Jump to content

FK Radnički Niš 2024/25

Featured Replies

Vreme je da zameni Djoa jer ima da zaradi crveni

• Author
22 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Vreme je da zameni Djoa jer ima da zaradi crveni

Uboo sa zamenom. Kakav debil Petković...teško da možemo i bod da sačuvamo sa 10 igrača...

On 25. 2. 2025. at 0:39, MalteskiSoko said:

Nakon poraza od Jedinstva, Drina podneo ostavku.. Nisu prihvatili iz kluba u fazonu šta se tripuješ guraj dalje ovo nije ni trebalo da de dobije.. Neki od igrača sumnjivi u sprezi sa upravom, što svi ne popadaju da Bog da

Zna se i ko .Naučiš ga malo SRPSKI da te razume šta se od njega traži , šta da uradi .Kad odradi  kompezuješ mu to što ga nisi prodao jer i tebi je bolje finansijski da ga imaš poslušnog , nego da si ga prodao.

• Author
20 hours ago, Gradina said:

Zna se i ko .Naučiš ga malo SRPSKI da te razume šta se od njega traži , šta da uradi .Kad odradi  kompezuješ mu to što ga nisi prodao jer i tebi je bolje finansijski da ga imaš poslušnog , nego da si ga prodao.

Meni je trip "Akcija Perendija" mesto zbivanja Lučani...Perendija a i Volkov posle utakmice otišli, nisu više bili potrebni. Naravno da nisu, kladionica pukla....

Vadiš iz igre igrača koji ima karton i sudija mu progledao kroz prste za drugi, da preduprediš isključenje i neravnopravnu borbu. Logično. Ubacuješ iskusnog igrača, da primiri situaciju, da "skupi" odbranu. Logično. Bez ikakvog razloga, posle nekoliko minuta, tak iskusni, na sredini terena otvorenim djon startuje na protivnika, dobija crveni. Ostajemo sa igračem manje, a to protiv igrača kvaliteta Voše ne može da prodje nekažnjeno, I bi tako. Četiri komada u mrežu Manojla, i hod Lalata pored aut-linije kao kad Nole servira za meč. Mislim da je i to nekom bilo normalno. Samo nama koji volimo Real sa Nišave, nije, a u suštini, nas..koj nas jebe. Meraklije JUG, šuneli. Opet će dobiju srednjaka od Neimara sa tompusom...malo iz daljine, malo u buljine. Bitno je da se miris cohiba espelndidos širi renoviranom ložom na Zapadu i dalje. Meraklije, svala čast. Samo izdržite drugovi. Nemo ste zlopamtila...

I jos jedan poraz.

• Author
1 hour ago, W.F.C. said:

I jos jedan poraz.

Ako nas neko ne "pusti" do kraja nećemo ni jedan bod da osvojimo.

• Author

Sad kad nas Mrka preporodi :rolleyes:

Debakl Vojvodine, Drina u Vošu..”Ovoga mi krsta” kod nas Vol4. Hhahahah

I AI nas zajebava 🤣🤣🤣

Na pitanje koji bi trener bio idealan za nas odgovara :

Screenshot_2025-03-04-10-17-51-488_com.openai.chatgpt.jpg

image.thumb.png.e56d64160a3f391deb8838431922206a.png

image.thumb.png.1730d4b344c798f27fc2cc4f7c3e56ed.png

I AI se skroz zbunio mojim pitanjem. Kako li je Ivici?!?!?! 🤣🤣🤣

Evo sta kaze DeepSeek

Screenshot_2025-03-04-11-09-37-274_com.deepseek.chat-edit.jpg

10%.