8 hours ago8 hr 45 minutes ago, Frank Pembleton said:Jbga, ovaj "zahvata široko".Pre neki dan sam uživo gledao kako egzaltirani direktori Etnografskog i Prirodnjačkog muzeja pričaju o EXPO jer im je tamo obećano preseljenje "u mnogo bolje uslove"...Korupcija ima mnogo lica...Isto kao sto je onom gradonacelniku sa kucicama za vrapce napravio tirsovu 2, kao sto je grujicicki nesto obecano uradio.Ovo dvoje, ovi direktori su mi na istom intelektualno nivou kao oni siromasi iz Zajecara koje je zeznuo za 3k dirnara. ALI BUKVALNO.Fah idioti!!Sta god da je njima licno obecao zbog velikog blamiranja se ne isplati. Valjda se razumeju malo u plus, minus, puta, podeljeno.Elementarno zivotno knjigovodstvo, za sebe i svoju decu.
7 hours ago7 hr 20 minutes ago, gsb said:Isto kao sto je onom gradonacelniku sa kucicama za vrapce napravio tirsovu 2, kao sto je grujicicki nesto obecano uradio.Ovo dvoje, ovi direktori su mi na istom intelektualno nivou kao oni siromasi iz Zajecara koje je zeznuo za 3k dirnara. ALI BUKVALNO.Fah idioti!!Sta god da je njima licno obecao zbog velikog blamiranja se ne isplati. Valjda se razumeju malo u plus, minus, puta, podeljeno.Elementarno zivotno knjigovodstvo, za sebe i svoju decu.Klasicni sibicar, vrti, vrti pa koga zajebe. A zajebe mnoge i ljudi i dalje veruju.
7 hours ago7 hr Ovo sa Boltom je vrhunski potez. Kum da je ziv bi svrsio. Mada mozda je svrsio i ovako..
7 hours ago7 hr 200k pise na Novoj da Bolt regularno naplacuje. Sa ugradivanjem i uzevsi u obzir da smo zemlja treceg sveta, kontam da nije ispod milion