Jump to content
IGNORED

Zanimljivi dugi tekstovi

bags

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hvala za link!

Da dopunim zgodom oko automobilista i ostalih vozača - pored predaka ćirila divjaka, u montoni aka motovunu se rodio i mario andretti.

image.jpeg.cf73ee6b315e084de4d7084c8c2fe151.jpeg

• Hvala 1
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

@bags hvala na tekstu - u poslednje vreme, u novijoj severnoameričkoj kino produkciji, kada se protagonisti upoznaju međusobno - to često izgleda kao da su uhvaćeni u nekoj nepodopštini.

Klimavi govor tela, obilje reči-parazita.. susramlja onoliko.

• 2 weeks later...
Posted
4 hours ago, makaronee said:

ne vredi turati glavu u pesak i zamišljati da te princ guzi.

nije princ.

Zanimljivo, ali mi nekako samo načeta tema.

Setih se ovoga

Spoiler

IMG_1484.jpeg.feb96332730ffa6f89aed3579fef01ec.jpeg

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
On 11. 1. 2025. at 17:48, bags said:

Rekao bih da ovo nije samo americki vec globalni problem. I da nije nov samo je rastao kako se drustvo razvijalo. A problem je jedna rec - convenience. 

Lakse mi je da narucim fast food nego da spremam zdravu hranu, da idem liftom a ne stepenicama, da koristim prevoz a ne da prepesacim, da gledam kuci film a ne da idem u bioskop, da igram kompjuterske umesto drustvene igre, da pogledam youtube umesto da procitam knjigu, da sedim na kaucu umesto da idem na hajking, da se dopisujem sa ljudima na forumu umesto da dignem dupe i vidim se sa drugovima itd...

Svaki put kad donosimo te male odluke mi skrecemo malo po malo na laksi ali losiji put u svom zivotu. I kad se sve to skupi, skupo to placamo.

Edited by Shan Jan
  • Vojvodo,serdare 1