Jump to content

FK Radnički Niš 2024/25

Featured Replies

15 minutes ago, Constantin said:

Kam ga taj ?

Ma to sam ja mislio na nekog drugog igraca,,,,al nije taj

• Replies 781
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mnogo mi je krivo što se klub totalno otudjio od naroda zbog zamrznutog.. klub se malo digo da grune 10ak hiljada sa tribina druga bi priča bila svakom protivniku. Naši bi bili 20% iznad ovog sad.. kr

• Šta će pa pišemo, ono otprilike isto svake godine sa malim varijacijama, ne bi rekao da je do nas nego prosto takav je ambijent generalno u i oko kluba kao i cele lige

• Veliki bod!

Posted Images

• Author
1 minute ago, Boki Nis said:

Ma to sam ja mislio na nekog drugog igraca,,,,al nije taj

Pa evo i Mozzart objavio, Jocić, i na kraju kaže da se računa na još neke igrače...ne gubi nadu. :rolleyes:

3 minutes ago, Constantin said:

Pa evo i Mozzart objavio, Jocić, i na kraju kaže da se računa na još neke igrače...ne gubi nadu. :rolleyes:

Ocekujem da ce bude neko krilo.Tu smo sad tanki

• Author
1 minute ago, Boki Nis said:

Ocekujem da ce bude neko krilo.Tu smo sad tanki

Bosić, Čolović, Belaković...

1 minute ago, Constantin said:

Bosić, Čolović, Belaković...

Bosic I Colovic su mi vise srednji igraci nego krila.Ne znaci da su losi na krilu ,al mislim da nam treba jedno pravo i brzo krilo....

• Author
7 hours ago, Boki Nis said:

Bosic I Colovic su mi vise srednji igraci nego krila.Ne znaci da su losi na krilu ,al mislim da nam treba jedno pravo i brzo krilo....

Meni se čini, koliko se ja sećam, da je Bosić igrao uz levu aut liniju u Javoru i da je Brzi Gonzalez...

2 hours ago, Constantin said:

Meni se čini, koliko se ja sećam, da je Bosić igrao uz levu aut liniju u Javoru i da je Brzi Gonzalez...

U Javoru levo a ranije desno. On mi se mnogo svidja kao igrac samo da pruza dobre partije u kontinuitetu. Cini mi se da mu je to do sada najveci problem.

• Author

Danas ?  Nije bio pijačni dan ?

3 hours ago, Constantin said:

Danas ?  Nije bio pijačni dan ?

Pa klub ozvaničio Nišića, nova imena nema

• Author
28 minutes ago, Boki96 said:

Pa klub ozvaničio Nišića, nova imena nema

Mi u petak putujemo u prestonicu...

Bilo bi dobro kada bi Mornar u četvrtak nekako izdržao u Gruziji.

10 hours ago, VoodooDerina said:

Bilo bi dobro kada bi Mornar u četvrtak nekako izdržao u Gruziji.

Za koga dobro, za koji nas tim?

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Za koga dobro, za koji nas tim?

:isuse:

Izvinjavam se za off topic, sad vidim da zapravo Kragujevčani igraju Evropu, slabo sam ispratio prošlu sezonu, ali od kada su oni sad u top 5 timova :huh:

Čuo na radiju da Radnički dočekuje pobednika ovog duela i po automatizmu sam se odmah vezao za Real sa Nišave.