Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ne znam nas tim zasto se zalaze za dva bonus igraca kad ih nemamo? Verujem da svi bolje prolaze kad placaju decu nego matorce ali jedva nalazimo i jednog kasvetnog bonusa. Uspeli smo da napravimo neregularno prvenstvo i pre njegovog početka.
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: 1:1 sa Maccabi Petah Tikva ... Lepooo... Ako ne rasprodaju tim pred pocetak ili posle tri kola pa usinu Drinu moze da se napravi lepa prica... Ima li negde neki izveštaj od tog našeg transparentnog kluba.
Boki Nis Posted July 10 Posted July 10 42 minutes ago, Boki96 said: Ftbl javlja da dele dogovorio uslove za Vošom Kako je mogo da on bilo sta dogovara ako ima ugovor s nasim klubom i nije dobio dozvolu za odlazak?
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 5 minutes ago, Boki Nis said: Kako je mogo da on bilo sta dogovara ako ima ugovor s nasim klubom i nije dobio dozvolu za odlazak? "Neko" mu je dao zeleno svetlo...
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 (edited) 32 minutes ago, Constantin said: Ima li negde neki izveštaj od tog našeg transparentnog kluba. @MaErAkLoIJA ja nadjoh da su sa Kragujevčanima juče igrali 1:1...mislim na Makabi PT ??? edit : Videh na fb stranici...Ivelja strelac Edited July 10 by Constantin 1
Boki96 Posted July 10 Posted July 10 Mozzart objavio 300.000e i 10% za nas,ali od ovu sumu 20% ide Estorilu
Boki Nis Posted July 10 Posted July 10 23 minutes ago, Boki96 said: Mozzart objavio 300.000e i 10% za nas,ali od ovu sumu 20% ide Estorilu Ako je to tačno ,to je skoro pa dzabe...
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 25 minutes ago, cvetanoovic17 said: Pa kolko je onda Astana nudila ako su ovo prihvatili???? Meni se čini da sam negde pročitao 500 000 €...možda sam se zajebo, praštajte.
Boki Nis Posted July 10 Posted July 10 18 minutes ago, Constantin said: Meni se čini da sam negde pročitao 500 000 €...možda sam se zajebo, praštajte. Nisam ni sumnjao da je neka druga brojka!
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 8 minutes ago, Boki Nis said: Nisam ni sumnjao da je neka druga brojka! Pa dobro...donekle i ima neke logike....500 000 suvo, minus 20% EStorilu, to je 400 000... Voša plaća 300 000 minus 20% izlazimo na 240 000...ako ga Voša proda za 2 miliona, nama 10% 200 000 eto, vajdimo 40 000 više. Još da ga Voša proda za 2 miliona Pre će biti da Mare zna kako se posluje sa Ivicom i ekipom, pa je ponudio pravu proviziju.
cvetanoovic17 Posted July 10 Posted July 10 11 minutes ago, Constantin said: Pa dobro...donekle i ima neke logike....500 000 suvo, minus 20% EStorilu, to je 400 000... Voša plaća 300 000 minus 20% izlazimo na 240 000...ako ga Voša proda za 2 miliona, nama 10% 200 000 eto, vajdimo 40 000 više. Još da ga Voša proda za 2 miliona Pre će biti da Mare zna kako se posluje sa Ivicom i ekipom, pa je ponudio pravu proviziju. Voli Ivica pasivnu zaradu..😂 Taman će zaboravi da ima tih 20% na njega i kad ga Voša proda op pare ni od kuda se stvore na račun👀
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 Kod Voše ne forumu kažu da Mare i Propadalo spinuju, dižu cenu Deleu, a da još ništa nije završeno.
Constantin Posted July 10 Author Posted July 10 Ne da se Ivica tako lako..kao https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... nta-sicene ...medjutim kad Mozzartsport nešto objavi
martick Posted July 11 Posted July 11 Ma gotovo je ,sutra potpisuje na 3 godine. koji smo mi raspad,sprdaju se sa nama
Recommended Posts