Jump to content

FK Radnički Niš 2024/25

Featured Replies

• Replies 781
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mnogo mi je krivo što se klub totalno otudjio od naroda zbog zamrznutog.. klub se malo digo da grune 10ak hiljada sa tribina druga bi priča bila svakom protivniku. Naši bi bili 20% iznad ovog sad.. kr

• Šta će pa pišemo, ono otprilike isto svake godine sa malim varijacijama, ne bi rekao da je do nas nego prosto takav je ambijent generalno u i oko kluba kao i cele lige

• Veliki bod!

Posted Images

1724666965-sk-tim-6.-kola.png

1724666143658_tim-6-kola-1920x1080.jpg

• Author

Sad vidimo šta znači golman...

4 minutes ago, Constantin said:

Sad vidimo šta znači golman...

I malecki branio neke teske suteve ali druga dimenzija kad pored toga golman ima sigurnost i stabilnost.

Nekako smo i navikli na dobre golmane godinama unazad, ubadali smo. 

• Author
30 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

I malecki branio neke teske suteve ali druga dimenzija kad pored toga golman ima sigurnost i stabilnost.

Jeste, ali je primao i smešne golove...ne može tako u SL.

• Author

Utakmica protiv IMT se igra u petak, u Loznici, a početak je zakazan za 18,30 h. "Na centru" će biti Marko Ostraćanin, a TV prenos, za sada, će biti na beogradskoj TV Areni 1 Premium.

Tanko

20 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Tanko

Cuo me Drina 🤣🤣🤣

• Author

Ja ne znam na osnovu čega ga je stavio u startnih 11...Belaković na klupu, veza je nema nigde, a najbolji vezni nam na beka, Vojinović kao da anikad nije igrao štopera i pored njega daje gol Francuz koji nije ni skočio. Izlazili su toliko visoko na nas i umesto da prebacimo iza njihovih ili izmedju njihovih linija, kombinujemo u 15 dok ne izgubimo loptu.

Stjuart i Tanko se vraćaju samo na kontru. I onaj selski potez Stjuarta, trebao je da ga istera, ono je namerno udaranje igrača, nije išao uopšte na loptu.

Još 6 dana, do kraj roka kod nas a u klub i dalje tišina ,dal dovodimo uopšte nekog jel zna neko nešto??

Just now, Boki96 said:

Još 6 dana, do kraj roka kod nas a u klub i dalje tišina ,dal dovodimo uopšte nekog jel zna neko nešto??

I ja sve da pitam pa kazem nema vajde 🤣🤦