MalteskiSoko Posted August 26 Posted August 26 Real Niš 5:0 Radnički Niš 2010. godište izgleda se u klubu kurca ne mrda sa mladjim kategorijama. https://youtu.be/taGhOEhpRXE?si=xPowKavDsbGrpZHJ
MaErAkLoIJA Posted August 26 Posted August 26 4 minutes ago, Constantin said: Sad vidimo šta znači golman... I malecki branio neke teske suteve ali druga dimenzija kad pored toga golman ima sigurnost i stabilnost.
W.F.C. Posted August 26 Posted August 26 Nekako smo i navikli na dobre golmane godinama unazad, ubadali smo.
Constantin Posted August 26 Author Posted August 26 30 minutes ago, MaErAkLoIJA said: I malecki branio neke teske suteve ali druga dimenzija kad pored toga golman ima sigurnost i stabilnost. Jeste, ali je primao i smešne golove...ne može tako u SL. 3
Constantin Posted August 29 Author Posted August 29 Transfer Radničkog za istoriju: Milan Aleksić u Engleskoj za 3.700.000 evra! Ma trebali ste da date to Tončevu, prodao bi ga za 300 000 €...a možda i za 750 000.... 2 1
Constantin Posted August 29 Author Posted August 29 Utakmica protiv IMT se igra u petak, u Loznici, a početak je zakazan za 18,30 h. "Na centru" će biti Marko Ostraćanin, a TV prenos, za sada, će biti na beogradskoj TV Areni 1 Premium.
MaErAkLoIJA Posted August 30 Posted August 30 20 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Tanko Cuo me Drina 🤣🤣🤣
Constantin Posted August 30 Author Posted August 30 Ja ne znam na osnovu čega ga je stavio u startnih 11...Belaković na klupu, veza je nema nigde, a najbolji vezni nam na beka, Vojinović kao da anikad nije igrao štopera i pored njega daje gol Francuz koji nije ni skočio. Izlazili su toliko visoko na nas i umesto da prebacimo iza njihovih ili izmedju njihovih linija, kombinujemo u 15 dok ne izgubimo loptu. Stjuart i Tanko se vraćaju samo na kontru. I onaj selski potez Stjuarta, trebao je da ga istera, ono je namerno udaranje igrača, nije išao uopšte na loptu. 2
Boki96 Posted September 7 Posted September 7 Još 6 dana, do kraj roka kod nas a u klub i dalje tišina ,dal dovodimo uopšte nekog jel zna neko nešto??
MaErAkLoIJA Posted September 7 Posted September 7 Just now, Boki96 said: Još 6 dana, do kraj roka kod nas a u klub i dalje tišina ,dal dovodimo uopšte nekog jel zna neko nešto?? I ja sve da pitam pa kazem nema vajde 🤣🤦
Recommended Posts