harper lee said:

Ganjam neku stolariju jer treba da zamenim kod keve, svaku sledecu glupost koju napisem otpisite na to.:D

Javi ako treba pomoć za nameštanje.

Jbt nama sat ne valja igrac sa 200 utakmica i preko 10k minuta u Seriji A. Ko god misli d aKrunic nema skila neka kuc ana yt i neka pogleda

Sad javljaju da dolazi i Luka Jovic

Još i Mitar i svi su tu