Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

6 hours ago, harper lee said:

Odgledao sam vecinu utakmica nasih klubova u kvalifikacijama za evropske kupove i ono sto mogu da zakljucim da je srpsko definitivno neregularno jer da je regularno Zvezda bi trebalo svaku titulu da osvoji sa 30 bodova razlike. Ipak, poseban pecat na ucinak nasih klubova dao je TSC ciji igraci su veceras odigrali otprilike kao da ih je neko ucenio da izadju na teren. Ovako bedno izdanje jednog kluba ne secam se kada sam poslednji put gledao.

Kad TSC igra Evropu i svaki put bude nalupan, uvek se setim onih postova o “zdravoj sportksoj priči” :laugh:

• +1 3
4 hours ago, John Coltrane said:

Kad TSC igra Evropu i svaki put bude nalupan, uvek se setim onih postova o “zdravoj sportksoj priči” :laugh:

Isto tako bi Miskova Mega prolazila da igra evrokup recimo

18 hours ago, Milosh76 said:

Radonjic nam uopste ne treba. Ono sto nam treba da ne ode Glazer, a Hvang  ce skoro sigurno otici.

Mene brine koga ce dovesti, a ne bi me cudilo da proda i Serifa.

Rokada Arnaut - Šerif? Pa to bi bio potez godine, pod uslovom da Marko ne glumi rokstara, već da odigra za svoju dušu. Ne bih se baš brinuo da će nam neko oteti Šerifa.

• +1 1
11 minutes ago, Jesper23 said:

Rokada Arnaut - Šerif? Pa to bi bio potez godine, pod uslovom da Marko ne glumi rokstara, već da odigra za svoju dušu. Ne bih se baš brinuo da će nam neko oteti Šerifa.

Ne treba nam ni Arnautovic, morao bi da igra, imao bi ogromnu platu, a u SLS bi se smarao.

Crvenoj zvezdi će za plasman među 24 od 36 i učešće u nokaut fazi Lige šampiona biti potrebno mnimum devet bodova. Možda i osam, ali najverovatnije takav saldo donosi pad ispod crte.

Projekcija je napravljena na osnovu 10.000 simulacija specijalizovane statističke platforme „Football Meets Data“, a na tom uzorku je čak u 55 odsto slučajeva 24. na tabeli imao devet bodova.

32 minutes ago, Milosh76 said:

Ne treba nam ni Arnautovic, morao bi da igra, imao bi ogromnu platu, a u SLS bi se smarao.

Pa valjda takvog igrača dovodiš da igra, siguran sam da bi bio motivisan. Sa druge strane Nedaje za par mjeseci puni 29 godina, nije baš u cvijetu mladosti pa da se nadamo nekom većem profitu. Trenutno imamo boljeg igrača od njega, ako bi Marko pristap na neku razumnu platu i dvogodišnji ugovor to bi nam bio posao vijeka, mi boljeg napadača ne možemo naći. Tehnika i snaga na jednom mjestu, samo ga okružiti sa dovoljno trčanja i lopti i nema zime.

Edited by Jesper23
  • +1 1

Nije da je baš direktan odraz snage protivnika, ali zanimljivo je da je prosečan koeficijent Zvezdinih rivala drugi najslabiji u LŠ, 35. od 36, odmah posle Young Boysa.

I to govori da smo itekako dobro prošli na žrebu.

1 hour ago, VoodooDerina said:

Nije da je baš direktan odraz snage protivnika, ali zanimljivo je da je prosečan koeficijent Zvezdinih rivala drugi najslabiji u LŠ, 35. od 36, odmah posle Young Boysa.

I to govori da smo itekako dobro prošli na žrebu.

Da nam je upala Aston Vila umesto Monaka imali bismo još niži prosečan koeficijent protivnika. 

• +1 1
31 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Da nam je upala Aston Vila umesto Monaka imali bismo još niži prosečan koeficijent protivnika. 

Da, ti "manji" timovi iz liga petice imaju najveći nesklad kvaliteta i koeficijenta, ali u najvećem broju slučajeva je ipak realan pokazatelj nekog okvirnog kvaliteta rivala.

Ja sam više nego zadovoljan sa ishodom žreba. Protivnici po meri™. Na noge nam dolaze ovi jači, pa možda tu i ušićarimo koji bod na ludilo domaćeg terena. Na strani možemo da vijamo bodove u Bernu i Monaku, a za milanske blizance ćemo videti šta i kako... U principu, treba sačekati kada izađe raspored utakmica danas, pošto i to može da ima uticaj, prvenstveno u vezi Žabara. Kada smo već kod rasporeda, u koliko sati bi trebalo da se objavi? U iščekivanju rasporeda, ostaje mi da se nadam da će me UEFA "prijatno iznenaditi" , pa da se meč u Milanu zalomi 11 Decembra (kada budem kod nas), pa da skoknem malo do Milana na espresso i do milanske Skale na kulturnu dekontaminaciju :music_harp: Sada sam skontao da tek sutra objavljuju raspored 

Edited by Hobbit slayer