June 28, 2024Jun 28 Author 3 hours ago, cvetanoovic17 said: Želja Nišlija je i 20-godišnji vezista iz Južne Koreje, koji je pod ugovorom sa Fenerbahčeom. Turski klub ga je prošle sezone poslao na kaljenje u Novi Pazar, gde je sakupio 21 meč u Superligi. Jo-Jin-Ho, baš je brz i radilica na terenu mislim da bi bio dobro pojačanje iskreno.. A be Mixo, nije jedini kog bezecujemo u Pazar.
June 28, 2024Jun 28 Baš loše, u odbranu neko drveće. Uopšte nisam mogo da prepoznam ko su bili igrači, verovatno proba.
June 28, 2024Jun 28 Author 18 minutes ago, MalteskiSoko said: Baš loše, u odbranu neko drveće. Uopšte nisam mogo da prepoznam ko su bili igrači, verovatno proba. Gde si gledao, na YT ?
June 28, 2024Jun 28 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/igrarije-vidosavljevica-na-cika-daci-asistencija-pa-dva-komada-nislijama/485817
June 28, 2024Jun 28 3 hours ago, Constantin said: Gde si gledao, na YT ? Da, slučajno udjo na fleš skor i bio link live. Samo sam drugo gledao, kaže Jocić da je prvo poluvreme bili korektno sa prvom postavom..
June 28, 2024Jun 28 Svidja mi se Drincicev stil. Najzad pokusaj modernog fudbala... Ako mu ne proda uprava kljucne igrace u trece kolo, ima razloga za optimizam ! Edited June 28, 2024Jun 28 by MaErAkLoIJA
June 29, 2024Jun 29 Author On 28. 6. 2024. at 9:36, cvetanoovic17 said: Želja Nišlija je i 20-godišnji vezista iz Južne Koreje, koji je pod ugovorom sa Fenerbahčeom. Turski klub ga je prošle sezone poslao na kaljenje u Novi Pazar, gde je sakupio 21 meč u Superligi. Jo-Jin-Ho, baš je brz i radilica na terenu mislim da bi bio dobro pojačanje iskreno.. Evo i Acko objavio u VN, a ja na stranicu...još kad bi ćapili onog drugog...
June 29, 2024Jun 29 33 minutes ago, Constantin said: Evo i Acko objavio u VN, a ja na stranicu...još kad bi ćapili onog drugog... A koje drugi
June 29, 2024Jun 29 https://www.novosti.rs/c/sport/fudbal/1383214/jin-radnicki-nis-novi-pazar-fudbalski-transferi-video-higlights-najnoviej-vesti-superliga-srbije