August 29, 2024Aug 29 uzivanje, finansijska korist, kontinuitet igranja ls i evropskih takmicenja (lakse se dovode bolji igraci). sve ostalo, pobede, eventualni prolaz dalje i sl je bonus. tako ja to vidim
August 29, 2024Aug 29 1 minute ago, FPLS said: Moze 0, moze i 8 bodova, ali gotovo nemoguce do tih 9. U gostima je bodic u Bernu puna kapa... Monako prokleti, samo njih i Vilu sam hteo da izbegnemo u citavom zrebu. Kakva kuknjava brate - ne samo ti. Ladno bijemo i Barsu i Milan. PSV možda nereseno, kao i Monako. YB detemo petardom i idemo direkt u 1/8!
August 29, 2024Aug 29 Tipujem da deremo PSV kući. edit: sa Hvangom i Djigom. Edited August 29, 2024Aug 29 by dragance
August 29, 2024Aug 29 1 minute ago, roux senyurt said: uzivanje, finansijska korist, kontinuitet igranja ls i evropskih takmicenja (lakse se dovode bolji igraci). sve ostalo, pobede, eventualni prolaz dalje i sl je bonus. tako ja to vidim Naravno, carevi smo samo takvi. Pevaće opet Keba sa zapada https://youtu.be/BjkifSqFGgU?si=xDEYEJS-NVSuS_Rs
August 29, 2024Aug 29 Odličan žreb. Zavisi i kad ćemo sa kim igrati, bolje sa jačima pred kraj kad se obezbede. Ovo smo i hteli, meni bolje Štutgart nego Bratislava.
August 29, 2024Aug 29 3 minutes ago, roux senyurt said: uzivanje, finansijska korist, kontinuitet igranja ls i evropskih takmicenja (lakse se dovode bolji igraci). sve ostalo, pobede, eventualni prolaz dalje i sl je bonus. tako ja to vidim Ma naravno, potpun užitak, jedino što svi znamo da će posle prvih šimika u dupe, opet morati da se čita kako je bolje da igramo LE.
August 29, 2024Aug 29 Just now, kralj said: Ma naravno, potpun užitak, jedino što svi znamo da će posle prvih šimika u dupe, opet morati da se čita kako je bolje da igramo LE. Daj malo vere u nas
August 29, 2024Aug 29 1 minute ago, borris_ said: Kada izlazi raspored utakmica? mislim da su rekli u subotu
August 29, 2024Aug 29 A jbt, kuknjava zbog Monaka i Štutgarta, a i jedni i drugi ekipe LE nivoa. Najbolje da izvučemo Pjunik i Deri siti u Ligi šampiona.