Constantin Posted October 4 Author Posted October 4 1 hour ago, W.F.C. said: Prisli sudi, za svaki slucaj Valjda izvucemo bod na borbu Prisli sa svojom najbližom familijom.... Biće teško protiv III ekipe Zvezde, mnogo je tu dobrih igrača.
Constantin Posted October 4 Author Posted October 4 S Partizanom, najverovatnije u sredu, posle Zvezde.
Constantin Posted October 4 Author Posted October 4 RADNIČKI NIŠ: Manojlović, Jo, Yamkam, Vojnović, Petković, Stajić, Yurukov, Nišić, Ilić, Bosić, Stjuart. 1
MaErAkLoIJA Posted October 4 Posted October 4 (edited) Ocajna energija u drugom. Drina izgubio glas i ne moze da ih natera da naprave presing. Stajic trebao da ostane u svlacionicu na poluvremenu. Kako je kriminalno ispratio igraca pre gola da ne komentarisem. Bez kontakta, lezerno, lagano... Ne znam koliko pasova pogresio. Jo dobio zuti bezveze i igrao optereceno i solidno lose odbranu. Jurukov se ne vidi vec dve utakmice. Nisic se vidi 50 min i toliko. Ne shvatam rani izlazak Vanje? Zec je igrac manje, treba da trazi formu kada vodimo 2 ili 3:0. Belakovic bez energije... Klupa OFKe je donela energiju a nasi sa klupe ko da nisu jeli. Edited October 4 by MaErAkLoIJA 1
MaErAkLoIJA Posted October 4 Posted October 4 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/radnicki-ne-pobeuje-pred-pauzu-ofk-beograd-mozzart-bet-ne-gubi-kad-protivnik-povede/493371
Constantin Posted October 4 Author Posted October 4 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ne shvatam rani izlazak Vanje? Ja ti kažem da je neprepoznatljiv u odnosu na prošlu sezonu. Ne igra ništa u odnosu na ono što smo navikli. Prazan gol, on preko crkve. Nisam video prečku, nestala nam struja na pola sata, ni gol koji smo primili
MaErAkLoIJA Posted October 4 Posted October 4 (edited) 4 minutes ago, Constantin said: Ja ti kažem da je neprepoznatljiv u odnosu na prošlu sezonu. Ne igra ništa u odnosu na ono što smo navikli. Prazan gol, on preko crkve. Nisam video prečku, nestala nam struja na pola sata, ni gol koji smo primili Nije isti igrac to stoji ali je cvrst na lopti i dosta su obracali paznju na njega i ta strana je bila mnogo stabilnija sa njim. Logicnije mi je bilo da udju na prvu Stojanovic ako ne vuce neku povredu i Terzic umesto Stajica i Jurukova. Djo se popne u sredinu. Ajde i Belakovic umesto Vanje. Edited October 4 by MaErAkLoIJA
RealNIš Posted October 4 Posted October 4 Dva potpuno različita poluvremena. U prvom sve pršti, otvoreno se igra, gine za svaku loptu. Drugo poluvreme bez krvi, total anemično. Generalno, rezultat ok, Prisli navlačio, strahovalo se da ga ne primimo pred kraj.... 2
MaErAkLoIJA Posted October 17 Posted October 17 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/igrao-za-zvezdu-i-partizan-trenirali-ga-sforca-i-kostinja-stavljali-na-stub-srama-pa-procvetao-u-nisu/494403
Recommended Posts