Constantin Posted July 17 Author Posted July 17 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa dodajte još koju, npr žutu pa da ih imate sve osnovne boje Ja sam pre za one maskirne, kao Voždovac...nikad se ne zna...
Boki Nis Posted July 19 Posted July 19 Da probamo da pogodimo tim koji ce izaci u prvoj utakmici! Stanivukovic Pavlovic Petrovic Vojnovic Jamkam Belakovic Jon Ho Jo V.Ilic Colovic Bosic Ivelja
Constantin Posted July 19 Author Posted July 19 2 hours ago, Boki Nis said: Da probamo da pogodimo tim koji ce izaci u prvoj utakmici! Stanivukovic Pavlovic Petrovic Vojnovic Jamkam Belakovic Jon Ho Jo V.Ilic Colovic Bosic Ivelja Mislim da će umesto Ivenje startovati Stjuart, a verujem i da će Nišić biti medju starterima. 2
onajodozgovidisve Posted July 19 Posted July 19 4 hours ago, Boki96 said: Yamkam novi kapiten Znaci poklonili nekome Davida!?!
Boki96 Posted July 19 Posted July 19 48 minutes ago, onajodozgovidisve said: Znaci poklonili nekome Davida!?! On je i dalje tu
MaErAkLoIJA Posted July 20 Posted July 20 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/david-petrovic-bice-ovo-sezona-brace-mituljikic/487543
Constantin Posted July 20 Author Posted July 20 On 19. 7. 2024. at 15:55, Constantin said: Mislim da će umesto Ivenje startovati Stjuart, a verujem i da će Nišić biti medju starterima. RADNIČKI: Stevanović, Yamkam, Petrović, Vojinović, Stojanović, Jo, Ilić, Čolović, Bosić, Belaković, Stewart... Eto, jad je majmun glasao za dva bonusa, nek ovako kombinuje...posle će da mu Drinčić bude kriv.
MaErAkLoIJA Posted July 20 Posted July 20 Ako se neko seca koliko su nas razvlacili pored ostalih i iz Cuke za los teren? Zivo me zanima da li ce neko sada to da pomene. Koliko god los teren bio bar se nije iz aviona videlo. Ovo je strasno... 1
MaErAkLoIJA Posted July 20 Posted July 20 2:0 Uzeli Drini pola tima u vidu Bamidelea preko koga je padalo preko 70% golova. Toncev pakuj kofere jer mi je vise muka... Idi u tri lepe i dozvoli nekom da dodje i da proba da ispravi ovo sto si zasrao. Nije ti Radnicki tatkovina... 2
onajodozgovidisve Posted July 20 Posted July 20 51 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ako se neko seca koliko su nas razvlacili pored ostalih i iz Cuke za los teren? Zivo me zanima da li ce neko sada to da pomene. Koliko god los teren bio bar se nije iz aviona videlo. Ovo je strasno... Tacno tako! Na bas drvkje i kamenje, ovde i slicno ni da se pisne! Sram ih bilo licemeri 2
Constantin Posted July 20 Author Posted July 20 Drina, za početak, da vrati svakog na svoje mesto i da ne eksperimentiše (Vojinović, Jo) DA zabrani malo ono ispucavanje i ritanje na gol kako kome padne na pamet. Da vidimo još i Bugarina, pa da podvlačimo crtu. 2
Recommended Posts