MaErAkLoIJA Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Savo Milosevic dao ostavku. U sredu Partizan sa novim trenerom.
cvetanovic17 Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Savo Milošević napustio Partizan, eto prilike da uzmemo bod ili sva 3, kad su mogli Napredak i Kragujevac što ne bi i mi, šteta za Nišketov crveni..
MaErAkLoIJA Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 22 minutes ago, cvetanovic17 said: Savo Milošević napustio Partizan, eto prilike da uzmemo bod ili sva 3, kad su mogli Napredak i Kragujevac što ne bi i mi, šteta za Nišketov crveni.. Mi delujemo kao dobro organizovan i uigran tim. Bar meni. Dosta ugrozavamo protivnika. Stvaramo prilike. Ne moze ni svaka da se dobije. Pogotovu kad nemas klupu siroku. Svakako bih ocekivao pobedu ili nereseno i pre odlaska Milosevica. 1
Constantin Posted December 2, 2024 Author Posted December 2, 2024 Najizgledniji kandidat je Saša Ilić. Sa legendom kluba, ukoliko bude on, i ako ga uspostave, neće biti na gubitku, naprotiv, biće dodatno motivisani. Naša igra nije loša, ali je daleko od dobre. Naš posed je bio tek nešto više od 30%. Više puta sam napomenuo, ono "ja tebi-ti meni" dok ne izgubimo loptu je loše. Nekoliko puta je, na polovini terena, Stjuart bio u izvesnoj poziciji da pobede kontru, jer je, znamo, daleko brži od njihovih štopera, ali je lopta, nerezonski vraćena pozadi, a onda i izgubljena. Čemu to ? Uz sve simpatije za Stjuarta, ali onaj promašaj lopte sa 5-6 metara, sam samcit, je nedopustivo. Ona šansa u prvom minutu je oprostiva, ali onaj promašaj je amaterski, na nivou zonaša.
W.F.C. Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Sve tacno ali je i Tsc dosta dobro odigrao. Teske tri utakmice ove nedelje plus opet Partizan na kraju a i Napredak ce da igra sa 100% protiv nas.
MaErAkLoIJA Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Mi iz pas igre ulazimo u sanse, kada se ne bi dodavali onda bi verovatno licili na tim iz prosle godine. Ova igra, sistem koji forsira Drina je izvukao skoro pa maksimum iz igraca a ima prostora da probiju taj maksimum. Ovo sto si naveo nerezonske poteze, greske, to je malo da nedostatka kvaliteta a malo do protivnika. Proslih godina nismo imali toliko losih dodavanja jer smo igrali bunker i stvarali jednu i po polu sansu. Dobro je, da ne trazimo dlaku u jajetu. Da ne podsecam da Propadalo vodi klub 🤦 1
W.F.C. Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) 8:10 Drincic Edited December 2, 2024 by W.F.C. 1
MaErAkLoIJA Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Zasto se ovoliko klizamo, kao po ledu da igramo ??? Jesu li nauljili teren ???
Constantin Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 'ebo ga Vojnović "vezni" i Vanja Ilić. Vanja mora napolje, zbog žutog, isteraće ga ovaj Stefanović. Gol iz svlačionice, kiks Manojlovića...kad mora onako da se iznosi lopta. Sudija je buljaš teški..oštetio nas nekoliko puta u napadu. 1
Constantin Posted December 4, 2024 Author Posted December 4, 2024 Na klupi imamo samo dva golmana, tri vezna i jednog polovnog beka. 1
Boki96 Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Naredne 2 mora dobijemo,a izgleda na zimu odlaze Frei,Etongo i Zec 1
Boki96 Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 20 minutes ago, MalteskiSoko said: Trenira sa ekipom Vitas Uzeo pare u Emiratima pa sad može se vrati
onajodozgovidisve Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 8 hours ago, Boki96 said: Naredne 2 mora dobijemo,a izgleda na zimu odlaze Frei,Etongo i Zec Na zimu odlazi 7-8 igraca minimum. 2 prodaje ostalo se raskida i tako u krug
MaErAkLoIJA Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/doslo-vreme-za-povratak-kuci-uros-vitas-pred-potpisom-za-radnicki/499140
Recommended Posts