Boki Nis Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Mislim da je Drina napravio svoj sistem i da sad lako po tome moze da trazi fudbalere koji mu nesostaju .Nadam se da ce vec u zimskom prelaznom roku da dobije jos dva tri fudbalera po njegovom ukusu ....Bicemo mnogo konkurentniji...
MaErAkLoIJA Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 https://hotsport.rs/2024/11/23/legenda-radnickog-udario-na-sudiju-posle-drame-na-cairu-minakovicu-stidi-se/?fbclid=IwY2xjawGvYJBleHRuA2FlbQIxMQABHaev5iRuFsBNjaVr-uYEQ-t3sSuQjCtjGtHNz0F3iPoBywpbykjOMiN_bg_aem_zQsKbSyOgAGOGL9Pzx2h5w
MaErAkLoIJA Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 1 hour ago, Boki Nis said: Mislim da je Drina napravio svoj sistem i da sad lako po tome moze da trazi fudbalere koji mu nesostaju .Nadam se da ce vec u zimskom prelaznom roku da dobije jos dva tri fudbalera po njegovom ukusu ....Bicemo mnogo konkurentniji... Treba nam jedan dobar bonus. Pavlovic mislim da je ucestvovao kod oba gola koji smo primili. Dobar je, mlad je ali uvek ima neku kobnu gresku. Bosic je pola navale. Nadam se da spremaju Ilica za prodaju a da golman, Yamkam, Bosic, Nisic, Stjuart kao glavne poluge zadrzimo. Ilic je jako dobar igrac ali mislim da je vreme da ide dalje i obzirom da nije u prvom planu da ce najmanje problema napraviti njegov odlazak.
onajodozgovidisve Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Bosic je pola navale. Nadam se da spremaju Ilica za prodaju a da golman, Yamkam, Bosic, Nisic, Stjuart kao glavne poluge zadrzimo. Ilic je jako dobar igrac ali mislim da je vreme da ide dalje i obzirom da nije u prvom planu da ce najmanje problema napraviti njegov odlazak. Uradice upravo suprotno. Sve sto mogu, brze-bolje ce prodati. Seca li se neko za koju sumu je prodat David Petrovic? 🤔 A onaj fake intervju Ace Panajotovica? Nije li ih sramota sve od reda u klubu? 1
MaErAkLoIJA Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 4 hours ago, onajodozgovidisve said: Uradice upravo suprotno. Sve sto mogu, brze-bolje ce prodati. Seca li se neko za koju sumu je prodat David Petrovic? 🤔 A onaj fake intervju Ace Panajotovica? Nije li ih sramota sve od reda u klubu? Ako i prodaju kao sto verovatno hoce, mozda bi im oprostio ako vezu Drinu na 3-4god. Da uloze vece pare u njega od prodaje i da ga zacementiraju.
Constantin Posted November 24, 2024 Author Posted November 24, 2024 30 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ako i prodaju kao sto verovatno hoce, mozda bi im oprostio ako vezu Drinu na 3-4god. Da uloze vece pare u njega od prodaje i da ga zacementiraju. Drina je hteo još pre nekoliko kola da ode, kao što je i iz Zemuna otišao. Mnogo je teško izboriti se za samostalan rad u našem fudbalu.
Boki Nis Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Toncev je tolko puta dobro ubo sa fudbalerima ,da je prosto neverovatno,.Posle toga uvek ide ono "ali" gde proda, ne bas sve ali taman kolko mu treba da se utali za dobru proviziju i da malo usere ekipu da ne moze da se digne na stepenik vise. Nekako tupkamo u mesto vec par sezona,a i ovo tereni sto se tek sad prave su trebali mnogo,,mnogo pre da se urade.Nemamo mi jos infrastrukturu za visoke rezultate.ne mislim tu na stadion ,nego na pomocne terene,teretane,i ostale pratece stvari...To smo cesto pricali i da se ne ponavljam. Ona zgrada i dalje stoji prazna,a obnavljali su je vise puta....Hvali nam jos dva dobra pomocna terena,i taj medik centar koji stoji prazan i propada godinama....Posle ce lakse da se digne rad s decom ,da se omasovi i da ne bude da treneira samo onaj ko ima para.Talenti nisu kod dece imucnih roditelja ,nego sasvim suprotno... Sad se mozda sklopi neka dobra ekipa,to se nikad ne zna,ali ako Drina napravi dobra rezultat eto njega u Partizanu....Tako da ni 2 godine nisu realne po meni!
MaErAkLoIJA Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Zna li neko raspored do kraja godine ???
Constantin Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Zna li neko raspored do kraja godine ??? Trebalo bi: 01.12. TSC - Radnički Niš 17,00 h 04.12. Partizan - Radnički....zaostala utakmica, odlažemo Kup za proleće 07.12. Radnički - Radnički Kg 14.12. Napredak - Radnički 21.12. Radnički - Partizan 1
MaErAkLoIJA Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 4 minutes ago, Constantin said: Trebalo bi: 01.12. TSC - Radnički Niš 17,00 h 04.12. Partizan - Radnički....zaostala utakmica, odlažemo Kup za proleće 07.12. Radnički - Radnički Kg 14.12. Napredak - Radnički 21.12. Radnički - Partizan Bas se razmisljam za kup i odlozenu utakmicu. Reko da ne odloze Partizana za prolece kad se pojacaju a mi oslabimo. Sad je idealno da pokupimo bodove pa makar dva. Na prolece ce drugi tesko do bodova...
Constantin Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 2 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Bas se razmisljam za kup i odlozenu utakmicu. Reko da ne odloze Partizana za prolece kad se pojacaju a mi oslabimo. Sad je idealno da pokupimo bodove pa makar dva. Na prolece ce drugi tesko do bodova... U Kupu, inače, nismo u povlašćenom položaju. Mogući protivnici su nam: Crvena zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina, Radnički 1923, Čukarički, Mladost (Lučani) i Napredak
Constantin Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 (edited) Sa Čukom na Banovom brdu u Kupu... Edited November 25, 2024 by Constantin
MaErAkLoIJA Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/najbolji-igrac-16-kola-mozzart-bet-superlige-nisic-cuva-nepobedivost/497775
MaErAkLoIJA Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/najbolji-tim-16-kola-mozzart-bet-superlige-trio-tekstilca-i-niskog-radnickog/497778
Constantin Posted December 1, 2024 Author Posted December 1, 2024 RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Petković, Pavlović, Vojnović, Stojanović, Nišić, Yurukov, Ilić, Belaković, Bosić, Stjuart. - zamene - Stevanović, Stanivuković, Etongu, Ivelja, Frei, Zec, Terzić, Nikolić, Stajić.
Recommended Posts