Defunctus Posted August 29 Posted August 29 (edited) Inter, Barsa, Benfika, Milan... jel ovo 1988 Edited August 29 by Defunctus 1 1
Кристофер Лумумбо Posted August 29 Posted August 29 Gledao sam Benfiku uzivo ove godine, kesetine, lagana 3 boda. 1
kralj Posted August 29 Posted August 29 Ne vredi, sad mi samo Ronaldo u fokusu sa sve ovim stavom kao da u živom zidu stoji.
Defunctus Posted August 29 Posted August 29 Dobro je da smo izbegli Sahtjor, ne treba nam zajebancija van terena
JohnnyD Posted August 29 Posted August 29 Prvo sam navijao za sto atraktivnije protivnike da uzmem autogram nekom, a sad navijam za one da prodjemo dalje 1
TS-CS Posted August 29 Posted August 29 auu koliko prvaka Evrope, dajte jos Fejnord i Seltik pa da pevamo
Sludge Factory Posted August 29 Posted August 29 Just now, kralj said: Ne vredi, sad mi samo Ronaldo u fokusu sa sve ovim stavom kao da u živom zidu stoji. Sta mu je ovo na dzepu od sakoa, izgleda kao nesto sto je kupio na buvljaku u Dzedi?
JohnnyD Posted August 29 Posted August 29 (edited) ChatGPT sjebo zaboravio da spreci gostovanje u isti grad dva puta... Jel mogu nasi da odigraju dve tekme tamo odjednom da se Terza ne trosi na put dva puta? Edited August 29 by JohnnyD
Recommended Posts