Jump to content

FK Radnički Niš 2024/25

Featured Replies

• Author
1 hour ago, Boki96 said:

Zvanično!!! Gde si vido

Nema kod nas ništa zvanično.

• Replies 781
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mnogo mi je krivo što se klub totalno otudjio od naroda zbog zamrznutog.. klub se malo digo da grune 10ak hiljada sa tribina druga bi priča bila svakom protivniku. Naši bi bili 20% iznad ovog sad.. kr

• Šta će pa pišemo, ono otprilike isto svake godine sa malim varijacijama, ne bi rekao da je do nas nego prosto takav je ambijent generalno u i oko kluba kao i cele lige

• Veliki bod!

Posted Images

• Author
11 hours ago, Boki96 said:

Zvanično!!! Gde si vido

spacer.png

16 minutes ago, Constantin said:

spacer.png

Ta vest od pre 5-6 dana

• Author
26 minutes ago, Boki96 said:

Ta vest od pre 5-6 dana

I ?

Pa čekamo da Tsc objavi

• Author
3 minutes ago, Boki96 said:

Pa čekamo da Tsc objavi

Uh...ja rekoh čekamo da Radnički to uradi :sign_oops:

• Author

U krajnjem slučaju, pojaviće se Tončev, i objasniti nam, kako je na obraz uzro 300 000 € za Delea. Svi jure pojačanja, mi jurimo da rasprodamo....

10 minutes ago, Constantin said:

U krajnjem slučaju, pojaviće se Tončev, i objasniti nam, kako je na obraz uzro 300 000 € za Delea. Svi jure pojačanja, mi jurimo da rasprodamo....

Pa neće ni Tončev,nego će uvali Aci da to kaže, a ne bi me čudilo i Davida Petrovića da prodaju 

On 8. 6. 2024. at 12:51, Boki96 said:

Pa neće ni Tončev,nego će uvali Aci da to kaže, a ne bi me čudilo i Davida Petrovića da prodaju 

Ako prodajunajbolje igrace po 300.000e onda treba i Petrovic, Jamkam, Ilic, Belakovic i jos jedan da se prodaju da zatvore finansijski sezonu...

Verujem da je sa Deleom napravljen neki "dzentlamenski" dogovor kad je dolazio i da tesko mogu mnogo da uticu na pregovore i ako je dosao na valjda dve godine ?

• Author

Došao je bez pare, ali za % .....

• Author
4 minutes ago, Boki96 said:

Kog golmana

<onog što brani....