Constantin Posted June 12 Author Posted June 12 34 minutes ago, Boki96 said: Ponedeljak prozivka i radi se teren Poluhibrid ili obična ?
Constantin Posted June 12 Author Posted June 12 Just now, Boki96 said: Pa poluhibrid skinuli star travu ili još nisu ?
Boki96 Posted June 12 Posted June 12 17 minutes ago, Constantin said: skinuli star travu ili još nisu ? Kažu od ponedeljka da kreće poso
Constantin Posted June 12 Author Posted June 12 Just now, Boki96 said: Ali od pojačanja ni traga ni glasa Čekaj be.....da vidimo ko neće nadje angažman, da ga uzmemo za platu
zikaPantelej Posted June 13 Posted June 13 Ima vreme polako, de se pa vi žurite.. duga sezona, ček da krene, da vide dal mogu da izguraju sa jeftinim igračima, pa ako bude stani pani će se nalaze polovnjaci da dobace do opstanka + naravno da se promene jedno 4-5 trenera i će bude sve to kako treba! 1
Constantin Posted June 13 Author Posted June 13 17 minutes ago, zikaPantelej said: Ima vreme polako, de se pa vi žurite.. duga sezona, ček da krene, da vide dal mogu da izguraju sa jeftinim igračima, pa ako bude stani pani će se nalaze polovnjaci da dobace do opstanka + naravno da se promene jedno 4-5 trenera i će bude sve to kako treba! Voša ima budžet za ekipu 20 miliona €, Matić u Ub dovodi li dovodi, kad dodaš CZV, PFC, Čuku i TSC pa i Kragujevac..mi smo već u play out, još da vidimo dal će ispadnemo.
MaErAkLoIJA Posted June 13 Posted June 13 1 hour ago, Constantin said: Voša ima budžet za ekipu 20 miliona €, Matić u Ub dovodi li dovodi, kad dodaš CZV, PFC, Čuku i TSC pa i Kragujevac..mi smo već u play out, još da vidimo dal će ispadnemo. Novi Pazar, Spartak... Sve jaki timovi...Nezgodni Lucanci koji se uvek nekako nadju u sredini...
W.F.C. Posted June 13 Posted June 13 Ako ne nadju neka druga dva tima da nameste lako mozemo da ispadnemo. Vazna sezona u smislu mozda prekretnice, sta i kako dalje, uprava, publika, ciljevi, stadion... Kad se ispadne tesko se vraca nazad, opet ovakvo tavorenje je losa stvar, videcemo. Dugo vec nit smrdimo, nit mirisemo.
zikaPantelej Posted June 13 Posted June 13 Tačno tako, ja pričam već duže vreme baš to, drugi napreduju, mi u najmanju ruku stagniramo. Ostali smo u 2018. Sve defakto privatizovani klubovi, sa boljim vlasnicima od naših.. Biće zajebano
MaErAkLoIJA Posted June 13 Posted June 13 9 hours ago, zikaPantelej said: Tačno tako, ja pričam već duže vreme baš to, drugi napreduju, mi u najmanju ruku stagniramo. Ostali smo u 2018. Sve defakto privatizovani klubovi, sa boljim vlasnicima od naših.. Biće zajebano Mi nismo ostali u 2018toj vec smo nazadovali od tada i to vidno. Posle deset godina vodjenja kluba mi nemamo sistem, nemamo kostur, nemamo skolu... Svake godine se krece od nule. Rastavac je jednom prilikom rekao da se rezultat gradi godinama i da treba bar tri godine da neki sistem pokaze rezultate a da je svaki rezultat u medjuvremenu vise incidentan nego sto je efekat tog uspostavljenog sistema... Ja bih rekao da je vodjenje kluba u ovih desetak godina incidentno a u medjuvremenu ako smo pomislili da postoji neki uspostavljeni sistem to takodje bilo incidentno. Mi smo postali poligon za lansiranje novih trenera, poligon za kupovinu jeftinih igraca, razigranih, podgojenih i nista vise. Ja sad ocekijem da oni upropaste ovaj postojeci tim, samo iscekujem da vidim kako? Tako su kreativni da prosto pozelim da vidim kako ce?
Recommended Posts