Boki Nis Posted July 15 Posted July 15 15 minutes ago, Constantin said: Kam ga taj ? Ma to sam ja mislio na nekog drugog igraca,,,,al nije taj
Constantin Posted July 15 Author Posted July 15 1 minute ago, Boki Nis said: Ma to sam ja mislio na nekog drugog igraca,,,,al nije taj Pa evo i Mozzart objavio, Jocić, i na kraju kaže da se računa na još neke igrače...ne gubi nadu.
Boki Nis Posted July 15 Posted July 15 3 minutes ago, Constantin said: Pa evo i Mozzart objavio, Jocić, i na kraju kaže da se računa na još neke igrače...ne gubi nadu. Ocekujem da ce bude neko krilo.Tu smo sad tanki
Constantin Posted July 15 Author Posted July 15 1 minute ago, Boki Nis said: Ocekujem da ce bude neko krilo.Tu smo sad tanki Bosić, Čolović, Belaković...
Boki Nis Posted July 15 Posted July 15 1 minute ago, Constantin said: Bosić, Čolović, Belaković... Bosic I Colovic su mi vise srednji igraci nego krila.Ne znaci da su losi na krilu ,al mislim da nam treba jedno pravo i brzo krilo....
Constantin Posted July 16 Author Posted July 16 7 hours ago, Boki Nis said: Bosic I Colovic su mi vise srednji igraci nego krila.Ne znaci da su losi na krilu ,al mislim da nam treba jedno pravo i brzo krilo.... Meni se čini, koliko se ja sećam, da je Bosić igrao uz levu aut liniju u Javoru i da je Brzi Gonzalez...
MaErAkLoIJA Posted July 16 Posted July 16 2 hours ago, Constantin said: Meni se čini, koliko se ja sećam, da je Bosić igrao uz levu aut liniju u Javoru i da je Brzi Gonzalez... U Javoru levo a ranije desno. On mi se mnogo svidja kao igrac samo da pruza dobre partije u kontinuitetu. Cini mi se da mu je to do sada najveci problem.
Boki96 Posted July 16 Posted July 16 3 hours ago, Constantin said: Danas ? Nije bio pijačni dan ? Pa klub ozvaničio Nišića, nova imena nema
Constantin Posted July 16 Author Posted July 16 28 minutes ago, Boki96 said: Pa klub ozvaničio Nišića, nova imena nema Mi u petak putujemo u prestonicu...
VoodooDerina Posted July 16 Posted July 16 Bilo bi dobro kada bi Mornar u četvrtak nekako izdržao u Gruziji.
MaErAkLoIJA Posted July 17 Posted July 17 https://www.zurnal.rs/scc/clanak/189520/direktor-radnickog-u-kontaktu-smo-sa-sumom
MaErAkLoIJA Posted July 17 Posted July 17 10 hours ago, VoodooDerina said: Bilo bi dobro kada bi Mornar u četvrtak nekako izdržao u Gruziji. Za koga dobro, za koji nas tim?
MaErAkLoIJA Posted July 17 Posted July 17 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nikola-drincic-ako-igraci-misle-da-su-za-opstanak-a-ne-evropu-to-je-njihov-problem-ne-moj/487306
VoodooDerina Posted July 17 Posted July 17 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Za koga dobro, za koji nas tim? Izvinjavam se za off topic, sad vidim da zapravo Kragujevčani igraju Evropu, slabo sam ispratio prošlu sezonu, ali od kada su oni sad u top 5 timova Čuo na radiju da Radnički dočekuje pobednika ovog duela i po automatizmu sam se odmah vezao za Real sa Nišave.
Recommended Posts