Jump to content

FK Radnički Niš 2024/25

Featured Replies

• Replies 781
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mnogo mi je krivo što se klub totalno otudjio od naroda zbog zamrznutog.. klub se malo digo da grune 10ak hiljada sa tribina druga bi priča bila svakom protivniku. Naši bi bili 20% iznad ovog sad.. kr

• Šta će pa pišemo, ono otprilike isto svake godine sa malim varijacijama, ne bi rekao da je do nas nego prosto takav je ambijent generalno u i oko kluba kao i cele lige

• Veliki bod!

Posted Images

Taman kad niko nije prodat mesec dana vec posle polusezone, to bi bilo cudo nevidjeno. Nesto se uspavali s muljavinama izgleda.

8 hours ago, onajodozgovidisve said:

Nije informacija za kladjenje nego za nenerviranje.

Ma na to smo se navikli😂 ja tedo da i mi bednici ubodemo nesto

.

Edited by MaErAkLoIJA
.

IMG_20250129_170333.jpg

• Author

Ivicini restlovi....pa i na njih zaradi.

On 29. 1. 2025. at 17:05, MaErAkLoIJA said:

IMG_20250129_170333.jpg

On je ovde na Malti odigrao srednje žalosno nakon onog bljeska kod nas

• Author

ŽELEZNIČAR - RADNIČKI NIŠ 17,00 h

RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Petković, Yamkam, Vojnović, Stojanović, Nišić, Tyutyukov, Yurukov, Ilić, Stajić,Tanko.
ZAMENE: Stanivuković, Vitas, Jo, Bosić, Pavlović, Opoku, Milosavljević, Radonjić, Terzić, Gemović, Nikolić.

Stjuart i Ivelja...odlazak ?
  • Author

...ili povrede ?

Negledivo. Protiv visoke ekipe nikad vise nismo igrali visoke lopte.

Falio je Trivante i Bosic.

Tutukov nevidljiv.

Gemovic probijao ali dzaba kad nema ko da skoci a i on se nije ubio sa dobrim ubacima.

Mnogo mrckanja, oni se nameste i mrk.

Најинтересантнији детаљ с меча је био коментар после Гемовићевог млитавог шута Шта шутираш као тетка нека! 

Ето каква је утакмица била. 

Али били смо ок у одбрани, осим криминалних првих 10 минута. Баш је деловало да не могу да нам дају гол да се игра до сутра. Проблем је што је тако било и на другу страну. :ball:

Mi odigrasmo slabo ,a ovi  jos gore. Tvrda utakmica , mi smo igrali bukvalno bez pola ekipe. Stjuart,Bosic,Djin Ho Djo

Izvor blizak terenu kaze Ivelja i Stjuart trenirali znači nisu povrede, jbm li ga šta je al mi se ič ne svidja

• Author
4 minutes ago, MalteskiSoko said:

Izvor blizak terenu kaze Ivelja i Stjuart trenirali znači nisu povrede, jbm li ga šta je al mi se ič ne svidja

Taman posla da ih proda i ostanemo bez špica u nastavku....

• Author

Dobro...evo kažu mi, Stjuart zbog nediscipline nije bio u sastavu. Ivelja je bio višak. Mada Tanko je tanko, pa nema gde, mogao je Ivelja sa klupe da udje.