RealNIš Posted December 15 Posted December 15 Manojlović kriv za oba gola! Lako smo bacili 4 utakmice! 1
Constantin Posted December 15 Author Posted December 15 1 hour ago, RealNIš said: Lako smo bacili 4 utakmice! Da ne bude da smo ostali i bez Drinčića... 1
RealNIš Posted Sunday at 19:01 Posted Sunday at 19:01 Ne bi bilo dobro da menjaju Drinu. Prelazni rok, da se dovedu pojačanja koja odgovaraju stilu igre. Podrška za trenera!
Constantin Posted Sunday at 19:24 Author Posted Sunday at 19:24 21 minutes ago, RealNIš said: Podrška za trenera! Svakako...smo znaš kakva je praksa kod nas, čim izgubiš 4 utakmice za redom...ostavka. 1
RealNIš Posted Sunday at 19:52 Posted Sunday at 19:52 24 minutes ago, Constantin said: Svakako...smo znaš kakva je praksa kod nas, čim izgubiš 4 utakmice za redom...ostavka. Nažalost, znam. Uvek kad se uradi nešto dobro prekine se, promeni trener, pa Jovo nanovo. Samo se uvek nadam da će nešto da se promeni...
RealNIš Posted Wednesday at 19:04 Posted Wednesday at 19:04 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nikola-drincic-prvi-pik-za-novog-trenera-partizana/499957
Boki96 Posted Thursday at 10:18 Posted Thursday at 10:18 https://www.maxbetsport.rs/partizan-radnicki-nis-nikola-drincic-ivica-toncev-567277/
cvetanovic17 Posted Thursday at 11:08 Posted Thursday at 11:08 Jel sam ja to pogrešno razumeo ili je ulaz na jug protiv Partizana besplatan?
Constantin Posted Thursday at 13:02 Author Posted Thursday at 13:02 1 hour ago, cvetanovic17 said: Jel sam ja to pogrešno razumeo ili je ulaz na jug protiv Partizana besplatan? Jeste...tako stoji u pozivu ta utakmicu...
W.F.C. Posted Thursday at 13:48 Posted Thursday at 13:48 (edited) 35 godina Meraklija, zato mozda. Evo i Suboticani i Podgoricani pozivaju na utakmicu. Mada omanulo se s datumom, nije decembar nego septembar '89... Edited Thursday at 13:51 by W.F.C.
Constantin Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Danas, mi desetkovani, Partizan sa decom. Mi na klupi sa Terzićem, Zecom koji je izašao iz povrede i malom minutažom, rovitim Yamkamom i "penal u najavi" Etonguom. Bez Bosića, Stjuarta, Manojlovića...
Constantin Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Vodi Partizan golom Šćekića, a Vanja Ilić uspešno čuva rezultat
W.F.C. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Constantin said: Vodi Partizan golom Šćekića, a Vanja Ilić uspešno čuva rezultat Kako igramo?
Constantin Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 5 minutes ago, W.F.C. said: Kako igramo? Imamo posed, ali to je ono jalovo "ja tebi ti meni"...oni su imali dve šanse, jednu iskoristili. Mi par nerezonskih šuteva Vanje Ilića i njegov promašen penal. Odnosno, Acko mu odbranio. Kad kažem nerezonski šutevi Vanje, mislim na to da Svi Jovanoviću ne možeš da daš gol na način na koji Vanja pokušava. Egal smo, možemo do preokreta, a mogu i da nas katastrofiraju. 1
Recommended Posts