Godfrey Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Kako čemu? Pa zbog rezultata, a ne svakako dalje prodaje. Arnaut bi vam bio bomba 1 1
harper lee Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Ja ne bih voleo Radonjica ali ne bi me zacudilo da se on naprzi kod nas i ponovo sredi karijeru. Arnautovica bas nikako ne bih voleo, preskupa je to igracka za nas a ima gadan karakter i poremetio bi odnose u svlacionici. Bar se do sada tako ponasao. 6
levi Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 (edited) Radonjić ni pre Zvezde nije pokazao ništa, jedina dobra sezona u karijeri mu je bila kod Miloja Znači za ovaj tim bi bio premija, videlo se sinoć koliko bolno nedostaje brzina po bokovima Edited August 29, 2024 by levi 3
MiddleClass Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 7 minutes ago, assignment said: Koliko vredi kao trener Milojevic je pokazao nakon odlazka iz Zvezde. Neka hvala... Dokle ti dvostruki arsini majkumu? 1
harper lee Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Tolike postove sam napisao o Marinovom sredjivanju Zvezdine skauting sluzbe i sad moram da se zahvalim Djigi sto mi je dao argument jer je kao stoper doveden iz tima koji je ispao iz lige odveo Zvezdu u Ligu Sampiona. 3
John Coltrane Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 2 minutes ago, levi said: Radonjić ni pre Zvezde nije pokazao ništa, jedina dobra sezona u karijeri mu je bila kod Miloja za ovaj tim bi bio premija, videlo se sinoć koliko bolno nedostaje brzina po bokovima say no more 1
MiddleClass Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 predstavljaju Bufona i daju mu neku nagradu, a nisu smjeli u kolazu staviti kako ga je Gobelja probusio 2
Ros Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 6 minutes ago, Milosh76 said: Prenos zreba na RTS2, komentator Krivokapic. puuu, dje je strajnic? 1
Lord Stef Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje?
Ros Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Just now, Lord Stef said: Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje? vrati 6-7 strana nazad pa kreni. ne moze to sve u jedan post 1 1
Milosh76 Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 1 minute ago, Lord Stef said: Izvinjavajte ako je vec neko pisao, ja tek sad vidim da 36 ekipa igra LS. Pa kakav ce to sistem da bude, 9 grupa, koliko ide dalje? Jedna grupa od 36 timova, a svaki tim igra 4 kod kuce i 4 kao gost. Danas je zreb ko igra sa kim, a u subotu raspored. 1
John Coltrane Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 6 minutes ago, MiddleClass said: predstavljaju Bufona i daju mu neku nagradu, a nisu smjeli u kolazu staviti kako ga je Gobelja probusio Da ne pominjemo da program "otvaraju" sa čovekom koji nikada nije podigao "ušatog"
Muad_Dib Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 4 minutes ago, Ros said: puuu, dje je strajnic? Ali kako je Straja na obe utakmice zvao njihovog golmana Nikitin, Nikitin - Haikin sve je to isto
Lord Stef Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Fala obojici, evo bas gledam i reklamni spot koji su snimili gde Bufon kaze Ceferinu "Mr president, nobody understands the new system" Jedino objasnjenje je da su angazovali nekog iz FIBA da osmislja sistem takmicenja 1
Recommended Posts