Godfrey Posted August 29 Posted August 29 Kako čemu? Pa zbog rezultata, a ne svakako dalje prodaje. Arnaut bi vam bio bomba 1 1
harper lee Posted August 29 Posted August 29 Ja ne bih voleo Radonjica ali ne bi me zacudilo da se on naprzi kod nas i ponovo sredi karijeru. Arnautovica bas nikako ne bih voleo, preskupa je to igracka za nas a ima gadan karakter i poremetio bi odnose u svlacionici. Bar se do sada tako ponasao. 6
levi Posted August 29 Posted August 29 (edited) Radonjić ni pre Zvezde nije pokazao ništa, jedina dobra sezona u karijeri mu je bila kod Miloja Znači za ovaj tim bi bio premija, videlo se sinoć koliko bolno nedostaje brzina po bokovima Edited August 29 by levi 3
MiddleClass Posted August 29 Posted August 29 7 minutes ago, assignment said: Koliko vredi kao trener Milojevic je pokazao nakon odlazka iz Zvezde. Neka hvala... Dokle ti dvostruki arsini majkumu? 1
harper lee Posted August 29 Posted August 29 Tolike postove sam napisao o Marinovom sredjivanju Zvezdine skauting sluzbe i sad moram da se zahvalim Djigi sto mi je dao argument jer je kao stoper doveden iz tima koji je ispao iz lige odveo Zvezdu u Ligu Sampiona. 3
John Coltrane Posted August 29 Posted August 29 2 minutes ago, levi said: Radonjić ni pre Zvezde nije pokazao ništa, jedina dobra sezona u karijeri mu je bila kod Miloja za ovaj tim bi bio premija, videlo se sinoć koliko bolno nedostaje brzina po bokovima say no more 1
MiddleClass Posted August 29 Posted August 29 predstavljaju Bufona i daju mu neku nagradu, a nisu smjeli u kolazu staviti kako ga je Gobelja probusio 2
Ros Posted August 29 Posted August 29 6 minutes ago, Milosh76 said: Prenos zreba na RTS2, komentator Krivokapic. puuu, dje je strajnic? 1
Lord Stef Posted August 29 Posted August 29 Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje?
Ros Posted August 29 Posted August 29 Just now, Lord Stef said: Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje? vrati 6-7 strana nazad pa kreni. ne moze to sve u jedan post 1 1
Milosh76 Posted August 29 Posted August 29 1 minute ago, Lord Stef said: Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje? Jedna grupa od 36 timova, a svaki tim igra 4 kod kuce i 4 kao gost. Danas je zreb ko igra sa kim, a u subotu raspored. 1
John Coltrane Posted August 29 Posted August 29 6 minutes ago, MiddleClass said: predstavljaju Bufona i daju mu neku nagradu, a nisu smjeli u kolazu staviti kako ga je Gobelja probusio Da ne pominjemo da program "otvaraju" sa čovekom koji nikada nije podigao "ušatog"
Muad_Dib Posted August 29 Posted August 29 4 minutes ago, Ros said: puuu, dje je strajnic? Ali kako je Straja na obe utakmice zvao njihovog golmana Nikitin, Nikitin - Haikin sve je to isto
Lord Stef Posted August 29 Posted August 29 Fala obojici, evo bas gledam i reklamni spot koji su snimili gde Bufon kaze Ceferinu "Mr president, nobody understands the new system" Jedino objasnjenje je da su angazovali nekog iz FIBA da osmislja sistem takmicenja 1
Recommended Posts