Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2024/25


Constantin

Recommended Posts

Vreme je da krenemo sa novom temom, za novu sezonu. Da što pre zaboravimo ovu. Tek poneka analiza učinjenog, da se ne zamere Tončevu i "ekipi" kojua je privatizovala klub, bar mi se tako čini. Unazad tri sezone, uoči svake, vrhučka kluba nam obećava "Evropu", play off, a izvučemo goozitzu u poslednjem kolu, zavisimo od rezultata drugih ili igramo baraž, pa uz povuci-potegni, sačuvamo superligaški status. Naravno, iz kluba niko nema želju da objašnjava, analizira ili ne daj Bože preuzme odgovornsot. Uz poštovanje za sve ostale klubove, Radnički ne zaslužuje da tavori na dnu tabele ili još gore da izgubi elitni status. 

 

Dovodimo igrače, na pšola sezone ih otpuštamo i na kraju bude kriv trener.....samo Tončev, Propadalo i Markoni nisu krivi za navedeno tavorenje. Kriva je publika što ne dolazi na stadion.

 

Da se prekrstimo :gospode: i ponadamo da će biti bolje. Ove "zacementirane" za klupske fotelje, dok ne stigne "naredba odozgo" da promenimo, izgleda ne možemo, a i ko zna koga bi postavili.

Za stadion nas lažu evo već godinama, preed svake izbore, pa je tako i ove....

 

Da krenemo sa kalkulacijama....ono što je najčešća varijabila u klubu je lik koji sedi na vrućoj trenerskoj klupi. Kakve su glasine...pa evo, ono što sam ja načuo, a što naravno ne mora da bude tačno, ali....

 

spacer.png

 

Ne tako davno, Nikola Drinčić je posle samo nekoliko utakmica, poneko kapitensku traku oko ruke niškog Radničkog. Jedan od retkih kome su svi prisutni na "Čairu" skandirali ime. Saigrači i treneri koji su radili s njim kažu, "pravi profesionalac"....srčan, borben. Na svom kontu je opisao preko 420 utakmica, u Radničkom, Partizanu, Vojvodini, Čukaričkom, Amkaru, moskovskom Spartaku, Krasnodaru. Svi se sećamo "evro golova" koje postigao u našem dresu. Odigrao je 30 utakmica za ekipu iz Niša i svojim zalaganjem i igrom, bio ključni igrač u osvajanju vicešampionskog statusa Radničkog iz Niša.
 
Neko, takav, baš bi prijao ekipi u novoj sezoni...
  • +1 2
Link to comment

Pošto ide najava da bi od 2026. Superliga trebala da broji 12 klubova, treba sasvim ozbiljno shvatiti nastalu situaciju i da se pokuša da "preteknemo" kao Superligaći. Ako onda ispadnemo iz lige, ko zna kad ćemo da se vratimo....kad udjemo u EU...:sign_oops:

Link to comment
  • Krošek pinned this topic
1 hour ago, MalteskiSoko said:

Kako ga Dimitrije Nišavić nahvali ko da nije pravio greške koje se ni na fucu u školsko ne prave.. sve u svemu srećno u nastavku karijere! 

Krivi su treneri, rokade, uprava... Kad lopta padne na dva metra od gola i udje u gol tu sigurno postoji neka visa sila 🤦🤦🤦

Mada, zanimljivo je kako u poslednje vreme nasi golmani umeju dobrano da kiksaju u kontinuitetu pa mozda ima neke istine u celoj pricu? Pocevsi od Dujmovica...

:ilija:

Link to comment

Aj pa nek je sa srećom, ako mož malo manje da strepimo ove sezone. Bar plej of.. a ovo za skraćenje lige, tu smo ga najebali..

  • +1 1
Link to comment
1 hour ago, Boki96 said:

Od danas Joksimović više nije naš trener, tražimo novog 

Možda smo našli ?

Link to comment

Bilo je razgovora s Drinčom,a na mozzart ovaj objavio da će klub novom treneru da ti ugovor na 2 god

Link to comment

Kad zatreba licenca, tu je Mrka....:sign_merci:  koji će. navodno, rukovoditi školom.

Link to comment

Inače, kao što i najavih...Drinča je prvi trener. Propadalo je i dalje direktor...a i Markoni..

Link to comment

Koga beše Propadalao greškom zgrabio, pa ga vratio od Jagodine, kad mu je šef naložio da se dovede Djumi ?

Link to comment

Kad se dovede ovakav trener, mora da se zaliva i da mu se da prostor i vreme. Znajući proceduru kod bugarina otići će do 10og kola. Ja sam za totalnu podršku, kao igrač zmaj, kao trener fino sa Zemunom.

  • +1 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...