Hamlet Strašni Posted August 29 Posted August 29 Just now, Hroničar said: Nije, Milojko je prenosio celu utakmicu sa povremenim uključenjima prekaljenog Vladanka. Jeste, u pravu si. Sad sam malo provrteo snimak na Jutjubu. 1
MiddleClass Posted August 29 Posted August 29 16 minutes ago, dragance said: Neka ostane do zime i ja zadovoljan (daj šta daš). Tesko do zime. U junu mu istice ugovor i na zimu bi ga pustili i za milion. Ako ostane mora da produzi ugovor
dragance Posted August 29 Posted August 29 Ako bude vise ponuda za njega i neka utrka, otici ce sigurno za dobre pare. Mi u LS bez njega nemamo sta da trazimo. Nemamo ni ovako, ali nas mozda usere koja pobeda sa njim.
Ted Posted August 29 Posted August 29 16 minutes ago, Hroničar said: Imao je RTS takve egzibicije i ranije, verovali ili ne, kad je Partizan igrao za ulazak u Ligu sampiona protiv Njukasla, prvo poluvreme je prenosio Nedeljko Kovinjalo, a drugo Strajnić. Recimo, Hrvatska-Jugoslavija u Zagrebu 99. godine prvo poluvreme je prenosio Milojko Pantić, drugo Gojko Andrijašević. ovo je jasno, alkohol dozvoljaja plafon 45 minuta iole razgovetnog i razumljivog govora...... a podela posla je majka. da su bili neki produžeci i penali, morao bi treći da uskoči (čitaj: Straja) 1 2
fandorin Posted August 29 Posted August 29 (edited) Meni deluje da je Strajnić radio drugu smenu, od 14h, u 22h se prosto odjavio. Pre toga je prenosio i Partizan, ne znam da se to nekad desilo. Edited August 29 by fandorin
Dankan Ajdaho Posted August 29 Posted August 29 Nejveće slabosti ove ekipe su krila Milson i Puma. Obojica dele istu manu, fizičku inferiornost za ovaj (LŠ) nivo igre i previše kokodakanja za premalo jaja. Olajnika je tehnički kud i kamo lošiji ali poseduje ono što moderan fudbal traži, snagu, izdržljivost i brzinu. Tako da njegovo prebacivanje (ili vraćanje) na levu stranu i bolji igrač na desnom krilu (Radonjić?), ukoliko Milojević Jovanoviću ne sme da da šansu bi rešilo većinu problema. Seol levo i Mimović desno deluju OK i tu ne bih ništa dirao. 1
Hroničar Posted August 29 Posted August 29 20 minutes ago, Ted said: ovo je jasno, alkohol dozvoljaja plafon 45 minuta iole razgovetnog i razumljivog govora...... a podela posla je majka. da su bili neki produžeci i penali, morao bi treći da uskoči (čitaj: Straja) Znači morali su da drže Gojka treznog celo prvo poluvreme?! 2
hrkljush boys_2 Posted August 29 Posted August 29 Odlazak Hwanga bi bas bio hendikep u pm. Nadati se da ce mu igranje u LS biti veci izazov od Ajaksa. Bas dugo nismo imali ovakvog majstora sa fenomenalnim sportskim karakterom (sinoc cak i cestita Haikinu na dobroj reakciji kod penala, pravi sportsmen). Valjda ce Marin da nas iznenadi bar pribliznom zamjenom.
samo_opusteno Posted August 29 Posted August 29 Ne razumem jednu stvar oko sistema takmicenja, pise da ce svaki tim da izvuce po 2 tima iz svakog sesira, dakle mi cemo i iz svog da dobijemo 2 ekipe. Problem je sto ce i ekipa iz prvog sesira da izvuce 2 iz prvog a mi necemo igrati protiv 3 iz tog pota nego samo 2, mislim da to znaci da grupe nece biti fiksne nego ce svako da ima svoj spisak protivnika a i krajnja tabela ce biti zajednicka, ligaska. Prvih 8 na tabeli ce ici direktno a 9-24 ce ici u razigravanje. 3
Jesper23 Posted August 29 Posted August 29 (edited) Najavljuje se Arnautović, ali isto tako i odlazak Hvanga u Ajaks za 8+ miliona eura. Nadam se da će se otvoriti za zamjenu. Spominje se da ganjamo Abu Fania iz Ferenca kao zamjenu, odličan igrač. edit: prije svega nadam se da neće Hvang otići, molim se za to Edited August 29 by Jesper23 1
Hroničar Posted August 29 Posted August 29 1 minute ago, samo_opusteno said: Ne razumem jednu stvar oko sistema takmicenja, pise da ce svaki tim da izvuce po 2 tima iz svakog sesira, dakle mi cemo i iz svog da dobijemo 2 ekipe. Problem je sto ce i ekipa iz prvog sesira da izvuce 2 iz prvog a mi necemo igrati protiv 3 iz tog pota nego samo 2, mislim da to znaci da grupe nece biti fiksne nego ce svako da ima svoj spisak protivnika a i krajnja tabela ce biti zajednicka, ligaska. Prvih 8 na tabeli ce ici direktno a 9-24 ce ici u razigravanje. Koliko sam ja shvatio, biće dva tima iz istog šešira, znači Zvezda i još jedan (tipujem i voleo bih Dinamo Zagreb).
pantelia Posted August 29 Posted August 29 (edited) 3 minutes ago, samo_opusteno said: Ne razumem jednu stvar oko sistema takmicenja, pise da ce svaki tim da izvuce po 2 tima iz svakog sesira, dakle mi cemo i iz svog da dobijemo 2 ekipe. Problem je sto ce i ekipa iz prvog sesira da izvuce 2 iz prvog a mi necemo igrati protiv 3 iz tog pota nego samo 2, mislim da to znaci da grupe nece biti fiksne nego ce svako da ima svoj spisak protivnika a i krajnja tabela ce biti zajednicka, ligaska. Prvih 8 na tabeli ce ici direktno a 9-24 ce ici u razigravanje. Nema nikakvih grupa, samo jedna jedina tabela. Nije vazno u kom si sesiru, u smislu da ce i Real i Slovan da dobiju po 2 ekipe iz svakog sesira. Mi smo u trecem potu, ali cemo dobiti 2 ekipe iz njega Edited August 29 by pantelia 2
MiddleClass Posted August 29 Posted August 29 3 minutes ago, samo_opusteno said: ,mislim da to znaci da grupe nece biti fiksne nego ce svako da ima svoj spisak protivnika a i krajnja tabela ce biti zajednicka, ligaska. Prvih 8 na tabeli ce ici direktno a 9-24 ce ici u razigravanje. Nema grupa, tj. postoji samo jedna grupa i jedna tabela dje su svih 36 ekipa. Ok si objasnio, nije mi jasno sta te buni
Recommended Posts