Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

uzivanje, finansijska korist, kontinuitet igranja ls i evropskih takmicenja (lakse se dovode bolji igraci). sve ostalo, pobede, eventualni prolaz dalje i sl je bonus. tako ja to vidim

• Replies 6.8k
  • Views 350.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

1 minute ago, FPLS said:

Moze 0, moze i 8 bodova, ali gotovo nemoguce do tih 9. U gostima je bodic u Bernu puna kapa...

Monako prokleti, samo njih i Vilu sam hteo da izbegnemo u citavom zrebu.

Kakva kuknjava brate - ne samo ti. Ladno bijemo i Barsu i Milan. PSV možda nereseno, kao i Monako. YB detemo petardom i idemo direkt u 1/8!

Tipujem da deremo PSV kući.

edit: sa Hvangom i Djigom.

Edited by dragance

Sa Monakom se moze igrati, nije bauk.

1 minute ago, roux senyurt said:

uzivanje, finansijska korist, kontinuitet igranja ls i evropskih takmicenja (lakse se dovode bolji igraci). sve ostalo, pobede, eventualni prolaz dalje i sl je bonus. tako ja to vidim

Naravno, carevi smo samo takvi.

Pevaće opet Keba sa zapada

https://youtu.be/BjkifSqFGgU?si=xDEYEJS-NVSuS_Rs

Odličan žreb. Zavisi i kad ćemo sa kim igrati, bolje sa jačima pred kraj kad se obezbede.

Ovo smo i hteli, meni bolje Štutgart nego Bratislava.

Kada izlazi raspored utakmica? 

3 minutes ago, roux senyurt said:

Ma naravno, potpun užitak, jedino što svi znamo da će posle prvih šimika u dupe, opet morati da se čita kako je bolje da igramo LE.

Istrošiću se para i dana odmora ladno do januara 😭

Just now, borris_ said:

U subotu

Just now, kralj said:

Ma naravno, potpun užitak, jedino što svi znamo da će posle prvih šimika u dupe, opet morati da se čita kako je bolje da igramo LE.

Daj malo vere u nas

1 minute ago, borris_ said:

mislim da su rekli u subotu

A jbt, kuknjava zbog Monaka i Štutgarta, a i jedni i drugi ekipe LE nivoa. Najbolje da izvučemo Pjunik i Deri siti u Ligi šampiona.

Kaže Terza gotov prelazni rok. Evo nisam pametan.

Terza ne da na svoj Audi