Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2024/25

Constantin

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao bio sam na poso, aj neko da baci kako su nas petardirali ovako rutinski. Msm nisam očekivao pobedu ali ni 5-1 baš..

Posted
1 hour ago, MalteskiSoko said:

Nisam gledao bio sam na poso, aj neko da baci kako su nas petardirali ovako rutinski. Msm nisam očekivao pobedu ali ni 5-1 baš..

Izasli smo da igramo fudbal. Posed 50-50 sto dovoljno govori. Napadali smo visoko. Falio mnogo Bosic, Stjuart se nije video kao da imao tremu da ne idem pojedinacno, Zvezda odigrala na rezultat i skoro svaku sansu iskoristila. Mi u prvom nismo bili opasni a u drugom imali sanse neke ali kao da smo se plasili da damo gol.

Radujem se sto smo igrali svoju igru, da su doveli jos par pojacanja mozda ne bi primali ovoliko golova sa 5 metara.

Nezadovoljan sam visokim rezultatom. Zvezda nas fudbalski nije nadigrala ali rezultatski da. Zreliji su tim od nas ali me sve ovo vise raduje nego sto me boli.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Izasli smo da igramo fudbal. Posed 50-50 sto dovoljno govori. Napadali smo visoko. Falio mnogo Bosic, Stjuart se nije video kao da imao tremu da ne idem pojedinacno, Zvezda odigrala na rezultat i skoro svaku sansu iskoristila. Mi u prvom nismo bili opasni a u drugom imali sanse neke ali kao da smo se plasili da damo gol.

Radujem se sto smo igrali svoju igru, da su doveli jos par pojacanja mozda ne bi primali ovoliko golova sa 5 metara.

Nezadovoljan sam visokim rezultatom. Zvezda nas fudbalski nije nadigrala ali rezultatski da. Zreliji su tim od nas ali me sve ovo vise raduje nego sto me boli.

Ulepsa mi dan, jer sam mislio da smo opet izasli sa pola k*ca..

Posted
21 hours ago, MalteskiSoko said:

Dali smo sve sto smo sutnuli, rezultat je potpuno nerealan. U polju niste bili nimalo slabiji od nas, imali ste nesto veci posed i manje-vise isti broj suteva na gol ali nemate taj luksuz koji mi imamo da individualnim resenjima stvorite prednost pa ste bili jalovi ispred naseg gola. Igrali ste bas lep fudbal ali Zvezda je i u sastavu u kojem je izasla objektivno individualno daleko najjaci tim u ligi i to je napravilo razliku.

• +1 3
Posted

Mladost je postigla 8 golova posle reprezentativne pauze u septembru na poslednjih 5 utakmica, od toga 6 golova sa penala :think:

Posted
On 25. 10. 2024. at 12:16, MaErAkLoIJA said:

Mladost je postigla 8 golova posle reprezentativne pauze u septembru na poslednjih 5 utakmica, od toga 6 golova sa penala :think:

Ишао је Пејовић према Златној копачки али оде Лалат тако да не верујем да ће имати више толико прилика. :D

Елем, до краја године нам следи девет (плус једна ако прођемо Трепчу) утакмица и ако ћемо реално, све осим последње могу да се добију. Младост кући, Трепча и Текстилац у гостима, НП и Чука код куће, ТСЦ (који се враћа из Швајцарске) у гостима, РКГ код куће и Напредак у гостима. ФКП како је кренуо са суђењем јуче не треба ни коментарисати, али нека се и ту пошибамо па шта буде.

Тако да, другари, чека нас леп период да видимо како и где стојимо; да ли смо тим који ће да се бори за Европу или ћемо опет да се штрецамо до самог краја. 

Posted

Ima i Partizan u gostima 7. novembra, svejedno videce se od cega smo do kraja godine

• Vojvodo,serdare 1
Posted

RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Yamkam, Vojnović, Pavlović, Stojanović, Yurukov, Ilić, Nišić, Belaković, Tanko, Bosić.

Posted

Jel ovi ljudi samo lože ili ne znaju šta je gužva :cool:

spacer.png

Posted

Igra dobra generalno, Lučani jedna od govnarskijih ekipa koje igraju ovu ligu

• +1 1
Posted

Jebem te zivote !!!