MiddleClass Posted August 29 Share Posted August 29 24 minutes ago, borris_ said: Kada izlazi raspored utakmica? Subota u toku dana 1 Link to comment
MeanM@ Posted August 29 Share Posted August 29 12 minutes ago, dragance said: 😂 za 10 miliona bi ga zavezao u mašnu i nosio na ramenima u Englesku! Djiga, djiga, cetiri noge… 1 3 Link to comment
bejzbolka Posted August 29 Share Posted August 29 Prolazimo u 24 bez većih problema. 2 Link to comment
Defunctus Posted August 29 Share Posted August 29 (edited) Sta bi pre izabrali ove sezone, kosarka top 8 vs fudbal top 24? Edited August 29 by Defunctus 1 Link to comment
assignment Posted August 29 Share Posted August 29 11 minutes ago, Defunctus said: Sta bi pre izabrali ove sezone, kosarka top 8 vs fudbal top 24? Što bre pre, razume se, i jedno i drugo. Dobro je ponekad biti halapljiv 1 1 Link to comment
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted August 29 Popular Post Share Posted August 29 1 hour ago, harper lee said: Djigu i Glazera sigurno nece prodavati a ako je Hvangu najbolja ponuda Ajaks ne znam zasto bi uopste isao. No, Terziceva istinoljubivost je legendarna tako da to sta on izjavljuje je savrseno irelevantno. Kakvu je facu slozio terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihvatio njegovu drugu zenu. 18 1 Link to comment
Eleniko Posted August 29 Share Posted August 29 22 minutes ago, Defunctus said: Sta bi pre izabrali ove sezone, kosarka top 8 vs fudbal top 24? nemoj mi to razdvajat 4 1 Link to comment
John Coltrane Posted August 29 Share Posted August 29 Evo ko želi da pogleda, na miru, hladne glave, prenos sa BT sporta. https://soccerfullmatch.com/watch?em=aHR0cHM6Ly9vay5ydS92aWRlb2VtYmVkLzc5Nzk5Mzk1OTY5MTY&ma=Red Star Belgrade vs Bodø%2FGlimt&ch=TNT Sports&pt=Full Match&dl=aHR0cHM6Ly9vay5ydS92aWRlby83OTc5OTM5NTk2OTE2 (na 47:25 je scena koju sam pominjao) 1 1 2 Link to comment
Muad_Dib Posted August 29 Share Posted August 29 28 minutes ago, Defunctus said: Sta bi pre izabrali ove sezone, kosarka top 8 vs fudbal top 24? Final 4 basket, Top 16 fudbal. Ciganski optimistično Link to comment
hrkljush boys_2 Posted August 29 Share Posted August 29 1 hour ago, Milosh76 said: "Nikoga nećemo dovoditi, napravili smo dobar roster, nadam se da niko neće ni otići do ponoći dok traje prelazni rok", poručio je Terzić Koliko je tacno ovo da prelazni rok traje beceras do ponoci? Link to comment
Milosh76 Posted August 29 Share Posted August 29 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Koliko je tacno ovo da prelazni rok traje beceras do ponoci? U Engleskoj do 30.8. u ponoc.. ostali uglavnom do 31.8. https://www.transfermarkt.com/transfer-statistik/transferfenster/statistik/stat/plus/0?art=s&kontinent_id=6&option=1 1 Link to comment
Popular Post harper lee Posted August 29 Popular Post Share Posted August 29 Odgledao sam vecinu utakmica nasih klubova u kvalifikacijama za evropske kupove i ono sto mogu da zakljucim da je srpsko definitivno neregularno jer da je regularno Zvezda bi trebalo svaku titulu da osvoji sa 30 bodova razlike. Ipak, poseban pecat na ucinak nasih klubova dao je TSC ciji igraci su veceras odigrali otprilike kao da ih je neko ucenio da izadju na teren. Ovako bedno izdanje jednog kluba ne secam se kada sam poslednji put gledao. 11 Link to comment
Valk Posted August 29 Share Posted August 29 4 hours ago, Кристофер Лумумбо said: cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihvatio njegovu drugu zenu. Garant si pristao, prodana dušo. 2 Link to comment
Recommended Posts