MaErAkLoIJA Posted October 17 Posted October 17 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mozzart-bet-superliga-iz-drugog-ugla-kragujevacki-bikini-levice-sa-karaburme-gostoljubiva-vosa/493841
MaErAkLoIJA Posted October 18 Posted October 18 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/jamkamova-stotka-na-marakani/494481
MalteskiSoko Posted October 18 Posted October 18 Nisam gledao bio sam na poso, aj neko da baci kako su nas petardirali ovako rutinski. Msm nisam očekivao pobedu ali ni 5-1 baš..
MaErAkLoIJA Posted October 18 Posted October 18 1 hour ago, MalteskiSoko said: Nisam gledao bio sam na poso, aj neko da baci kako su nas petardirali ovako rutinski. Msm nisam očekivao pobedu ali ni 5-1 baš.. Izasli smo da igramo fudbal. Posed 50-50 sto dovoljno govori. Napadali smo visoko. Falio mnogo Bosic, Stjuart se nije video kao da imao tremu da ne idem pojedinacno, Zvezda odigrala na rezultat i skoro svaku sansu iskoristila. Mi u prvom nismo bili opasni a u drugom imali sanse neke ali kao da smo se plasili da damo gol. Radujem se sto smo igrali svoju igru, da su doveli jos par pojacanja mozda ne bi primali ovoliko golova sa 5 metara. Nezadovoljan sam visokim rezultatom. Zvezda nas fudbalski nije nadigrala ali rezultatski da. Zreliji su tim od nas ali me sve ovo vise raduje nego sto me boli. 1
MalteskiSoko Posted October 18 Posted October 18 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Izasli smo da igramo fudbal. Posed 50-50 sto dovoljno govori. Napadali smo visoko. Falio mnogo Bosic, Stjuart se nije video kao da imao tremu da ne idem pojedinacno, Zvezda odigrala na rezultat i skoro svaku sansu iskoristila. Mi u prvom nismo bili opasni a u drugom imali sanse neke ali kao da smo se plasili da damo gol. Radujem se sto smo igrali svoju igru, da su doveli jos par pojacanja mozda ne bi primali ovoliko golova sa 5 metara. Nezadovoljan sam visokim rezultatom. Zvezda nas fudbalski nije nadigrala ali rezultatski da. Zreliji su tim od nas ali me sve ovo vise raduje nego sto me boli. Ulepsa mi dan, jer sam mislio da smo opet izasli sa pola k*ca..
harper lee Posted October 19 Posted October 19 21 hours ago, MalteskiSoko said: Nisam gledao bio sam na poso, aj neko da baci kako su nas petardirali ovako rutinski. Msm nisam očekivao pobedu ali ni 5-1 baš.. Dali smo sve sto smo sutnuli, rezultat je potpuno nerealan. U polju niste bili nimalo slabiji od nas, imali ste nesto veci posed i manje-vise isti broj suteva na gol ali nemate taj luksuz koji mi imamo da individualnim resenjima stvorite prednost pa ste bili jalovi ispred naseg gola. Igrali ste bas lep fudbal ali Zvezda je i u sastavu u kojem je izasla objektivno individualno daleko najjaci tim u ligi i to je napravilo razliku. 3
MaErAkLoIJA Posted October 24 Posted October 24 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/analiza-najvise-mladih-dovodi-spartak-veciti-pri-dnu/
MaErAkLoIJA Posted October 25 Posted October 25 Mladost je postigla 8 golova posle reprezentativne pauze u septembru na poslednjih 5 utakmica, od toga 6 golova sa penala
Подсемафорска 20 Posted October 27 Posted October 27 On 25. 10. 2024. at 12:16, MaErAkLoIJA said: Mladost je postigla 8 golova posle reprezentativne pauze u septembru na poslednjih 5 utakmica, od toga 6 golova sa penala Ишао је Пејовић према Златној копачки али оде Лалат тако да не верујем да ће имати више толико прилика. Елем, до краја године нам следи девет (плус једна ако прођемо Трепчу) утакмица и ако ћемо реално, све осим последње могу да се добију. Младост кући, Трепча и Текстилац у гостима, НП и Чука код куће, ТСЦ (који се враћа из Швајцарске) у гостима, РКГ код куће и Напредак у гостима. ФКП како је кренуо са суђењем јуче не треба ни коментарисати, али нека се и ту пошибамо па шта буде. Тако да, другари, чека нас леп период да видимо како и где стојимо; да ли смо тим који ће да се бори за Европу или ћемо опет да се штрецамо до самог краја.
W.F.C. Posted October 27 Posted October 27 Ima i Partizan u gostima 7. novembra, svejedno videce se od cega smo do kraja godine 1
Constantin Posted October 27 Author Posted October 27 RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Yamkam, Vojnović, Pavlović, Stojanović, Yurukov, Ilić, Nišić, Belaković, Tanko, Bosić.
Constantin Posted October 27 Author Posted October 27 Jel ovi ljudi samo lože ili ne znaju šta je gužva
MalteskiSoko Posted October 27 Posted October 27 Igra dobra generalno, Lučani jedna od govnarskijih ekipa koje igraju ovu ligu 1
Recommended Posts