Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, MiddleClass said:

Vi stvarno mislite da ce likovi kao Terzic, Mijailovic, Sarapa i Vucicevic biti uhapseni? :lol:

Takvi samo promjene knjizicu i tjeraju dalje. Vidjeti pod Zeljko Mitrovic...

Prema onome kako misli veliki deo gradjana Srbije - hoce.  Vreme je da otvorite prozor i pogledate na ulicu.  A i da izadjete.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Ne znam da li je Nemanja Matic jednom propustio da napomene crnogorski repstativac Mirko Ivanic 

I to tonom kao da mu je doneta zastava na prag kuce a on obrisao kurac o nju. Da ga je neko zvao, igrao bi, zvao je Muslin Milunovica dok je igrao za BATE, njega nije. 

• +1 1
  • Haha 4
Posted (edited)
19 hours ago, Segundo said:

Najveci greh sa tim pasosima je neprepoznavanje Mirka Ivanica od strane srpskih fudbalskih pregalaca i njegov prelet u CG.

Momak je blago u svakom smislu, i igracki i ljudski.

I Marusic iz Lacija je pusten CG, a igra godinama na deficitarnoj poziciji

Edited by MiddleClass
  • +1 1
Posted

neki birali najbolji tim u istoriji zvezde. sta kaze struka? ja bih menjao deju sa borom kosticem

Image

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Koliko je Zvezda veliki klub, kad su Jugović, Prosinečki i Bora Kostić na klupi.

• +1 3
Posted (edited)
35 minutes ago, Ros said:

neki birali najbolji tim u istoriji zvezde. sta kaze struka? ja bih menjao deju sa borom kosticem

Image

uvek nekog velikana moraš ostaviti na klupi. Možda jedino Pančeva da zamenim Borom Kostićem. Ostalo ne bih dirao.

Edit: Dejo mora ostati, a iako je nominalno Bora bio krilo, nadavao se golova kao niko.

Edited by dragance
Posted

Beara, Belodedić, Vidić, Bleki, Dragiša, Dragan Đaić, Jugović, Prosinečki, Savičević, Viski Stojković, Kobra

Karamo sve redom 4:2 

Posted

Acimovic, Bogicevic...

pretesko

Posted

Prosinečki nije na klupi jer je mesto njega ušao rezervni golman - pravili su 1-2-2–2 odnos na klupi. 
Ja bih stavio Vidica mesto Mihe a Robija mesto Deje

• +1 1
Posted (edited)

A gde je tu dozvolite, jedan Miloš Šestić ?!  :s_d:

Bez šale, previše je tu velikana za 1 tim, pa pogledaj(te) mi avatar..

16h gostujemo u Pančevu

IMG-1899389e79fb36cefba4493bc3204581-V.thumb.jpg.7a4352c08eddd093e790015125e678c4.jpg

Edited by Heyter
  • +1 1
Posted

Nerealno koliko se valjaju ovi...

Posted
3 hours ago, Ros said:

Image

Tim sa sestoricom ofanzivnih igraca.  Po meni, Bora Kostic umesto Panceva.  Najbolji strelac u istoriji Zvezde mora da bude u prvih 11.  Uzgred, gde je Vidic?

• +1 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Dimitrije said:

Tim sa sestoricom ofanzivnih igraca.  Po meni, Bora Kostic umesto Panceva.  Najbolji strelac u istoriji Zvezde mora da bude u prvih 11.  Uzgred, gde je Vidic?

Ako gledamo čisto kompatibilnost, a ne neke faktore kao broj utakmica i slično, za Vidića i Jugovića je moralo biti mesta. Fora je u tome što je tim sklapan po broju glasova za određenog igrača(mislim da su glasali novinari), jedino da je striktno zadata formacija koju novinari moraju da sastave...

Edited by Milošica