Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Da, sasvim sigurno ga ucenjuju da igra, to i te kako ima smisla.

Moja poenta je da niko nikoga ne ucenjuje i da to sto Rodic ima gradjevinski biznis sa Terzicevim sinom ni na koji nacin ne utice na njegov status u timu i na to da li ce i koliko da igra. To su najobicnije budalastine.

In other news, Kosta Nedeljkovic je odigrao odlicno prvo poluvreme za Aston Vilu protiv Arsenala. Nadam se da nece nesto da zasere u drugom, mrzi me da gledam.:D

Drugi Arsenalov gol mu ide malo na dusu.  Trosar mu se iskrao iz ledja, uputio ostar centar sut kroz petersc posle koga je pao gol ponajvise zbog lose odbrane golmana.  Inace Kosta je dobro igrao ali vise kao stoper nego kao wing-back.

26 minutes ago, harper lee said:

Plus je Bodo odlozio prethodnu utakmicu u prvenstvu pre naseg gostovanja u Norveskoj.

E, to se ne uklapa u teoriju da u Zvezdi ne znaju sta rade.  Zato najbolje da vi i Sokrat izbrisete vase postove da ostane samo Koltrejnov.

11 minutes ago, Dimitrije said:

E, to se ne uklapa u teoriju da u Zvezdi ne znaju sta rade.  Zato najbolje da vi i Sokrat izbrisete vase postove da ostane samo Koltrejnov.

Ma, ne znam zasto vise odgovaram na te gluposti. Gomila klubova u Evropi je odlozila utakmice domaceg prvenstva, ukljucujuci i klubove poput Salcburga, Galatasaraja, Anderlehta, Slavije Prag itd., samo se ovde to koristi kao dokaz da nam je fudbal propao.

Zamislite, klubovi kojima su u igri desetine miliona evra od jednog dvomeca pokusavaju sve sto mogu da se sto je moguce bolje pripreme za te utakmice. Ja sam sokiran takvim nesportskim ponasanjem.:sleep:

• +1 1

Ako Zvezda prodje Bodo i udje u LS, bili bi u trecem sesiru...

Dobiće po dva rivala iz svakog šešira, a predikcija kaže da bi to mogli da budu:

Šešir jedan: Real Madrid, Mančester siti, Bajern Minhen, PSŽ, Liverpul, Inter, Borusija Dortmund, RB Lajpcig i Barselona.

Šešir dva: Bajer Leverkuzen, Atletiko Madrid, Atalanta, Juventus, Benfika, Arsenal, Klub Briž, Šahtjor i Milan.

Šešir tri: Fejenord, Sporting Lisabon, PSV, Lil, Dinamo Zagreb, Jang Bojs (ako prođe kvalifikacije) i Seltik.

Šešir četiri: Slovan (ako prođe kvalifikacije), Monako, Sparta Prag (na korak do plasmana), Aston Vila, Bolonja, Đirona, Štutgart, Šturm Grac i Brest.

Edited by Milosh76

Ako Zvezda izgubi, igrali bi LE, bili u Drugom sesiru..

Takođe bi je čekalo osam mečeva, po dva rivala iz svakog šešira, a ovu su potencijalni:

Šešir jedan: Roma, Mančester junajted, Porto, Ajaks (na korak do plasmana), Glazgov Rendžers, Ajntraht Frankfurt, Lacio, Totenhem i Real Sosijedad.

Šešir dva: Az Alkmar, Braga (ako se plasira iz kvalifikacija), Olimpijakos, Slavija Prag (bliža od Lila da ispadne iz plej-ofa za Ligu šampiona), Lion, PAOK, LASK (ako se plasira) i Fenerbahče.

Šešir tri: Makabi Tel Aviv, Ferencvaroš (ako izbaci Borac), Karabag, Molde, Plzen, Union, Dinamo Kijev i Ludogorec.

Šešir četiri: Midtjiland (ako ispadne iz kvalifikacija za LŠ), Malme (ako ispadne iz kvalifikacija za LŠ), Atletik Bilbao, Hofenhajm, Nica, APOEL (ako prođe kvalifikacije), Anderleht, Tvente i Bešiktaš (ako prođe Lugano)

@Sokrat @harper lee napisao sam u kontekstu potrebe mečeva/minuta za nove igrače na koje Miloe racuna - možete videti po prethodnim komentarima da nisam uvek protiv odlaganja. 

@Dimitrije čemu ta isključivost ? Ovo je mesto za razmenu mišlienja, a ne za ukidanje različitih…

• +1 2

Meni je isto to kurcevo odlaganje predebilno. U situaciji kad trwba da uvodis u tim i Glazera i Drkusica i dizes formu ekipe, a to se najbolje radi kroz utakmice, mi i ostali klosari iz ive luge.odlazemo utakmice. Da se kano ne trose i ne povredjuju.

Onda Mr Ruming Pajser da kenja kako su Norvezani u jeku sezone pa im je jelte lakse, u formi su..:isuse:

to je decenijama bilo opravdanje za mučenje u kval. protiv raznih severnih ili azijskih klubova, to što njima sezona traje od početka aprila do kraja novembra, pa su u julu/avg u punoj formi

- onda je savez povećao broj tekmi sa 30 na 37 i pomerio start lige sa drugog vikenda avg. na 3 vikend jula, naravno to mora da stvara premor kod timova koji kreću od drugog kola kval. u evropi, konkretno da nije bilo odlaganja pfc bi odlučujući meč za evropsku jesen bio 12 tekma u 42 dana, čak su i belgijanci koji igraju kval. odložili svoje mečeve ovog vikenda...

ovde se još mora primetiti i da odmor, po pravilu, ne znači ništa, ako nemaš dovoljno kvaliteta

Partizan se npr. može da odmara i mesec dana između dve tekme, ali Dinamo iz Kijeva neće izbaciti

hroničan problem ovde nije umor, nego nedostatak kvaliteta. koji se odmorom ne može nedomestiti

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 1
9 minutes ago, gone fishing said:

to je decenijama bilo opravdanje za mučenje u kval. protiv raznih severnih ili azijskih klubova, to što njima sezona traje od početka aprila do kraja novembra, pa su u julu/avg u punoj formi

- onda je savez povećao broj tekmi sa 30 na 37 i pomerio start lige sa drugog vikenda avg. na 3 vikend jula, naravno to mora da stvara premor kod timova koji kreću od drugog kola kval. u evropi, konkretno da nije bilo odlaganja pfc bi odlučujući meč za evropsku jesen bio 12 tekma u 42 dana, čak su i belgijanci koji igraju kval. odložili svoje mečeve ovog vikenda...

Jasno. Rasprave o odlaganju utakmica su besmislene i nisu posledica ne znam kakvih posebnih "odlaganja kakvih nema na svijet" vec toga sto vecina forumasa zbog raznih okolnosti i najcesce s punim pravom mrzi srpski fudbal u celini, ligu, reprezentaciju i klubove, ukljucujuci veoma cesto i one klubove za koje navijaju. Kad se na to doda dominantna crta srpskog karaktera da je ono sto neko drugi radi uvek pogresno jer ja znam bolje dobija se situacija da 90% rasprava o fudbalu nemaju nikakvog smisla.

Na primer, sto puta je receno da je Zvezda pristala na zahtev TSC-a da se odlozi utakmica jer TSC po pravilima ima na to pravo pa nije ni bilo izbora ali dzabe, stoprvi put ce neko da dodje i da napise da smo ili debili jer odlazemo utakmice umesto da uigravamo Drkusica i Glazera ili je to dokaz da smo privilegovani. Tu prosto nema pomoci.

• +1 1
  • Haha 2

Izgleda smo nasli nacin kako da ne prodamo Djigu, govorka se da Stojic ide u Makabi za 1.4 miliona a Lekovic u Saragosu za 3.5. To je tih 5 miliona otprilike koliko nam je nudjeno za Djigoslava.

• +1 1

Izgleda da smo prodali Stojica Makabiju za 1,2 miliona.  TSC dobija 20% od zarade, sto je 40000.