Dimitrije Posted February 24 Author Posted February 24 6 hours ago, MiddleClass said: Vi stvarno mislite da ce likovi kao Terzic, Mijailovic, Sarapa i Vucicevic biti uhapseni? Takvi samo promjene knjizicu i tjeraju dalje. Vidjeti pod Zeljko Mitrovic... Prema onome kako misli veliki deo gradjana Srbije - hoce. Vreme je da otvorite prozor i pogledate na ulicu. A i da izadjete. 1
Popular Post Segundo Posted February 25 Popular Post Posted February 25 On 24. 2. 2025. at 11:26, MiddleClass said: Balerina udarila po Ananu iz svih oruzja. Djuric je igrao za U21🇲🇪 Kako je odigrao kvalifikacije, bolje da nikad nije zaduzio dres Najveci greh sa tim pasosima je neprepoznavanje Mirka Ivanica od strane srpskih fudbalskih pregalaca i njegov prelet u CG. Momak je blago u svakom smislu, i igracki i ljudski. 10
Ratamahatta Posted February 25 Posted February 25 Ne znam da li je Nemanja Matic jednom propustio da napomene crnogorski repstativac Mirko Ivanic I to tonom kao da mu je doneta zastava na prag kuce a on obrisao kurac o nju. Da ga je neko zvao, igrao bi, zvao je Muslin Milunovica dok je igrao za BATE, njega nije. 1 4
MiddleClass Posted February 26 Posted February 26 (edited) 19 hours ago, Segundo said: Najveci greh sa tim pasosima je neprepoznavanje Mirka Ivanica od strane srpskih fudbalskih pregalaca i njegov prelet u CG. Momak je blago u svakom smislu, i igracki i ljudski. I Marusic iz Lacija je pusten CG, a igra godinama na deficitarnoj poziciji Edited February 26 by MiddleClass 1
Ros Posted February 26 Posted February 26 neki birali najbolji tim u istoriji zvezde. sta kaze struka? ja bih menjao deju sa borom kosticem 3 1
Milošica Posted February 26 Posted February 26 Koliko je Zvezda veliki klub, kad su Jugović, Prosinečki i Bora Kostić na klupi. 3
dragance Posted February 26 Posted February 26 (edited) 35 minutes ago, Ros said: neki birali najbolji tim u istoriji zvezde. sta kaze struka? ja bih menjao deju sa borom kosticem uvek nekog velikana moraš ostaviti na klupi. Možda jedino Pančeva da zamenim Borom Kostićem. Ostalo ne bih dirao. Edit: Dejo mora ostati, a iako je nominalno Bora bio krilo, nadavao se golova kao niko. Edited February 26 by dragance
Ratamahatta Posted February 26 Posted February 26 Beara, Belodedić, Vidić, Bleki, Dragiša, Dragan Đaić, Jugović, Prosinečki, Savičević, Viski Stojković, Kobra Karamo sve redom 4:2
Hamlet Strašni Posted February 26 Posted February 26 Prosinečki nije na klupi jer je mesto njega ušao rezervni golman - pravili su 1-2-2–2 odnos na klupi. Ja bih stavio Vidica mesto Mihe a Robija mesto Deje 1
Heyter Posted February 26 Posted February 26 (edited) A gde je tu dozvolite, jedan Miloš Šestić ?! Bez šale, previše je tu velikana za 1 tim, pa pogledaj(te) mi avatar.. 16h gostujemo u Pančevu Edited February 26 by Heyter 1
Dimitrije Posted February 26 Author Posted February 26 3 hours ago, Ros said: neki birali najbolji tim u istoriji zvezde. sta kaze struka? ja bih menjao deju sa borom kosticem Tim sa sestoricom ofanzivnih igraca. Po meni, Bora Kostic umesto Panceva. Najbolji strelac u istoriji Zvezde mora da bude u prvih 11. Uzgred, gde je Vidic? 1
Milošica Posted February 26 Posted February 26 (edited) 11 minutes ago, Dimitrije said: Tim sa sestoricom ofanzivnih igraca. Po meni, Bora Kostic umesto Panceva. Najbolji strelac u istoriji Zvezde mora da bude u prvih 11. Uzgred, gde je Vidic? Ako gledamo čisto kompatibilnost, a ne neke faktore kao broj utakmica i slično, za Vidića i Jugovića je moralo biti mesta. Fora je u tome što je tim sklapan po broju glasova za određenog igrača(mislim da su glasali novinari), jedino da je striktno zadata formacija koju novinari moraju da sastave... Edited February 26 by Milošica
Recommended Posts