January 28Jan 28 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sportski-direktor-radnickog-o-pojacanjima-i-ucinku-na-pripremama-i-kvantitet-i-kvalitet/503127
January 28Jan 28 Taman kad niko nije prodat mesec dana vec posle polusezone, to bi bilo cudo nevidjeno. Nesto se uspavali s muljavinama izgleda.
January 28Jan 28 8 hours ago, onajodozgovidisve said: Nije informacija za kladjenje nego za nenerviranje. Ma na to smo se navikli😂 ja tedo da i mi bednici ubodemo nesto
January 30Jan 30 On 29. 1. 2025. at 17:05, MaErAkLoIJA said: On je ovde na Malti odigrao srednje žalosno nakon onog bljeska kod nas
February 2Feb 2 Author Quote ŽELEZNIČAR - RADNIČKI NIŠ 17,00 h RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Petković, Yamkam, Vojnović, Stojanović, Nišić, Tyutyukov, Yurukov, Ilić, Stajić,Tanko. ZAMENE: Stanivuković, Vitas, Jo, Bosić, Pavlović, Opoku, Milosavljević, Radonjić, Terzić, Gemović, Nikolić. Stjuart i Ivelja...odlazak ?
February 2Feb 2 Negledivo. Protiv visoke ekipe nikad vise nismo igrali visoke lopte. Falio je Trivante i Bosic. Tutukov nevidljiv. Gemovic probijao ali dzaba kad nema ko da skoci a i on se nije ubio sa dobrim ubacima. Mnogo mrckanja, oni se nameste i mrk.
February 2Feb 2 Најинтересантнији детаљ с меча је био коментар после Гемовићевог млитавог шута Шта шутираш као тетка нека! Ето каква је утакмица била. Али били смо ок у одбрани, осим криминалних првих 10 минута. Баш је деловало да не могу да нам дају гол да се игра до сутра. Проблем је што је тако било и на другу страну.
February 2Feb 2 Mi odigrasmo slabo ,a ovi jos gore. Tvrda utakmica , mi smo igrali bukvalno bez pola ekipe. Stjuart,Bosic,Djin Ho Djo
February 2Feb 2 Izvor blizak terenu kaze Ivelja i Stjuart trenirali znači nisu povrede, jbm li ga šta je al mi se ič ne svidja
February 2Feb 2 Author 4 minutes ago, MalteskiSoko said: Izvor blizak terenu kaze Ivelja i Stjuart trenirali znači nisu povrede, jbm li ga šta je al mi se ič ne svidja Taman posla da ih proda i ostanemo bez špica u nastavku....
February 2Feb 2 Author Dobro...evo kažu mi, Stjuart zbog nediscipline nije bio u sastavu. Ivelja je bio višak. Mada Tanko je tanko, pa nema gde, mogao je Ivelja sa klupe da udje.