Jump to content

Expo 2027

Featured Replies

45 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbga, ovaj "zahvata široko".

Pre neki dan sam uživo gledao kako egzaltirani direktori Etnografskog i Prirodnjačkog muzeja pričaju o EXPO jer im je tamo obećano preseljenje "u mnogo bolje uslove"...

Korupcija ima mnogo lica...

Isto kao sto je onom gradonacelniku sa kucicama za vrapce napravio tirsovu 2, kao sto je grujicicki nesto obecano uradio.

Ovo dvoje, ovi direktori su mi na istom intelektualno nivou kao oni siromasi iz Zajecara koje je zeznuo za 3k dirnara. ALI BUKVALNO.

Fah idioti!!

Sta god da je njima licno obecao zbog velikog blamiranja se ne isplati. Valjda se razumeju malo u plus, minus, puta, podeljeno.

Elementarno zivotno knjigovodstvo, za sebe i svoju decu.

20 minutes ago, gsb said:

Isto kao sto je onom gradonacelniku sa kucicama za vrapce napravio tirsovu 2, kao sto je grujicicki nesto obecano uradio.

Ovo dvoje, ovi direktori su mi na istom intelektualno nivou kao oni siromasi iz Zajecara koje je zeznuo za 3k dirnara. ALI BUKVALNO.

Fah idioti!!

Sta god da je njima licno obecao zbog velikog blamiranja se ne isplati. Valjda se razumeju malo u plus, minus, puta, podeljeno.

Elementarno zivotno knjigovodstvo, za sebe i svoju decu.

Klasicni sibicar, vrti, vrti pa koga zajebe. A zajebe mnoge i ljudi i dalje veruju.

Ovo sa Boltom je vrhunski potez.

Kum da je ziv bi svrsio. Mada mozda je svrsio i ovako..

koliko smo iskeširali za Bolta, ima li neki backside info?

200k pise na Novoj da Bolt regularno naplacuje. Sa ugradivanjem i uzevsi u obzir da smo zemlja treceg sveta, kontam da nije ispod milion

Možda je Bogi sredio neki popust

Ovo kao kad su Roberto Karlos i Eto'o isli u Anzhi