Milosh76 Posted August 31 Share Posted August 31 Odlicno, prosli put su rekli 30% sanse za prolaz posle prve utakmice. Link to comment
kralj Posted August 31 Share Posted August 31 Počeli smo na vreme, petardovaće nas Bodo, pa u revanšu znaju kaldionice. Simulator još nismo imali. 4.95 bodva mila majko. 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 31 Share Posted August 31 Значи једна победа и две нерешене отприлике. Link to comment
Milosh76 Posted August 31 Share Posted August 31 Sto je najgore, mogu da se dese oba ekstrema, i da dobijemo recimo PSV, Monako i YB i nereseno sa Milanom i Benfikom. A sa druge strane da jedva uzmemo bod ili 4 protiv Monaka i YB. Link to comment
samo_opusteno Posted August 31 Share Posted August 31 Protiv Monaka tamo ne treba racunati na bodove, izgubili smo 4-1 ne tako davno. Yb neki bod i poneki remi ovde, ne verujem da ce biti vise od 5 bodova. Ne treba zanemariti činjenicu da smo do sada uzimali 4, 3 i 1 bod doduse na 6 utakmica ali jasno je kom bodovnom razredu pripadamo. Link to comment
Nikodije Posted August 31 Share Posted August 31 3 minutes ago, samo_opusteno said: Protiv Monaka tamo ne treba racunati na bodove, izgubili smo 4-1 ne tako davno. Yb neki bod i poneki remi ovde, ne verujem da ce biti vise od 5 bodova. Ne treba zanemariti činjenicu da smo do sada uzimali 4, 3 i 1 bod doduse na 6 utakmica ali jasno je kom bodovnom razredu pripadamo. Ne bi trebalo da se bude doveka u istom bodovnom razredu jer klub troši sve više novca, plus ima iskustvo 8 godina igranja Evrope. Valjda bi neki pomak trebalo da se napravi, a ne da ti prva godina igranja LŠ bude uspešnija nego četvrta, a sada trošiš bar tri puta više nego tada. Znači nešto se ne radi dovoljno dobro. 1 Link to comment
John Coltrane Posted August 31 Share Posted August 31 Jaka simulacija koja stavlja Atalantu na mesto broj 5 Link to comment
samo_opusteno Posted August 31 Share Posted August 31 2 minutes ago, Nikodije said: Ne bi trebalo da se bude doveka u istom bodovnom razredu jer klub troši sve više novca, plus ima iskustvo 8 godina igranja Evrope. Valjda bi neki pomak trebalo da se napravi, a ne da ti prva godina igranja LŠ bude uspešnija nego četvrta, a sada trošiš bar tri puta više nego tada. Znači nešto se ne radi dovoljno dobro. To ima logike ali i dalje smo 4-i od pozadi po vrednosti tima pa ako uzmemo da to otprilike prati i bodovni razred jasno je gde smo. Prosle sezone smo igrali 2 puta protiv YB sto je iz ove perspektive sjajan i lagan zreb pa samo 1 bod. Link to comment
Nikodije Posted August 31 Share Posted August 31 3 minutes ago, samo_opusteno said: To ima logike ali i dalje smo 4-i od pozadi po vrednosti tima pa ako uzmemo da to otprilike prati i bodovni razred jasno je gde smo. Prosle sezone smo igrali 2 puta protiv YB sto je iz ove perspektive sjajan i lagan zreb pa samo 1 bod. Zašto nismo bolje plasirani po vrednosti tima, to jeste pitanje. Yb nema veći budžet, ne igra u mnogo jačoj ligi, a deluju kao avion spram CZ. Rutinirali su Galatu. 1 Link to comment
pantelia Posted August 31 Share Posted August 31 1 hour ago, John Coltrane said: Jaka simulacija koja stavlja Atalantu na mesto broj 5 Mozda imaju lak raspored. Znam da je Dortmund pokupio bukvalno sve najslabije ekipe iz sesira 2-4, Sahtjor, Briz, Sturm, Slovan. Nas su izbegli Link to comment
Ted Posted August 31 Share Posted August 31 Crvrena zvezda će krenuti 19. septembra protiv Benfike kod kuće. Zatim igra protiv Intera u Milanu 1. oktobra, pa 22. sa Monakom u gostima. Barselona stiže na stadion Rajko Mitić 6. novembra, potom i Štutgart 27. U gostima protiv Milana je 11. decembra, PSV dolazi 21. januara, a poslednje kolo je sa Jang Bojsom u gostima 29. januara. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/barsa-u-beogradu-kao-liverpul-2018-6-novembra/490821 2 Link to comment
Muad_Dib Posted August 31 Share Posted August 31 Kompletan raspored Zvezde u LŠ 1. kolo (19. septembar, 18.45): Crvena zvezda – Benfika 2. kolo (1. oktobar, 21.00): Inter – Crvena zvezda 3. kolo (22. oktobar, 18.45): Monako – Crvena zvezda 4. kolo (6. novembar, 21.00): Crvena zvezda – Barselona 5. kolo (27. novembar, 18.45): Crvena zvezda – Štutgart 6. kolo (11. decembar, 21.00): Milan – Crvena zvezda 7. kolo (21. januar, 21.00): Crvena zvezda – PSV 8. kolo (29. januar, 21.00): Jang Bojs – Crvena zvezda Prvih četiri kola 4 boda, onda još 7 u nastavku. 1 Link to comment
Cash Posted August 31 Share Posted August 31 3 hours ago, Nikodije said: Zašto nismo bolje plasirani po vrednosti tima, to jeste pitanje. Yb nema veći budžet, ne igra u mnogo jačoj ligi, a deluju kao avion spram CZ. Rutinirali su Galatu. Galatu bi rutinirao i 1 Stanoje 3 Link to comment
Hobbit slayer Posted August 31 Share Posted August 31 (edited) 23 hours ago, Hobbit slayer said: Ja sam više nego zadovoljan sa ishodom žreba. Protivnici po meri™. Na noge nam dolaze ovi jači, pa možda tu i ušićarimo koji bod na ludilo domaćeg terena. Na strani možemo da vijamo bodove u Bernu i Monaku, a za milanske blizance ćemo videti šta i kako... U principu, treba sačekati kada izađe raspored utakmica danas, pošto i to može da ima uticaj, prvenstveno u vezi Žabara. Kada smo već kod rasporeda, u koliko sati bi trebalo da se objavi? U iščekivanju rasporeda, ostaje mi da se nadam da će me UEFA "prijatno iznenaditi" , pa da se meč u Milanu zalomi 11 Decembra (kada budem kod nas), pa da skoknem malo do Milana na espresso i do milanske Skale na kulturnu dekontaminaciju Sada sam skontao da tek sutra objavljuju raspored San Siro, eve me... Edited August 31 by Hobbit slayer Link to comment
elementary Posted August 31 Share Posted August 31 Mene najviše nervira od svega ovoga sto prelazni rok u Holandiji traje jos par dana .Jedino se tu pominjale ponude za Hvanga ,od Ajaksa i Fejnorda . Imamo mi para za zamenu ali veoma teško je naći njemu zamenu . Dzabe pare kad kvalitetni igrači Hvangovog ranga neće kod nas, uz to u vecini zemalja gotov prelazni … Da igramo sa Elšnikom i Dalsiom u Lš to bi bas bilo samoubistvo . Link to comment
Recommended Posts