Constantin Posted August 13 Author Posted August 13 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: 🤦 Pa to pola prvenstva Kao i uvek...
MaErAkLoIJA Posted August 14 Posted August 14 Slobodni prekaljeni asovi ... https://www.transfermarkt.com/detailsuche/spielerdetail/suche/50036685
Constantin Posted August 14 Author Posted August 14 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Slobodni prekaljeni asovi ... https://www.transfermarkt.com/detailsuche/spielerdetail/suche/50036685 Sve bonusi, osim Mrke, koji je prestao da igra fudbal i radi kao fitnesa trener.
MaErAkLoIJA Posted August 14 Posted August 14 Just now, Constantin said: Sve bonusi, osim Mrke, koji je prestao da igra fudbal i radi kao fitnesa trener. Despotovic bi doneo balans u timu. Treba jedan iskusan u napadu. Da je takav neki igrac bio umesto Stjuarta sad bi vec imao tri gola na svom kontu. Ne kazem da je Stjuart bio los jer je dosta radio za ekipu ali opet se kod spica najvise gledaju golovi.
MaErAkLoIJA Posted August 14 Posted August 14 18 minutes ago, Constantin said: Sve bonusi, osim Mrke, koji je prestao da igra fudbal i radi kao fitnesa trener. A i Mrka daleko od bonusa ...
Constantin Posted August 14 Author Posted August 14 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: A i Mrka daleko od bonusa ... Mrka je daleko od svega
MaErAkLoIJA Posted August 14 Posted August 14 11 minutes ago, Constantin said: Mrka je daleko od svega Nije mi jasno da li je povreda ili glava. Mozda nije nastelovao glavu za neki ozbiljan fudbal ali mislim da je mogao bar u drugu ligu da bude neki faktor... Vise bi uzimao nego fitnes trener
Constantin Posted August 14 Author Posted August 14 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Nije mi jasno da li je povreda ili glava. Mozda nije nastelovao glavu za neki ozbiljan fudbal ali mislim da je mogao bar u drugu ligu da bude neki faktor... Vise bi uzimao nego fitnes trener Odakle znam. Možemo da mislimo i ovako i onako o njemu, ali je činjenica, po meni, da je mogao još 10 godina komotno da.igra i u SLS....da ne pominjemo PLS ili Srpsku ligu. Ne znam šta je napravilo kvrc u njegovoj glavi?
W.F.C. Posted August 14 Posted August 14 Mozda kad ga Mrka stariji nije pustio u Tursku da ide, negde 2016,17, zvao ga bio neki klub. Steta, nije bio nesto ali nije bio ni los za nasu ligu. Ostaje onaj gol protiv Gzire 2018. kad su promesali celu odbranu ili onaj lob protiv Napretka za Evropu. 1
MalteskiSoko Posted August 14 Posted August 14 Ljudi Mrkic je spremniji od 70% nasih igraca i ovakav sad. A sto se fudbala tice mozda ga je i Mrka senior pregoreo ali kolko se secam njega su nesto mufljuski oterali njegove poslesnje godine kod nas
Constantin Posted August 14 Author Posted August 14 1 hour ago, MalteskiSoko said: Ljudi Mrkic je spremniji od 70% nasih igraca i ovakav sad. A sto se fudbala tice mozda ga je i Mrka senior pregoreo ali kolko se secam njega su nesto mufljuski oterali njegove poslesnje godine kod nas "Razgovarao" je s publikom.... 1
Constantin Posted August 15 Author Posted August 15 On 13. 8. 2024. at 20:37, MaErAkLoIJA said: 🤦 Pa to pola prvenstva Sećaš li se ko beše kod nas lpki je odigrao više utakmica nego što je bilo zvaničnih kola...?
MaErAkLoIJA Posted August 15 Posted August 15 4 hours ago, Constantin said: Sećaš li se ko beše kod nas lpki je odigrao više utakmica nego što je bilo zvaničnih kola...? Neee ???
Constantin Posted August 15 Author Posted August 15 6 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Neee ??? Dal beše ....Stanković, onaj što iz Bačke došao, a možda i nije on. Mi smo odložili jednu utakmicu, a on je posle došao kod nas.Kad smo nadoknadili tu utakmicu, kasnije, imao je utakmicu više nego zvaničnih kola. Prve neke utakmice s početka prvenstva je igrao za taj klub. Možda se neko seti...
MaErAkLoIJA Posted August 16 Posted August 16 Utakmica odlozena..... Ocekivano... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bez-fudbala-u-nedelju-u-humskoj-i-narednog-vikenda-na-marakani-partizan-i-zvezda-odlazu-zbog-evrope/489692
Recommended Posts