ducca Posted July 22 Posted July 22 Matori ćaća. Niko mu nije javio da je Ant glavni igrač i da lopta treba da bude u njegovim rukama u završnici 1
garmonbozia Posted July 22 Posted July 22 Oprostili su Amerima korake od strane trojice igrača u pretposlednjem napadu. Baš zajebani Nemci.
Jimmy Kowalski Posted July 22 Posted July 22 1 minute ago, ducca said: Matori ćaća. Niko mu nije javio da je Ant glavni igrač i da lopta treba da bude u njegovim rukama u završnici Gluv je, ne vredi mu govoriti..
Ivo Petović Posted July 22 Posted July 22 Fantastičan ugodjaj, bukvalno energija finala Olimpijade. Nemci u egal utakmici sa 10% slabijim procentom šuta od Amera. 2
samo_opusteno Posted July 22 Posted July 22 Sjajan mec, kao i protiv Juznog Sudana. Nemci potpuno ravnopravni, na kraju ih je Sruder prodao i ocajnih 13-1 za tri u cetvrtoj. Vecina su bili dobri sutevi, da su uboli koju svasta bi bilo. Jedino se mi protiv Amera nismo pokazali, nadam se popravnom.
Micko8 Posted July 22 Posted July 22 Pa mi prvi trebamo da in nacmemo na samom takmicenju, falila su nam tri vazna igraca na toj utakmici. Salu na stranu, sabrace se oni na samom turniru, previse je tu talenta ali trenutno igraju skroz neorganizovano.
steins Posted July 23 Posted July 23 Ajde ako neko naleti na snimak utakmice USA Nemacka nek okači, ne mogu da nadjem
radisa Posted July 23 Posted July 23 35 minutes ago, steins said: Ajde ako neko naleti na snimak utakmice USA Nemacka nek okači, ne mogu da nadjem može highlights? 1 1
steins Posted July 23 Posted July 23 17 minutes ago, radisa said: može highlights? To sam odgledao - al sam sinoć uspeo da pustim sa onog linka gde je bio live stream a sad ne mogu .
Hele Posted July 23 Author Posted July 23 Dobio si hajlajtse, evo ti i par fotki od mene i dosta ti 2
Micko8 Posted July 23 Posted July 23 (edited) Opet se potcenjuje Spanija. Ne bi me iznenadilo da iz drugog plana opet odu do samog finala ako im se otvori zreb. Ja mislim da ce biti prvi u svojoj grupi. Edited July 23 by Micko8
spaceploitator Posted July 23 Posted July 23 ma nek ga duckaju, pored tolke baze i uslova opet vratili lorenca. da su smekeri pa da poginu sa nunjesom kao prvim plejem. sve najgore im zelim
uini Posted July 24 Posted July 24 jeste, verovatno ce propustiti ovaj prvi deo u grupama, tako sam nesto procitao 1
Recommended Posts