Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2024/25

Constantin

Recommended Posts

Posted

jedan šut, jedan gol...:isuse:

Mi smo imali posed, ali tranzicija spora do zla Boga....

Posted

Neverovatno koliko sudija posle njihovog gola navlacio za njih. Prvo nije nadoknadio izlezavanje, drugo trebao da da zuti njihovom golmanu pre produzetaka zbog odugovlacenja, i trece trebao je da produzi bar jos dva minuta produzetak zbog izmena i zbog izlezavanja i odugovlacenja golmana a on je pustio 30 sekundi.

Ja ne mogu jos uvek da shvatim kako smo ostali bez tri boda? Kako je moguce da im se ovako poklope kockice?

Posted

Trebalo je da pobedimo.

Ce si smrdimo tu oko plejof zone, sto je priznacemo iznad ocekivanja s obzirom na sve u i oko kluba.

Osigurati opstanak na vreme, nastaviti s normalnom sezonom (nema penala, kartona i ostalih gluposti/namestaljki koje su se desavale par sezona unazad).

Sve je vise od toga cist bonus.

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Zoran Bojovic

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Manojlović, Frei, Yamkam, Vojnović, Stojanović, Stajić, Yurukov, Ilić, Stjuart, Ivelja, Bosić.

Ovo bi trebalo da dobijemo danas. Situacija u Tekstilcu nam ide na ruku. Igrači nezadovoljni trenerom Mirjačićem, situacija i ambijent na ivici pucanja. Trebalo bi da iskoristimo to. Nego, nikad se ne zna. Mogu da nam daju gol u 3. minutu i da se sve okrene.

• +1 1
Posted

Važna pobeda.

Dobro smo izgledali. 

Šteta za primljeni gol. 

Posted

Nek se teraju u lurac i Drinča i svi sa ovim  "ja tebi-ti meni" u 10 kvadrata i na kraju Vanja Ilić prebaci preko crkve. Jebo ih posed, njega nema na tabeli...

Posted
27 minutes ago, Constantin said:

Nek se teraju u lurac i Drinča i svi sa ovim  "ja tebi-ti meni" u 10 kvadrata i na kraju Vanja Ilić prebaci preko crkve. Jebo ih posed, njega nema na tabeli...

Mi dugo nismo imali bolju igru nego li pod Drinom. To sto su nam dali gol iz jednog suta i sto Vanja ne moze da se sastavi sa loptom je nesto drugo

• +1 1
Posted (edited)
10 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Mi dugo nismo imali bolju igru nego li pod Drinom. To sto su nam dali gol iz jednog suta i sto Vanja ne moze da se sastavi sa loptom je nesto drugo

Pa jeste, ali ta igra je neefikasna, jalova. Razumem da imaš posed, ali da se krećem ka protivničkom golu, a ne da se u kružnici na centru dodaju Yamkam, Vojnović i neko treći dok ne izgubimo loptu. Bosić nam je odsečen, na desnom Boku imamo Vanju, koji daleko van forme i samo se ispucava. Na ovu količinu upropašćenih šuteva, iz svih pozicija, možda nešto i legne i uleti u gol, ali jbmt takvu igru.

Kažem, jalova posed, skoro nam ne neko iz jednog jedinog šuta dao gol, mislim Lučani. Pristupanje bodova bez veze.

Drina je malo bandoglav. Sve isti igrači i nekoliko njih nije na prirodnoj poziciji. Npr Ko, Vojnović. Ako budemo ostali u ligi sa 12 klubova, prva sezona je naša za ispadanje. Vraćanje u Superligu će tek da bude Sizifov posao.

Pazar igra destruktivno, i više vode računa da nam namesti karton nego što bi da se nadigrabaju. U toj destrukciji, daće nam još jedan gol, a onda valjanje, grčevi...gledaće svim silama da isprovocirani još jedan Yamkamov karton.

Ipak, nadam se preokretu....mora nešto da se menja.

Edited by Constantin
Posted
56 minutes ago, Constantin said:

Ipak, nadam se preokretu....mora nešto da se menja.

Imali smo sreće, ali mislim da smo zasluženo osvojili sva tri boda. Sad ide reprezentativna pauza, nadam se da ćemio da je iskoristimo kako treba. Dok prestoničari pljuju Piksija, da se utreniramo kako valja.

• +1 2
Posted

spacer.png

Jbg Tomo, izgleda za vas ipak jesu :srdoc:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Како ми је драго због Ивеље. Игра на кашичицу и ево постаде најефикаснији у екипи овим голом. Генерално јако користан играч и поред голова, заслужује више времена на терену. 

Мора да се похвали пресинг, изгледао је исто у 3. и 93. минуту, баш смо их сабили (иако смо пар пута испали). 

Сад на паузи да се увежбају дефанзивни прекиди јер нам то и даље слаба тачка. 

• +1 2
Posted
11 minutes ago, Подсемафорска 20 said:

Сад на паузи да се увежбају дефанзивни прекиди јер нам то и даље слаба тачка. 

Ne znam koliko može Petković, ali ako može on bi mi bio prva opcija na desnom beku, Jo u sredini. Vojnović i Yamkam štoperi, a kapiten malo da smiri živce. Belaković ili Tanko, kako sada stoje stvari, moraju da imaju prednost u odnosu na Vanju Ilića. Možda ćak i da igramo sa dva špica, Ivelja i Stjuart. Bosić nam je mnogo odsečen....